Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Ay cok tatlisin ya

Ben eşlerin birbirlerinin telefonlarına mesajlarına bakmalarını,birbirlerinin aynı şifreyi kullanmalarını bir nevi yine kısıtlama olarak görürüm.
İnsan,medeni hali ne olursa olsun bir bireydir.Bizim her insan da olduğu gibi watsap grubumuz var .Bu grupta bazen sır olan veya özel olan şeyleri de yazarız.İçimizde başı kapalı olan arkadaş saç renginin fotosunu da atabilir.Bunları eşim niye görsün.Bnim ailemle,arkadaşlarımla kendi özelim olamaz mı?Veya eşimin.Ben abimle birşey paylaştığımda,bunu yengemin görmesini istemeyebilirim.

Biyolojik bağ olmaması,onların birlikte büyüdüğü,birbirlerini kuzen gördüğü gerçeğini değiştirmez.Çocukluktan beri gelen paylaşımlar ve güven duygusudur önemli olan.Ben de kuzenime mesaj atsam ve bana eşi cevap verse ben de bozulur hımmm diyebilirdim.Çünkü özelini paylaşmış eveliyatında.Eşin telefona cevap yazması,kuzeniyle paylaştığı şeylerin kuzenin bu paylaşımı eşine okuttuğu gerçeğini çıkarır ortaya.

Evet bu da değişik ve mantıklı bir bakış açısı. Hiç bu açıdan düşünmedim. Biraz da meslek gereği sürekli birbirimizin telefonlara mesajlara bakarız biz aslında. Ama bugüne kadar eşimi takip etmek amacıyla hiç bakmadım. Bir de gördüm ya, hiç bakmasam bu defa da gördü yazmadı olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…