- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Hmmmmmmm tmmm yazdı cevap olarak, bir selam naber nettin yok.
Çok uzun süredir bekarım, zor oluyor bilirsin tarzında şeyler yazıyor, eşim de cevap olarak nasip, atlatırsın yazmış. 15 yaşında liseli genç kız gibi eşime tanıştığı erkeklerle problemlerini yazmış, ilk buluşmadan evde görüşmek istedi kabul etmedim tarzında. her gün yazmış, neredeyse her gün.
Açıkça söyleyebileceğim ''evet bu kadın eşimden hoşlanıyor'' diyebileceğim herhangi hiç bir şey yok. Ancak kadın buyrun bir gün kahve içmeye beklerim x teyzemle( kaynanam oluyor) ben yokum ama hiç.
Onla konuşmanı istemiyorum diyebilecek kadar müdahale etmedik daha önce birbirimizin hayatına.
düğün fotoğrafımız, evet öpüşüyoruz.Kendisinden hoşlandığını anladığı an eşinin konuşmayı bırakması lazımdı. Ama geçiştiriyormuş karşılık vermiyormuş bak o şekilde bak, şanslısın.
Ben de evliyim, bilemedim başıma böyle bir şey gelse ne yaparım.
Çok rahatsız olurum ama bir çözüm düşünemedim maalesef.
Benim çözümüm öpüşürkenki ya da sarmaş dolaş fotomuzu eşimin whatsapp profil fotoğrafı yapmak
Acaba ben bundan rahatsıım desem, eşim benim ne kadar basit şeylere takıldığımı düşünür mü acaba diye kuşkuya kapılıyorum. Standart cümlesi şu eşimin '' yioook artık daha neler'
O zaman alın karşınıza eşinizi ciddi bi şekilde nedense bu kadından haz alamıyorum pekde. Mesafesini biraz korusun.Konuştuklarını bilmek artık ben rahatsız ediyor. Yani bu dyguyu ilk defa yaşıyorum. eşimin geniş bir arkadaş çevresi var. Kadın arkadaşlar da var çevreizde. Ama hiç rahatsız olmadım. Bu kadına özel sadece
ahahah biletini alayım senin kuzum hemen :)))Kadinlar hisseder canım. Sen bu kuzen bozuntusunun esinden hoşlandığını hissettiysen doğrudur. Çünkü gereksiz kıskançlık yapmayan akli basinda birisin sen.
Eşine ondan rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirsen nasıl olur.yani açık açık senden hoşlandığını düşünüyorum deme sakın hoş olmaz bu ama o kuzen cadisinin tavırlarını sevmiyor gibi yapsan..mesela senin yanındayken mesaj geldiğinde eşinin göreceği şekilde yüzünü buruştur üff filan de..
Yada topla kk hatunlarını yollalim kadini
Ama demiş ya biriyle görüştüm hemen evde buluşalım dedi de ben kabul etmedim filanAslında iki anlama da getirilebilir, cinsellik yönünden zorluk çekiyorum demiş de olabilir. Toplumdan tepki görüyorum da, boşanma yaşamış kadınların gördüğü baskıdan bahsediyorum. O yüzden 2. ihtimal üstünde durdum. Beni takıyor hiç, bilerek yapıyor olabilir. Kıllandım ben de.
Yok ayol benim supermanim var kapının önüne park ettim ona biner gelirim havali havaliahahah biletini alayım senin kuzum hemen :)))
Bence de ergence. Ama eşime söylesem bana diyecek ki, seni mantıklı bulduğum için senle evlendim. Böyle yersiz saçmalıkları neden yapıyorsun.Bence ara ara yine yaptığınız gibi ben pinky, eşim şu an uyuyor diyerek kendinizi hatırlatın. Böylece konuşmalardan haberdar olduğunuzu anlar ve şu ergence muhabbetine bir seviye koyar diye umut ediyorum ^^
ben de öyle hissettim işte tam, emin olamadım.Ne yüzsüz kadınmış ama ya..Hiç utanmıyor da evli barklı adama hergün dert yanmaya..kuzen ayaklarıyla yanasacak aklınca. .Ona birini bulun hemen evlensin.!
bu çok iyi fikir, bunu yapabilirim eşim de sever böyle havalı cümlelerieşinle çok samimi olduğunu farzederek şöyle bir öneri verebilirim.. diyebilirsin ki eşine " ben bu kadının sana karşı olan yaklaşımını arkadaşlıktan ziyade hoşlanma olarak düşünüyorum ve senin de bu durumdan hoşlanmayacağını biliyorum.. o yüzden elinden geldiğince müsait olmadığını söyle, o da sana odaklanmak yerine hayatına baksın".. böylece ne kadına direkt bir suçlama yöneltmiş olursun, ne de eşine karşı bir şüphe duygusu yansıtmamış olursun :)
eşim böyle bir cümleyi hayatta kurmaz. Yani ben yanlış anlayacağım diye biriyle ilişkisini öyle sürdürmez. eşime desem ki, konuşma istemiyorum. beni engelliyorsun sıkma beni gerekirse boşanalım der. benim rahatsız olduğumu bilmesini istiyorum. O cümleyi de seçemedimAcaba görüşmeni istemiyorum desen eşiniz ne tepki verir huyunu bilirsin. Biyolojik olarak akraba bile değiller ki boşver diyeyim oturup erkeklerle gezip tozmasını ilişkilerini neden eşine anlatıyor o da ayrı sinir bozucu bende hoşlanmazdın açıkçası aman koy gitsin diyemezdim yani. Haz etmiyorsan söyle bunu eşine en azından kadına karşı konuşsun. X bak bana ilişkilerini anlatma bende evli barklıyım eşim yanlış anlar falan filan kılıf uydursun zaten 2 gün sonra yazmaz çok sinir bozucu valla
hahaha, gerçekten akıllı kadınsın Jewelry. Çok iyi fiikir bu. Ama eşim bana biz p.zevenk miyiz aşkım diye sorarsa ne diyeceğim peki :))))))))))))))))))))Ben olsam kıza güya arkadaşça yaklaşıyor gibi görünerek sinir bozucu hamleler yapardım. Örneğin mesaj attı diyelim, eşim banyoda, nasılsın iyi misin muhabbetlerinden sonra, sana da birini bulalım, çok yalnızlık cekiyorsun, senin icin cok üzülüyoruz yalnız yalnız yaşlanıp gidecek diye. Hatta senin için adaylar bile dusunuyoruz, gibi şeyler. Samimi ve masum görünümlü savaş taktikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?