eşimin korkuları dert oldu yeminle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi değilse sonra mecbur gidecekseniz bence şimdiden gidin kurtulun. Birdahaki sene giderseniz keşke geçen sene gelseydik de 1 sene bitmiş olsaydı dersiniz.
Hakkınizda hayırlısi olsun.

Aynı dusuncedeyim. Gerdi beni düşün dur şimdi sabaha kadar.

Tayin isleri zor .İnsan yasadigi yeri birakmak istemiyir bir yandan.Esimle kanadada yaşıyorduk deli gibi dinmek istiyorduk gel gor ki gelecegimiz ara acabalar basti bizi...Esim bunaliriz orada gitmesek mi hala sans var demisti.Erkekler biraz daha ortamlarini ozluyorlar.Bu bir surec .Ufaktan iknaya devam taviz vermeyin.

Iste bu yüzden tek başıma karar vermiş olmak istemiyorum. En azından ortak kararimizdi diyebilelim. Çok istiyorum gitmeyi artık gerçekten çok bunaldim. Anlattım biliyor farkındayım çok istiyorsun ama bende endiseliyim herseyi düşünüyorum napıyım diyor.

çalışma arkadaşlarını bırakıp tekrar farklı bi ortama girmek zor mesleği icabı zaten stres vardir. Ne kadar gitmeyi istesede alışkanlıkları bırakması zor. boz burdan kurtuluyoruz diye seviniyoruz su an ama gene de çok zor geliyor yeni bi düzen kurması özellikle eşimin arkadaş çevresini bırakıp tayine gitmesi

Ama ebedi kalamayiz ki burda o da biliyor. Evimiz sirtimizda bizim ordan oraya gidicez. Her gittiğimiz yere böyle baglanirsa ohoooo isim var benim ya

Muhtemelen arkadaşları kafasını karıştırmıştır , ikinizde karar verdiyseniz gidin bunu ufaktan ufaktan ona işleyin yani sadece siz istediğiniz için gitmiş olmayın.

Muhtemelen arkadaşları kafasını karıştırmıştır , ikinizde karar verdiyseniz gidin bunu ufaktan ufaktan ona işleyin yani sadece siz istediğiniz için gitmiş olmayın.

Ikimiz verdik bu kararı evet. Ama yan çizme yollarını arıyor da ben buna müsade etmicem. Inceden inceden gircem aklına. Inatlasirsam hiç olmaz eşimi biliyorum çünkü. Ne zorluk çıkarıyor işte git yani be adam

Bencede gidin bitsin. Eşiniz zaten seneye de evham yapacak ne değişecek. Bende cok sınır olmasa da Doğuya geldim tayin nedeniyle, cok rahat ettim, yıllardır Büyük şehirdeydim, gereksiz o trafiği stresi vs çekmek. Hem burda insanlar daha sıcak kanlı, özel okullar kreşler daha ucuz. Hayat daha kolay. sevdim ben.

1. sınıf başka sınıfta 2. sınıf başka sınıfta zor olur .
Her şey bir yana oğlunuz için gidin bence .
2 ilçe hariç sakinde diyorsunuz .
Eşiniz biraz sakinleyince tekrar konuşun . Mantıklı olana karar verecektir bence :)

İnatlaşmayla olacak iş değil zaten iki tarafında istemesi gerek , sonuçta orada tek yaşamayacaksınız birlikte olacaksınız.

Kolileri filan yapipta gideceğim fikri olupta o evde bir yıl daha kalmak zulüm bence..Kafamda gideceğim fikri olupta kalmak beni bitirir.hicbiseye yeniden adapte olamam helede gitmek istiyorsam.Allah yardımcınız olsun.Siz yinede çok baskı kurmayın bari orada mutsuz olurrsa sizi suçlar.

Arkadaşları aklına girmemiştir de onlarla vakit geçirince ayrılık fikri zor gelmiştir. Şu anki hayatı, alışkanlıkları, rutinleri bırakmak, bilinmezliğe gitmek herkesi zorlayacak bir durum, sizinle paylaşmış fikrini de ama bu tip şeylerde mantıklı yaklaşmak gerekiyor.

Seneye zaten gidilecekmiş.
Çocuğunuz okula başlayacak, bire İstanbul'da başlayıp sonra okul değişikliği de onu zorlayacaktır.

Tabi doğu görevi olunca riskleri var ne yazık ki. O risk büyük şehirde de çok farklı değil ama. Bu durum olmasa hiç düşünmeyin gidin derdim. Allah yardımcınız olsun, güzel ve iyi insanlarla karşılaştırsın gittiğiniz yerde dilerim ki.

bende dogudayım istanbul da bı iş imkanı var esimin gıtmek istemiyor zor yer dıyor ben cok istiyorum ama

Belli ki birisi fikrini değiştirmiş doğu tarafında nereye gidecektiniz belkide içine yatmayan birşeyler vardır bunu güzelce oturup konuş ona göre gidelim veya gitmeyelim de zararına bir iş yapmayın yararınıza yapın hep

Adam endişelenmekte haklı. Allah muhtaç etmesin ama iki kuruş kenarı koyacagım dıye can ata ata gitmem bende doğuya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…