- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
evet, umarım öyledir. Gerçekten fena yahu, rahatsız ediciBu kadar zamandır yazışmışlar ve eşin de he hü deyip geçiştirmiş anladığım kadarıyla.
Hiç kurcalamaman daha mantıklı gibi çünkü eşine güvenin de tam ve yazışmalar ortada.Eşinden hoşlanıyor oluşunu engelleyemiyorsun maalesef.Hoşlanmıyorsa da hatunun yapışık karakterde olmasını değiştiremiyorsun.
Olacak olsaydı bu zamana kadar olurdu,eşinin salladığını takmıyorum bu kadını,boşuna kendini sıkma.
Düğünde gördüm, bir sefer de kayınvalideme oturmaya gelmişlerdi orada gördüm. 100 kelimeden fazla konuşmuşluğum yok kendisiyleDaha önce eşine hiç böyle bir müdahalede bulunmadıysan ve sadece bu konuda uyarma gereksimi hissettiysen
eşinin sana böyle bir yakıştırma yapacağını sanmıyorum ..
Kadın hisseder diye düşünüyorum ..
Siz bu kadınla hiç karşı karşıya geldiniz m i?
Tanışıklığınızın derecesi nedir ?
Konuştuklarını bilmek artık ben rahatsız ediyor. Yani bu dyguyu ilk defa yaşıyorum. eşimin geniş bir arkadaş çevresi var. Kadın arkadaşlar da var çevreizde. Ama hiç rahatsız olmadım. Bu kadına özel sadeceDiyelim eşinden hoşlanıyor. Eşin aldırmıyor bile.
Eşiniz aldırış ediyor olsa mesele o zaman başlardı
evet bu beni rahatsız ediyor işte. Belirli bir sınır var, asla aşmadık biz onu.Adam bana '' sana noldu evlendikten sonra değiştin'' de diyebilir. hiç böyle konuşmadığımız için vereceği tepkiyi bilmiyorumya çok kötü bişey
şu eşinle arandaki saygı ve sınır olayına çok vurgu yapmışsın
öyle olmasa açık açık söyle istemediğini derdim
ama eşinin aklına bi kurt düşür madem
niye devamlı yazıyo veya bunları niye anlatıyo çok saçma gibisinden
en azından hoşlanmadığını bilsin
Düğünde gördüm, bir sefer de kayınvalideme oturmaya gelmişlerdi orada gördüm. 100 kelimeden fazla konuşmuşluğum yok kendisiyle
Aslında iki anlama da getirilebilir, cinsellik yönünden zorluk çekiyorum demiş de olabilir. Toplumdan tepki görüyorum da, boşanma yaşamış kadınların gördüğü baskıdan bahsediyorum. O yüzden 2. ihtimal üstünde durdum. Beni takıyor hiç, bilerek yapıyor olabilir. Kıllandım ben de.Kuzen değil çakma kuzen bi kere
Kuzen olsa yok daha neler, karışamazsın derdik
Bence buna bi zahmet karış 'bekarım zor oluyor anlarsın' ne demek
Bi de ben Elçin deyince 'hımmm tmm' ne demek. Aaa Elçin naber X müsait olunca dönebilir mi de bari
Kıllandırmak istemiş zaten
ocak mı bilmiyorum, yani bayağı geriye gittim te en sonlara kadar.Yalnız Ocak 2015 e kadar nasıl gittin okudunbravo
Acaba ben bundan rahatsıım desem, eşim benim ne kadar basit şeylere takıldığımı düşünür mü acaba diye kuşkuya kapılıyorum. Standart cümlesi şu eşimin '' yioook artık daha neler'Eşinle çok düzeyli saygıya dayalı bir ilişkiniz var belli ki, bu durumu bozmayacak ölçüde belki eşine anlatabilirsn ..
Muhtemelen eşinde farkında normal olmayan bir durum olduğunun ki cevapları genelde geçiştirme üzerine ..
Ben eşinin seni haksız görüp suçlayacağını düşünmüyorum .. Ayrıca bir kadın olarak bir defa böyle bir şeyi hissedip de sessiz kal diyemem sana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?