Şimdi değilse sonra mecbur gidecekseniz bence şimdiden gidin kurtulun. Birdahaki sene giderseniz keşke geçen sene gelseydik de 1 sene bitmiş olsaydı dersiniz.
Hakkınizda hayırlısi olsun.
Bence şimdi ya da seneye hiçbir farkı yok,sonuçta bu kader bir şeyin olası varsa Allah korusun İstanbul'da da olabilir. Madem o kadar hazırlandınız eşinize bunu aynen bu şekilde deyin. Hala içine sinmiyorsa da zorlamayın adamı mazallah bir tatsızlık yaşanır orda suçlu hissedersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Tayin isleri zor .İnsan yasadigi yeri birakmak istemiyir bir yandan.Esimle kanadada yaşıyorduk deli gibi dinmek istiyorduk gel gor ki gelecegimiz ara acabalar basti bizi...Esim bunaliriz orada gitmesek mi hala sans var demisti.Erkekler biraz daha ortamlarini ozluyorlar.Bu bir surec .Ufaktan iknaya devam taviz vermeyin.
Muhtemelen arkadaşları kafasını karıştırmıştır , ikinizde karar verdiyseniz gidin bunu ufaktan ufaktan ona işleyin yani sadece siz istediğiniz için gitmiş olmayın.
Meslegi zor o yuzden biraz zorlanılanirsiniz.Alttan alin bu bir surec gececektur.Ama ebedi kalamayiz ki burda o da biliyor. Evimiz sirtimizda bizim ordan oraya gidicez. Her gittiğimiz yere böyle baglanirsa ohoooo isim var benim ya
İnatlaşmayla olacak iş değil zaten iki tarafında istemesi gerek , sonuçta orada tek yaşamayacaksınız birlikte olacaksınız.Ikimiz verdik bu kararı evet. Ama yan çizme yollarını arıyor da ben buna müsade etmicem. Inceden inceden gircem aklına. Inatlasirsam hiç olmaz eşimi biliyorum çünkü. Ne zorluk çıkarıyor işte git yani be adam
muhtemelen arkadaslarından ayrılmak ıstemıyorMuhtemelen ama bana söylemiyor arkadaslarimla bu konu üzerinde konusmadik diyor. Çünkü biliyor ki burnundan getiricem.
Belli ki birisi fikrini değiştirmiş doğu tarafında nereye gidecektiniz belkide içine yatmayan birşeyler vardır bunu güzelce oturup konuş ona göre gidelim veya gitmeyelim de zararına bir iş yapmayın yararınıza yapın hepIste yani dimi ne farkedicek. Yapı gereği zaten çok evhamli eve atıyorum hali alacaksam bile 40 magazayi dolaşır. Bi karar alacaksa enine boyuna düşünür günlerce hesap kitap yapar. Doğu meselesinde de hesap yaptık birikim yaparız dedik konuştuk yani bunları. Hayır noldu şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?