- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Dedim dedim, seni sevmiyor biliyorsun dedi. E allah razı olsun buna da şükür dedim bendeşöyle bir şey diyebilirsin. geçen gün mesaj atmıştı. konuşma buydu.. yalandan insan bir naber nasılsın der. sonuçta sen onun kuzenisin ve ben senin eşinim. kadının konuşmalarından rahatsız oldum. tarzı bişeyler diyebilirsin.
anladım. ama zaten eşiniz bu tarz konularda biraz soğuk davranıyorsa o zaman fazla üstelemeyin derim. çünkü sizin aranız iyiyken bu sefer kötü olmayın. konu açılırsa filan birkaç cümle söyleyin yeter. :)Dedim dedim, seni sevmiyor biliyorsun dedi. E allah razı olsun buna da şükür dedim bende
Ay ne sabırlısın pinky ya, ben olsam orda çığlığı basardım beni sevmiyorsa sen niye konuşuyorsun diyeDedim dedim, seni sevmiyor biliyorsun dedi. E allah razı olsun buna da şükür dedim bende
Şu an çok mantıklı bir şey söyleydinAy ne sabırlısın pinky ya, ben olsam orda çığlığı basardım beni sevmiyorsa sen niye konuşuyorsun diye
Dedim dedim, seni sevmiyor biliyorsun dedi. E allah razı olsun buna da şükür dedim bende
Benim kocamın ağzına terlikle yapıştırasım geliyor bazen yainsan karısını sevmeyen biriyle neden görüşür ki? diye başının etini yer ve numarasını sildirirdim:)
eşimin arkadaşının eşi benzer biçimde aşırı yakın konuşuyordu, beni rahatsız edecek kadar. ama benim süper zeki eşim durumun farkında değildi(cidden değildi uzatmamak adına uzun uzun anlatmıyorum). bir akşam konuşurken bu davranisi su anlama geliyor vs. konustum. o günden beri eşim arkadaşıyla telefonda konuşuyor ara sıra ama ailecek bir görüşmemiz yok.
Benim kocamın ağzına terlikle yapıştırasım geliyor bazen ya
Eşimin akrabalarıyla pek konuşmuyorum o yüzden :)Seni niye sevmiyor o zilli :)?
Eşimin akrabalarıyla pek konuşmuyorum o yüzden :)
Valla kadın sürekli naberrr yazıp duruyor. Yazmayınca canım orda mısın? Pf unuttun bizi de yiaaa moduna giriyor. Deli galiba anlamadım ki. 27 yaşında kadın, çok anormal davranışlar bunlarAranızda bi husumet olmadıysa ona ne ki. Sana selam vermemesi icin bahane olamaz bu.
Valla esinle aralarindaki samimiyeti bilemem belki cok yakin sicaktir akrabalik baglari.Valla kadın sürekli naberrr yazıp duruyor. Yazmayınca canım orda mısın? Pf unuttun bizi de yiaaa moduna giriyor. Deli galiba anlamadım ki. 27 yaşında kadın, çok anormal davranışlar bunlar
Ben de kk da delirdim olduk biz ailecek, piştik :)Senin kayinvalide tarafı komple manyak ben sana söyliyim.
Ben de kk da delirdim olduk biz ailecek, piştik :)
Valla kadın sürekli naberrr yazıp duruyor. Yazmayınca canım orda mısın? Pf unuttun bizi de yiaaa moduna giriyor. Deli galiba anlamadım ki. 27 yaşında kadın, çok anormal davranışlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?