- 9 Mart 2019
- 173
- 435
- 103
- 35
- Konu Sahibi MahidevranSultan
-
Siz herkesin yaşam biçimini nerden biliyorsunuz? Ben alkol alırım mesela severim de ayrıca tutucu görüşte bir insan hiç ama hiç değilim:) Fakat yerlere yıkılacak kadar sarhoş olan eşimin kuzeni gel yanıma otur deyince, tam dibine değil de, yatak yaptığı karşı koltuğa otururum mesela, hayatın olağan akışına uygun olan budur ama tabi konu sahibinin o an aklına gelmemiş de olabilir. Ben konu sahibi suçlu demiyorum ama ben inanmadım olaya, benim mantığıma uymadı.
Ben zaten baştan sona kurgu olduğunu düşünüyorum. Bana olay çok saçma geldi.ne yalan söyleyeyim bende buna takıldım valla
Öyle eşimin kuzeniyle Yanyana oturmam gibi kurallarım yoktur ama öpme eylemini de çok uzakta gerçekleştiremez sanırım sanki bu kısım biraz kurgu gibi geldi.
Konu sahibi bence alkol etkisi ile saçmalamış aşık falan değil sana korkma , eşine anlat durumu bir daha o adamla görüşmek ve görüşmeni istemiyorum de
Şu neden yanına oturdun, alkol almış neden neden diye hesap sorulmasından ziyade konu sahibine kendisinin utanması gerektiği bir şeyin olmadığını, eşine anlatması gerektiği konusunda destek olunsa daha makbule geçerdi eminim. Ama yok illa o hesap sorulacak. Sonra dipdibeciler diyince vayyy ikiye bölünüyor forum.ya ocular bucular diye üyeleri ikiye bölen KK yorumları bana batıyor. Sİze demiyorum, her tür konuda, şimdi şucular gelecek vs diye söylemler...
Kimse içene, veya içkili ortamlarda erkek arkadaşı yanında oturana bişey demiyor bence...
Ama kadın içerdeymiş zaten...çarpma gürütlü seslerine geldim diyor...koridorda şarkı söylüyorlardı diyor..bariz alkoldan uçmuş bu ikiliii...kocamın yatağını yaptım yatırdım diyor...sonra bu sarhoşaa yatak açtım diyor, şu saatten sonra sen azıcık otur diyince yanına oturması saçma yani, değil mi?
Hayır, Allah korusun daha fazlasına kalkışabilirdi...daha ileri boyutta taciz edebilirdi. Adam aşık falan değil, özünde şerefsiz ve akli melekeleri belliki yerinde değildi o an. İnsan hem bir kadına, hem de kuzen eşine yapar mı bunu? Şerro pislik..
üstünde düşünmeye değmez yaBen zaten baştan sona kurgu olduğunu düşünüyorum. Bana olay çok saçma geldi.
:))) Yani konu sahibi eğer gerçekse bu konu kusura bakmayın, çok kötü bir travma yaşadığınız bence. Ama kendimi koyuyorum, eşimin kuzeni akşam sarhoşken sana aşıktım deyip beni öpecek, ertesi sabah utanmıyor musun biz akrabayız fln dicem basit bir olay gibi. Sanki alt tarafı yanlış bir söz söylemiş gibi. Asla yüz yüze gelmem bir daha o kişiyle, yüzüne bakmam ertesi sabah. Daha önce de yazdım, hayatın olağan akışına ters yazdıklarınız. Ben inanmadım. Kolay gelsin sizeHesap sordum ne dedin diye sormuşsunuz özür dilerim atlamışım onu
Biz arkadaşız, akrabayız utanmıyor musun kuzenin karısını öpmeye dedim gayet rahat bir şekilde utanmıyorum çünkü daha fazla içimde tutamayacaktım dedi..
Ne bilecek kız sendeBir anda öpme eylemini gerçekleştirecek yakınlıkta mı oturuyordunuz tuhaf..
Ben olsam eşimin kuzeniyle aynı koltukta yan yana bile oturmam oda bombosken.
Yer var yani ne münasebet.
Buna mi takıldınız diyeceksiniz ama takildim valla.
Hay allahım çıldıriiicim:) alkolün kokusu yeter yazan üyeye yazdığım cevabı alıp, nerden biliyosunuz ben alkol alırım diyosunuz.Siz herkesin yaşam biçimini nerden biliyorsunuz? Ben alkol alırım mesela severim de ayrıca tutucu görüşte bir insan hiç ama hiç değilim:) Fakat yerlere yıkılacak kadar sarhoş olan eşimin kuzeni gel yanıma otur deyince, tam dibine değil de, yatak yaptığı karşı koltuğa otururum mesela, hayatın olağan akışına uygun olan budur ama tabi konu sahibinin o an aklına gelmemiş de olabilir. Ben konu sahibi suçlu demiyorum ama ben inanmadım olaya, benim mantığıma uymadı.
Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Saygısızlaşmayın. Ne demek kuzenden gelen sapıklık sempatik geliyor!! Nerde yazdım böyle bir şey! Saygısız!Aaa öyle demeyin.
Insanların yaşam biçimini bir iki yorumdan çıkaran insanlar çapkın ama alkollü insandan gelebilecek yanlış hareketlere karşılık kendimizi korumamız gerektiği çıkarımına varamazlar.
Işlerine öyle gelir.
Canları öyle ister falan.
Karşı komşusu alkolik bir sapık olsa kapıyı kilitlemeden uyuyan insana deli misin koru kendini derler ama iş eşin kuzeni olunca çapkınlık da sapıklıktan sempatik geldi galiba.
Rahatsız etmedi.
Kurgu olduğunu düşünenler de var ama kendimi rezil etmezdim boşu boşuna çoluğum çocuğum var hamileyim neden böyle birşey uydurmam gerekiyor ki,kurgu olduğunu düşünenler yazmayabilir işim gücüm yok burada kurgu yazacak değilim..beni suçlamanıza gerek yok çünkü birkaç gündür ben sürekli kendimi suçluyorum zaten teşekkür ederim
Nutkum tutuldu ne diyecegimi bilemedim.
Bu kadar az öz yanii, kimse içine düşman ya da kadına sen suçlusun demiyor ki... yorumlara gel, tacizcisi sorgulanmaz, içen hakketti deniyormuş.Kendi kendinizi sacma duruma sokmuşsunuz.
Sarhoşun yanina oturmuş "sana asiktim" aciklamasini dinliyorsunuz hadi tamam oturdunuz olabilir ama o aşiktim kelimesi agzindan ciktigi gibi yanindan kalkar eşimi uyandirir şunu topla evine gotur sacmaliyor derdim. Olmadi gecer kapimi kilitlerim. Bana cok sacma geldi.
O şehiri komple terkettikten sonra anlatmayı düşünüyorum olay çıkmasını istemiyorumPeki ne yaptiniz hala esinize anlatmadiniz mi? Ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Hesap sordum ne dedin diye sormuşsunuz özür dilerim atlamışım onu
Biz arkadaşız, akrabayız utanmıyor musun kuzenin karısını öpmeye dedim gayet rahat bir şekilde utanmıyorum çünkü daha fazla içimde tutamayacaktım dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?