Teşekkür ederim =))
Sabırla koruk helva olur demişler, ilk zamanlar bunu çok dert ediyordum bir de sabırsızım, bir kaç saat huzurluk olsa kötü olurum, küstüğü zamanlarda üstüne gidiyordum ilk günler, illa çözeceğim sonra bana bunun tüyosunu kendi verdi, sen ısrar ettikçe benim inat mekanizmam çalışıyor dedi laf arasında =))
Ondan beri gitmiyorum üstüne, yemek mi yenecek aynı onun gibi beş karış suratla yemeğimi yiyorum, yatarken kibarca iyi geceler dileyip totomu dönüp uyuyorum =)) artık uzatmaktan vazgeçti, şimdilerde akşamına düzeliyoruz. Ama bir şeyin daha altını çizmek istiyorum ben onu hiç cezalandırmadım, yani günlük rutini devam ettirdim, bunu da annem derdi hep üzerine düşenleri yap, haklıyken haksız duruma düşme diye =)) küs olduğunda yine uyandığımda her sabah yaptığım gibi günaydın melek mesajımı attım, işlerini aksatmadım, barıştığımızda haksızsın diyerek beynini yemedim. Zamanla anladı yaptığı şeyin ne kadar yıpratıcı olduğunu, ne kadar gereksiz olduğunu, kaba sözcüklerin unutulmadığını. Artık çok sinirli olduğu zaman, melek şimdi konuşmayalım demeyi biliyor,bende tamam sonra konuşuruz demeyi öğrendim, o an ısrar etmemeyi. Çünkü ısrar edince o söylüyor ben söylüyorum kavga çıkıyor, ikimizde geri adım atmayınca işler sarpa sarıyor =))
Erkekler bazen olgunluktan çok uzak oluyor, bunu kabul ettim. Bizim hatalarımız olmuyor mu oluyor mutlaka uzlaşmak biraz sabır istiyor, sabretmeyi öğrendim. O da çok şey öğrendi, kaybetmekten korkmadığımı, gerektiğinde ardıma bakmadan gidebileceğimi, yaşamak için ona ihtiyacım olmadığını. Birbirimizi incitmeden yaşarsak güzel olacağını, mutsuzluk halinde buna çok uzun süre tahammül etmeyeceğimi. Çok uzun oldu ya, öğreniyorlar işte zaman ve sabır =))