• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni eşimi çağırıp duruyor devamlı

İyi akşamlar kızlar
Eşimin kuzeni daha yeni boşandı İzmitteydi boşanınca geldi baba evine
Burda canı sıkılıyormuş hanımefendinin
Çocuğu var evde kardeşi ablası da var abileriyle de altlı üstlüler zaten annesi de var yani baya kalabalık yalnız değil yeğenler falan da var hala daha eşimi çağırıyor

Eşim de kimseyi kıramaz
Haftasonu gidip uğradı bir saatliğine ben temizlik yapacaktım zaten eşim sordu bana git dedim
Bir kez de işten fırsat bulduğunda yarım saat uğradım demişti çağırmış gene
Geçen hafta da beraber gitmiştik halasına yine onun çağırmasıyla

Eşim bu akşam biraz erken geldi işten geldikten sonra telefon çaldı hadi xx gelsene canım çok sıkılıyor oğlumla beni dışarı çıkar bende biraz rahatsızım eşim de gelemem 2si1arada rahatsız dedi
ben şikayetçiyim kızlar. eşim diyor ki morali bozuk sonuçta 2 yaşında çocuğu varken baba evine geldi zor şeyler yaşıyor dedi tamam yaşayabilir ama yalnız değil ki eşim diyor beni çok yakın görüyor kendine.kendi kardeşlerinden daha yakın olamaz ama tabi ki desteğe ihtiyacı vardır eşim de destek olur ama devamlı devamlı da evli bir erkek olarak eşim gidemez ki yanına. kadının isteği şu ki kendi abileri falan her yere taşımaz onu ama eşim zamanında çok taşımış oraya buraya alışverişe götürmüş bir işi olunca halletmiş buraya düğüne geldiklerinde de eşime aldırırdı kendini kuaföre götürtürdü kendini eve de bıraktırırdı ki abileriyle altlı üstlü diyorum size düşünün. eşimi kullanacak yani eşimin bu huyuna çok çok çok sinir oluyorum . ona kalsa o insanlara yardım ediyor..

hem bu 4 oldu yani bir hafta bile olmadan . üstelik gel beni al diyor 2si1arada ile gelin falan demiyor. hiç karını evde tek bırakırsın diye düşünmek yok işten gelmiş bu adam dinlenir karısıyla vakit geçirir demek yok.

eşime derdimi anlatamıyorum dediğim gibi . kuzeni bir daha çağırınca ben mi konuşsam müsait olamıyoruz hep devamlı gelemez mi desem ,eşim dese daha doğru olur ama eşimin işte dili varmaz demeye.

kızlar cevap veremeyebilirim rahatsızım ama okurum . cevap vermeye de çalışıcam çok teşekkür ler şimdiden :)

Vallahi cok gecmis olsun, hem sinirlendim hem de uzuldum acikcasi. En sevmedigim sey bu kuzen meselesi. Ben boyle meselelerde hic masum dusunemiyorum acikcasi, biraz da esimin baba tarafinin kulturu, gelenekleri nedeniyle sanirim. Cok sukur esimin baba tarafiyla iliskisi yok, rahatim. Ama gene de ulkemizi ve carpik iliskileri dusununce... Bence iyi sabretmissiniz, ben sizin yerinizde olsam acar telefonu agzima geleni sayardim herhalde ya da esimin uzerine giderdim iyice.

Bence bu kadin seni kabullenememis, o istiyor ki herkes pervane olsun etrafinda, ozellikle de esin. Belki cekirdek aile disinda birinin her dedigini yapmasi kendisini daha degerli hissetmesini sagliyordur. Ama bu cok yanlis, sonucta kuzeni evli ve bir ailesi var. Ha tum yanlis onda diyemem, bence en buyuk yanlis esinde. Dur demesi lazim artik.

Arada kuzenler bir araya gelir takılır dertleşir de bu şekilde değil yani, ne o öyle 1 hafta içinde 4 kez çağırmak,her istediğinde gel git bırak,sonuçta evli barklı adam sorumlulukları var bunlardan en önemlisi birinci sırada sizsiniz. Kuzeni sizin uyarmanız onu dahada hırslandırdığı gibi kıskanç diye yaftalamasını sağlar.bence eşlnizi her çağırdığnda sizde gidin böylece eşinizin evli olduğunu iyice idrak eder yerini bilir.varlığınızı hissettirin.
Ben istemiyorum ama gitmek . tamam mesela ilk çağırdığında gittim. sonra kinde bir hafta dolmadan neden gideyim istemiyorum ev kalabalık oluyor biz gidince kadının yengeleri abileri de geliyor çocuklar da beni çok seviyor onlar da devamlı peşimde çok gürültü oluyor ayrıca 4 yaşında bir kızı var abisinin beni çok seviyor ama yaramaz baya kafam fazla çocuk gürültüsü götürmüyor kadının da var çocuğu tüm çocuklar birleşince 6 çocuk oluyor evde kalabalık . tamam çocukları çoooook seviyorum ama topluca olunca gürültü çok oluyor.

Evli barkli dedinizde esinize o da kuzeni sonucta. Yani dusunun kucuklukten beri birlikteler. Nazi gecer kuafore gider nazi gecer eve biraktirir. Su surecte belki esinizle dertlesiyirdur icini dokup rahatliyordur.

Sizde kadinsiniz biraz anlayisli olun. Esinizin sizi ihmal etmesine izin vermeden bir sure toleransli olun. Zaman ilerledikce sizde dahil olun onun cagirmasini beklemeyin. Destek olun sizde. Eve cagirin muhabbet sohbet iyi gelir ona da size de
Eşime evli barklı dedim çünkü evli bir adamın eşine evine karşı sorumlulukları vardır zırt pırt istediği an evden çıkıp gidemez ben bu anlamda dedim . Yoksa farklı bir anlam geçirerek içimden demedim . Ben anlayışlı bir insanımdır ama kadının çevresi insan dolu ayrıca bir hafta dolmadan dört kez çağırması abartı........

Çok saçma ,hadi yalnız olsa etrafında kimse olmasa anlayacagim ama ne münasebet böyle her dakika.Sen esinle gitmek için neden kadından davet bekliyorsun ki , sen de git her seferinde.
Ben istemiyorum gitmek bir kez gittim yine her seferinde gidemem halasının evi çok kalabalık oluyor kalabalıktan hiç hoşlanmıyorum kuru gürültü sevmiyorum .

1 olur tamm 2 olur onada tamam bu ne zaman cani sikilsa esinimi isticek
Orda dursun bi zahmet
Bn bna musade etmezdim
Esimede soylerim rahatsiz olduğumu
Herkes yerini bilsin
Aradiginda da esim yerine bn konusurdum mesala
Musait degil..isimiz var..esimle disari cikicaz basbasa..
Salak degilse anlar heralde
Rahatsiz oldugunuzu
Bu arada esinden buyukmu kuzeni
Evet 2 yaş büyük.

İyi akşamlar kızlar
Eşimin kuzeni daha yeni boşandı İzmitteydi boşanınca geldi baba evine
Burda canı sıkılıyormuş hanımefendinin
Çocuğu var evde kardeşi ablası da var abileriyle de altlı üstlüler zaten annesi de var yani baya kalabalık yalnız değil yeğenler falan da var hala daha eşimi çağırıyor

Eşim de kimseyi kıramaz
Haftasonu gidip uğradı bir saatliğine ben temizlik yapacaktım zaten eşim sordu bana git dedim
Bir kez de işten fırsat bulduğunda yarım saat uğradım demişti çağırmış gene
Geçen hafta da beraber gitmiştik halasına yine onun çağırmasıyla

Eşim bu akşam biraz erken geldi işten geldikten sonra telefon çaldı hadi xx gelsene canım çok sıkılıyor oğlumla beni dışarı çıkar bende biraz rahatsızım eşim de gelemem 2si1arada rahatsız dedi
ben şikayetçiyim kızlar. eşim diyor ki morali bozuk sonuçta 2 yaşında çocuğu varken baba evine geldi zor şeyler yaşıyor dedi tamam yaşayabilir ama yalnız değil ki eşim diyor beni çok yakın görüyor kendine.kendi kardeşlerinden daha yakın olamaz ama tabi ki desteğe ihtiyacı vardır eşim de destek olur ama devamlı devamlı da evli bir erkek olarak eşim gidemez ki yanına. kadının isteği şu ki kendi abileri falan her yere taşımaz onu ama eşim zamanında çok taşımış oraya buraya alışverişe götürmüş bir işi olunca halletmiş buraya düğüne geldiklerinde de eşime aldırırdı kendini kuaföre götürtürdü kendini eve de bıraktırırdı ki abileriyle altlı üstlü diyorum size düşünün. eşimi kullanacak yani eşimin bu huyuna çok çok çok sinir oluyorum . ona kalsa o insanlara yardım ediyor..

hem bu 4 oldu yani bir hafta bile olmadan . üstelik gel beni al diyor 2si1arada ile gelin falan demiyor. hiç karını evde tek bırakırsın diye düşünmek yok işten gelmiş bu adam dinlenir karısıyla vakit geçirir demek yok.

eşime derdimi anlatamıyorum dediğim gibi . kuzeni bir daha çağırınca ben mi konuşsam müsait olamıyoruz hep devamlı gelemez mi desem ,eşim dese daha doğru olur ama eşimin işte dili varmaz demeye.

kızlar cevap veremeyebilirim rahatsızım ama okurum . cevap vermeye de çalışıcam çok teşekkür ler şimdiden :)

bence kıskançlık yapmayın, devam ederse eşiniz konuşur, aralarındaki bağ o şekildedir. bir süre zaman verin. çok garip bir olay değil bu.

Kuzen kardeştir kısmına takılanlar , öncelikle çoğu insan kardeş gibi olarak görebilir ama " kuzen kardeştir " ifadesi çok genel. Kuzen kardeş değildir. Kuzen kuzendir. Nikahta düşer ayrıca.
...

Konu kuzenin kardeş olup olmaması değil bence. Konuda hiç kıskançlık sezmedim. Eşinin kullanıldığını, zaten kısıtlı olan iş çıkışı vakitlerinin bir başkası tarafından bu kadar suistimal edilmesi, esininde bu konuda zayıf olduğundan şikayetçi 2si1arada.

Kuzen kardeş oluyorda görümce kardeş olmuyor mu ? Sizlerin gorumleri , 1 hafta da 4 defa eşinizi çağırsa , Aa onlar kardeş tabi destek olacaklar birbirlerine mi diyeceksiniz ?

Tek çözüm , sürekli bahane üretip gitmemesi ya da açık açık sürekli gelmem doğru değil demesi. Gitmesini çok aza düşürmek için başka çare yok. Eşinizi bu konuda ciddi uyaracaksiniz.

Ilk başta nasıl giderse hep öyle devam eder. Çünkü öncesinde de şoför olarak kullanma deneyimi varmış eşinizi.
Şimdide eşiniz dur diyene kadar devam edecektir.

Güzel kardeşim senden önce eşin o kuzenine takıntılıymış anla yani belki aralarında ufak tefek bir şeyler olmuş ama yazdığından yaptıgım yorum şu eşinin eski sevgilisi olma ihtimali yüksek ama bazı karadullar vardır ben öyle derim o kalıp kadınlara erkekleri kullanmayı severler emir eri gibi kendilerine hizmet ettirir fakat bir türlü vermezler böyle bir durumda olabilir eşine geçmişte bu takrik ile yaklaşmış olabilir eşinde bilinç altına bunu atmış fırsat bu fırsat ben bu kuzene gerekeni yaparımda diyebilir. En nihayetinde eşinin kuzeni bana göre karadul yani erkekleri kullanan ama vermeyen bir dişi. Mutlaka o kadının kafasında kodladığı güçlü bir erkek vardır ortada senin yapacagın şey bekle gör taktiğini uygulamak ama eşin sana geri döndüğünde ona karadul kadını gibi olamaya çalış yani sende kuzen gibi yap adam bundan hoşlanıyor zaten kuzenine gidipte seni davet etmemesi olaya senide müdahil yapmamasından bir kuşku duyman gerek. Biraz bekle bakalım eşinin ağzının suyu akmaya devam etsin zaten o kadın ona vermeyecektir. Sonra sen gerekeni yaparsın eşine
bu ne??? nasıl bir yorum bu?? terbiyeye davet ediyorum sizi ve KİB

şimdiden önleminizi alın.. şimdi rica ediyorsa gitgide görevi gibi olur bu sefer yapmazsa eşiniz olay olu..

Yani eşinizi geçtim hadi de
Kuzeni bayağı saçmalamış evli adam neticede demesi lazım
Sorumluluğuda var diye düşünmesi gerekli
haftada 4 kez ya !ne rahatlık....

Yani eşinizi geçtim hadi de
Kuzeni bayağı saçmalamış evli adam neticede demesi lazım
Sorumluluğuda var diye düşünmesi gerekli
haftada 4 kez ya !ne rahatlık....
Halasının kızları öyle pek bir rahatlar . Hiç düşünmüyorlar evli eşi var diye.

Güzel kardeşim senden önce eşin o kuzenine takıntılıymış anla yani belki aralarında ufak tefek bir şeyler olmuş ama yazdığından yaptıgım yorum şu eşinin eski sevgilisi olma ihtimali yüksek ama bazı karadullar vardır ben öyle derim o kalıp kadınlara erkekleri kullanmayı severler emir eri gibi kendilerine hizmet ettirir fakat bir türlü vermezler böyle bir durumda olabilir eşine geçmişte bu takrik ile yaklaşmış olabilir eşinde bilinç altına bunu atmış fırsat bu fırsat ben bu kuzene gerekeni yaparımda diyebilir. En nihayetinde eşinin kuzeni bana göre karadul yani erkekleri kullanan ama vermeyen bir dişi. Mutlaka o kadının kafasında kodladığı güçlü bir erkek vardır ortada senin yapacagın şey bekle gör taktiğini uygulamak ama eşin sana geri döndüğünde ona karadul kadını gibi olamaya çalış yani sende kuzen gibi yap adam bundan hoşlanıyor zaten kuzenine gidipte seni davet etmemesi olaya senide müdahil yapmamasından bir kuşku duyman gerek. Biraz bekle bakalım eşinin ağzının suyu akmaya devam etsin zaten o kadın ona vermeyecektir. Sonra sen gerekeni yaparsın eşine

ÜSLUBUNUZ diyorum çok ağır değil mi ?
Vermek almak ağzının suyu akmak !!! nedir bu ya ?
YAZdığınızı tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim!!!

Eşinizi karşınıza alın konuşun.
Direkt olarak kuzeni adresleyerek konuşmayın ama
Çünkü şu anda kuzen mağdur, ilgi gösterilmesi gereken biri konumunda, o yüzden size tavır almasına yol açabilir.

Genelleyerek konuşun, mesela;

"Aşkım, biz artık evliyiz, bekarken yaşadığımız sosyal hayatı yaşayamayız, bekarkenki gibi arkadaşlarımızla buluşamayız, program yapamayız, bekar hayatımızdaki gibi birbirimize danışmadan karar alamayız, birini davet edemeyiz, birinin davetini kabul edemeyiz. En güzeli biri bizi davet ettiğinde -uygun gibi görünüyorum ama bir de 2si1arada ile konuşmam lazım- de, beni de arayıp sosyal etkinliğe davet eden olursa, evimize gelmek isteyen olursa ben de onlara aynı cevabı vereyim. Belki sen işten yorgun gelip kimseyi görmek bile istemeyeceksin, benim senden habersiz eve misafir davet etmiş olmam canını sıkar değil mi? Misafir değil, sen önemlisin benim için. Artık biz BİZ olduk çünkü, tek başımıza hareket etmemiz bize zarar verebilir"

Bir de gün için program yapın. Mesela "perşembe akşamı işten gelip sinemaya gidelim, halk günü, daha uygun olur" vs gibi. O sabah işe giderken akşam sinemaya gideceğinizi bilsin. Biri davet ederse (kuzen, kardeş veya başka biri, önemli değil) akşam programın var diyebilsin. Eğer ki sizi ekip onlara aaa tamam derse de sizin kırılacağınızı bilsin.

Kuzeni gördüğünde hangi bankadan maaş hesabı açtırmamız gerek , bu ek iş bizim için iyi oldu diye laf sok

Eşim kimseyi kıramaz derken seni kırmıyor mu?Herkesin kendi hayatı düzeni var.Kimse kimsenin dert babası değil.Yok mu bi kız arkadaşı eşi dostu.Sen muhatap olma.Senin muhatabın eşin.İlk zamanlar sessiz kal.Sonra kocana sınırlarını belirlemesini söyle.Yani bu kuzen erkekte olsa farketmez.Kardeşi dahi anası babası dahi olsa,kimse kimseyi hadi gel hadi gel diye çağıramaz.Eşin kırmakla/prensip arasındaki ayrımı bilmeli.

Back
X