Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Yakında yurtdışına taşınıyorsunuz zaten, yüz yüze de çok nadir görüşürler. Sıkma canını :)
bu kadın bizim sosyal medyada da ekli eşimin. Baktım beğenmiş bütün fotoğraflarını. Deli galiba bu ya. benim olduğum resimleri beğenmemiş.

@pinkycaramel valla çok iyi dayanmışsın ben olsam anında eşime tepki gösterirdim duvara toslardım bence hiçbi şey yapma o bayan kendini açık edene kadar. Yalnızz o bayanı kıskandırmayı da ihmal etme onla aynı ortama girecek olursanız eşine samimi davranşlarda bulun. Ya da sosyal medyada muhtemelen eşini takip ediyordur biraz aşk dolu fotoğraflar paylaşınnnn

Sadece yazışıyorlar mı yoksa konuşma buluşma vs. Oluyor mu sık sık?

hayatım whatsapp profilde eşimle düğün fotoğrafımız var, öpüşüyoruz fotoda. Kadın buna rağmen yazmış bunları. Yani olumlu düşünemiyorum

Sen olsan kadına bir şey yazar mıydın? ben seviyorum senin fikirlerini. Yani napardın?

Eşinden yana hiçbir şey hissetmedim hem de hiç, sen de diyorsun zaten aldatma yok,hiç muhattap olmam, arada yazdığına denk gelirsen ve eşin müsait değilse sen yazarsın x uyuyo x banyoda gibi ondan fazlasını haketmiyor

Anne tarafından kuzen heralde,anne tarafı komple deliyse demek ki

Sadece yazışıyorlar mı yoksa konuşma buluşma vs. Oluyor mu sık sık?
yazışıyorlar. Buluşmuyorlar. Çünkü kadın, yaa en son düğünde gördük gelsenize kahve içmeye yaa özledim gibi şeyler yazmış işte. Unuttun sen de evlenince hiç değerimiz kalmadı pffff yazmış

Tamam o zaman çokta ciddiye alma, birini bulunca otomatik olarak eşinle uğraşmayı bırakır

Sizin aranızdaki muhabbet daha başkaymış tabi ama ben böyle birşey hissetsem direkt engellerdim o kadını. Eşim de zaten kadını çok umursamıyorsa anlamazdı bile aylarca

çok iyi, benim eşim anlarsa ki( kadın çok yüksek ihtimalle arayıp sorar) sen benden habersiz böyle şeyi yapamazsın, saygısızlık bu der aramız bozulur

Kadına koca bul cidden;-) ben olsam kadinla yakın olmaya çalışır iyice derdini öğrenir, birini ayarlamaya calisirdim. Biri sorarsa da saf ayagina yatardim

O kadar zaman yazdıgını nasıl farketmedın bacım sen,
ben her hafta ılla kı kontrolumu yaparım
canım tele o kadar mesaj geliyor ki. 100 mesaj varsa bunun 70 tanesi, merhaba hukuki bir şey sorabilir miyim tarzında mesajlar. Hiç bakmadım ben x ( kadının adı ) kim diye yani.

çok iyi, benim eşim anlarsa ki( kadın çok yüksek ihtimalle arayıp sorar) sen benden habersiz böyle şeyi yapamazsın, saygısızlık bu der aramız bozulur

Aslında öyle yapsan haklıyken haksiz duruma düşersin tabi ama iste ayni şeyi bana esim yapmıştı, benden 2 yas küçük bir erkek kuzenimi benden habersiz engellemişti. Aylar sonra fark edip sorduğum zaman da "ne zaman fark edeceğini test etmek istedim" dedi

+1

Öyle, çizgini sakın bozma.
Sen konularından gözlemlediğim kadarıyla aklı başında bir kadınsın, hislerinde yanılacağını zannetmiyorum.
Eşinin de zaten cevap vermeleri azalmış, belli ki adam da bıkmış kadının yersizliğinden. office 'in dediği gibi bir yaklaşım da gayet uygun.

Kadına koca bul cidden;-) ben olsam kadinla yakın olmaya çalışır iyice derdini öğrenir, birini ayarlamaya calisirdim. Biri sorarsa da saf ayagina yatardim
kültür olarak anlaşabileceğimizi pek sanmıyorum. Paylaşacak bir şeyimiz yokmuş gibi. eşim de ne bulup konuştuysa birlmiyorum. Seçim zamanı bile kime oy verdin diye sorup, cevabı öğrenince de 'yaaaa çk üzüldmm hç bklemezd snden byle dsünmeni yaa 'gibi şeyler yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…