Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Kızlar, gecenin bu yarısı eşim kalkar kalkmaz yine mesaj geldi dedim, tamam biraz uykuluyum hazırlanayım deyince de küçük bir cinnet geçirdim. 5 dakika boyunca aralıksız bir şekilde bik bik bik konuştum ve silmesini istedim. Bezdirme politikam başarıyla sonuç verdi. Cidden işe yarıyormuş. Eşim 5 dakika boyunca hiç cevap vermedi. Sadece konuşmamı izledi. Buradaki birtakım yorumları da gösterdim. Al oku oku bak bana ne demişler diye. O kadar konuştum ki cümlelere nefesim yetmedi :) önce ortamı yumuşatmak için easy easy moduna girdi. Ben taviz vermeyince şimdi ölüp gideceksin tamam dedi. Sonra da sildi. Ni hi hi.
Mission completed

ben olsam catlardim herhalde.
cok guzel bi yonetim yontemle isi hallettiniz helal olsun.

Adamdaki coolluk sinir bozucu :) Gecenin 4ünde sendeki de tam azim-beton ilişkisi olmuş yalnız... Hallolmus neyse ki tebrikler. Yazmaz bi daha baska yerlerden umarim, fukara sümüğü kılıklı kadın.

Bu taktigi tuttum.
Konusmaktan bogulur gibi yap..
Tamam nefes al tamam, dedigin olsun
Hatta bak sabah sabah brain storm yaptim.
" benim dedigimi yapmazsan aha suracikta nefesimi tutup ölurum"
Ve evet..bu gercekten olabilir.
Zamaninda amerikada bi suclu evi saran polislere " gidin yoksa nefesimi tutup öldururum kendimi" dedi.
Ve basladi nefesini tutmaya,ve öldu....
Sansli kari, 5 sene hapis yatmaktan kurtuldu

Anaa ben insan nefesini kendi tutarsa en fazla bayılır sanıyordum. Maymuna dönen kızın japonyadaki heykeller çıkması gibi fena keklemişler böyle

Sonuç harikaymış.

Biolojik degil derken?
Evlatlikmi kadin?
Yok arkadaş çocuğuydu. Biz silince whatsappten eşimin resmi görünmemiş. Yine mesaj atmış beni sildin mi diye. Ben aldım. Artık bu numarayı ben kullanıyorım canım yazdım ahahahahahaha. Bugün çok mutluyum beybiler

Pinky kaynana sana öyle bir idman yaptırmış ki artık sülaleden kim olsa seni alt edemez

@pinkycaramel senin konularını ayrı bir merakla okuyorum, ne değişik insanlar var çevrende senin yahu

ara sayfaları okumadan yazacağım, yazdıklarım geçerliliğini yitirdiyse boşverirsin artık.

şimdi ben kuzen kardeş gibidir diyenlerden değilim, o yüzden öz kuzeni de olsa tepkim değişmezdi.
Kadın ve erkek arkadaş olabilir, samimi de olabilir elbette.

Ancak hergün yazışmak görüşmek de samimiyetin çok değişik bir versiyonu, konuşulan konuların derinliği de keza. Yani senin bu olaydan bir şey çıkmayabileceği gibi senin düşündüğünün olma ihtimali de gayet var.

yerinde olsam eşimle açıkça konuşurum, yani ben şöyle düşündüm gibisinden değil de, sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun, sence normal mi, yani kafam karıştı gibisinden. eğer ki eşim ne var bunda diyorsa ona güvenirim. sonuçta yıllarca bu tarz paylaşım oldu ise aralarında belki normal kabul etmek gerekir. Ama son dönem artan bir paylaşım söz konusu ise veya paylaşımların muhteviyatı değişti ise, eşin de kendince durumu yorumlayacaktır elbette.
30 yaşında adamın, eşini tanıyan bir adamın, "ay pinky sen de abartıyorsun" demesini beklemiyorum şahsen.

Abartıyorsun saçmalama dedi. Ama benn olayı çözdümm

Hemen de bu kadın daha önce evlilik yaşamış boşanmış biri deyip yaftayı yapıştırmışsınız yani. Tabii boşananlar zaten potansiyel erkek avcısı oluyor dimi ve zaten dışarıda birşeyler yaşayacağı hiçbir erkek bulamaz eşinize diyor erkeksizlik zor diye madem böyle bir yazı gördün söyle eşine neden böyle şeyler yazıyor diye ya da ara konuş hep eşime yazıyorsun görüyorum gel evime görüşelim falan de yani eşin zaten cevap vermemiş.

Bazen sapıtıyorsunuz, gerçekten şöyle yorumlar görünce isyan ediyorum. Ben kimseye boşanmış yaftası yapıştırmadım. Potansiyel erkek avcısı diye bir şey yok. Ben kadın hakları savunma platformu üyesiyim. Bu kadar çağ dışı ve kadını aşağılayan bir düşünceye kapılmam mümkün değil. Daha önce evlilik yapmış olduğunu belirtmem aslında olgun olması gerekirken bir liseli genç kız gibi davranmasıydı. Fikriniz de zikriniz de çok çirkin.. nasıl bakıyorsanız öyle görüyorsunuz

Harikasin bebegim akilli kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…