Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Kadinlar hisseder canım. Sen bu kuzen bozuntusunun esinden hoşlandığını hissettiysen doğrudur. Çünkü gereksiz kıskançlık yapmayan akli basinda birisin sen.
Eşine ondan rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirsen nasıl olur.yani açık açık senden hoşlandığını düşünüyorum deme sakın hoş olmaz bu ama o kuzen cadisinin tavırlarını sevmiyor gibi yapsan..mesela senin yanındayken mesaj geldiğinde eşinin göreceği şekilde yüzünü buruştur üff filan de..
Yada topla kk hatunlarını yollalim kadini

Hmmmmmmm tmmm yazdı cevap olarak, bir selam naber nettin yok.

Bu durumda ben de huylanırım pinky, çünkü ben bir erkek arkadaşımla konuşuyorsam ve o kişi evliyse (kuzenlerim de dahil), aramda bir problem yaşamadıktan sonra, eşinin halini hatrını (bire bir tanışmıyor bile olsak) aklıma düştükçe sorarım; kaldı ki sen cevap veriyorsun, "Nasılsın?" derim. Bu yüzden, böyle bir tepkiyi tuhaf bulmakta haklısın diyorum.

Paylaşabilir, dertleşebilir. Ancak her gün -evli- bir insanı salt kendi dertlerim yüzünden, ne kadar samimi de olsam, rahatsız etmemeye çalışırım. Her gün aranmak, mesaj atılması... Bir insan arkadaşlığının bıktırıcı olmaması adına biraz kendisini geri çeker. Hiç normal değil.

Açıkça söyleyebileceğim ''evet bu kadın eşimden hoşlanıyor'' diyebileceğim herhangi hiç bir şey yok. Ancak kadın buyrun bir gün kahve içmeye beklerim x teyzemle( kaynanam oluyor) ben yokum ama hiç.

KV ile araları nasıldır bu kuzenin? KVnin bi parmağı olmasın?
Hani plan gibi değil de, belki kızı dolduruşa da getirmiş olabilir KV ve sana karşı önyargılarına yenilmiştir?

Onla konuşmanı istemiyorum diyebilecek kadar müdahale etmedik daha önce birbirimizin hayatına.

Bu şekilde söylememelisin zaten. Bir de dillendirince, insanın aklına düşürmek gibi olur hiç yoktan yere.
Eğer ki eşin sağlam karakterli biri ise, zaten bu kız -senden hoşlanıyorum- dese bile, eşin ona gereken cevabı verecektir.
Zaten eşinde bir oynaklık olduktan sonra, sen "Görüşme bu kızın hareketleri beni rahatsız ediyor" desen de görüşecek ve hatta tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşecektir. Sen duruşunu sakın bozma, ama "Canım x sana mesaj atmış, böyle böyle bir nokta dikkatımı çekti, nasılsın bile demedi bana" gibisinden ufak ufak ondan hoş elektrik almadığını vurgulayabilirsin...

...diye düşündüm.

düğün fotoğrafımız, evet öpüşüyoruz.

Acaba ben bundan rahatsıım desem, eşim benim ne kadar basit şeylere takıldığımı düşünür mü acaba diye kuşkuya kapılıyorum. Standart cümlesi şu eşimin '' yioook artık daha neler'

İşte bu durumda erkek mantığı, kadın mantığı değişiyor ..
Ama sen çok rahatsızsan paylaşmalısın, böyle yaşanmaz ..
Eşine diğer hiçbir bayan arkadaşından rahatsızlık duymadığını sadece o kanına karşı bu duyguyu hissettiğini anlatsan
seni anlar mı ?
Eşini en iyi sen tanırsın ..
Klasik erkek tribine girecekse o zaman ayrı tabii .

O zaman alın karşınıza eşinizi ciddi bi şekilde nedense bu kadından haz alamıyorum pekde. Mesafesini biraz korusun.

ahahah biletini alayım senin kuzum hemen :)))

Ama demiş ya biriyle görüştüm hemen evde buluşalım dedi de ben kabul etmedim filan
Ne gerek var bu kadar detaya
Selam kuzen naber bu seferki adam da dandik çıktı, iyice umutsuzum der geçersin
Fazla +18 e geçiyo, kızkıza bile geçmem ben he Ondan yadırgadım belki

Bence ara ara yine yaptığınız gibi ben pinky, eşim şu an uyuyor diyerek kendinizi hatırlatın. Böylece konuşmalardan haberdar olduğunuzu anlar ve şu ergence muhabbetine bir seviye koyar diye umut ediyorum ^^

Ne yüzsüz kadınmış ama ya..Hiç utanmıyor da evli barklı adama hergün dert yanmaya..kuzen ayaklarıyla yanasacak aklınca. .Ona birini bulun hemen evlensin.!

Bence ara ara yine yaptığınız gibi ben pinky, eşim şu an uyuyor diyerek kendinizi hatırlatın. Böylece konuşmalardan haberdar olduğunuzu anlar ve şu ergence muhabbetine bir seviye koyar diye umut ediyorum ^^
Bence de ergence. Ama eşime söylesem bana diyecek ki, seni mantıklı bulduğum için senle evlendim. Böyle yersiz saçmalıkları neden yapıyorsun.

eşinle çok samimi olduğunu farzederek şöyle bir öneri verebilirim.. diyebilirsin ki eşine " ben bu kadının sana karşı olan yaklaşımını arkadaşlıktan ziyade hoşlanma olarak düşünüyorum ve senin de bu durumdan hoşlanmayacağını biliyorum.. o yüzden elinden geldiğince müsait olmadığını söyle, o da sana odaklanmak yerine hayatına baksın".. böylece ne kadına direkt bir suçlama yöneltmiş olursun, ne de eşine karşı bir şüphe duygusu yansıtmamış olursun :)

@_angela_ kv ile görüşüyorlar bazen ama biz evlenmeden önce bile yazıyormuş kadın, yani o fişteklemiş olamaz. Kadına da benim kocama yazma kızım taaam mı diyip kendimi de düşüremem. O yüzden bekliyorum mecbur

Acaba görüşmeni istemiyorum desen eşiniz ne tepki verir huyunu bilirsin. Biyolojik olarak akraba bile değiller ki boşver diyeyim oturup erkeklerle gezip tozmasını ilişkilerini neden eşine anlatıyor o da ayrı sinir bozucu bende hoşlanmazdın açıkçası aman koy gitsin diyemezdim yani. Haz etmiyorsan söyle bunu eşine en azından kadına karşı konuşsun. X bak bana ilişkilerini anlatma bende evli barklıyım eşim yanlış anlar falan filan kılıf uydursun zaten 2 gün sonra yazmaz çok sinir bozucu valla

Ben olsam kıza güya arkadaşça yaklaşıyor gibi görünerek sinir bozucu hamleler yapardım. Örneğin mesaj attı diyelim, eşim banyoda, nasılsın iyi misin muhabbetlerinden sonra, sana da birini bulalım, çok yalnızlık cekiyorsun, senin icin cok üzülüyoruz yalnız yalnız yaşlanıp gidecek diye. Hatta senin için adaylar bile dusunuyoruz, gibi şeyler. Samimi ve masum görünümlü savaş taktikleri.

bu çok iyi fikir, bunu yapabilirim eşim de sever böyle havalı cümleleri

eşim böyle bir cümleyi hayatta kurmaz. Yani ben yanlış anlayacağım diye biriyle ilişkisini öyle sürdürmez. eşime desem ki, konuşma istemiyorum. beni engelliyorsun sıkma beni gerekirse boşanalım der. benim rahatsız olduğumu bilmesini istiyorum. O cümleyi de seçemedim

Ayyyy kıyamam ya sana kızın sacını basını ylasım geldı ya adamı anasıyla davet et karısı ykmus gıbı davran yolısık yılısık mesajlar at karısı cıkınca hııım falan de ne edepsız ınsanlar varya hıc kafana takma esın gecıstrme cevaplar vermıs ıste sımdı adama bişi desen belkı yk daha neler o benm kardesım gıbı der . eee hadı adam senı dınledı kızada esım ıstemyr dedı kydu mesafesını sımdı bu yapısık kız kendını fasulye fıbı nımetten sayacak zaten esıne kur yapıyo bu defa ıyıce kendını bısey sanacak bence hıııc bısı demeden takıp et sılınen mesajlar olursa o zmn bı sıkıntı var demektr bence beklemede kal bılıyrum kıskanysun tahammul edemyrsun ama mudahale etmemen en ıyısı

hahaha, gerçekten akıllı kadınsın Jewelry. Çok iyi fiikir bu. Ama eşim bana biz p.zevenk miyiz aşkım diye sorarsa ne diyeceğim peki :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…