Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

Dedim dedim, seni sevmiyor biliyorsun dedi. E allah razı olsun buna da şükür dedim bende

Dedim dedim, seni sevmiyor biliyorsun dedi. E allah razı olsun buna da şükür dedim bende
anladım. ama zaten eşiniz bu tarz konularda biraz soğuk davranıyorsa o zaman fazla üstelemeyin derim. çünkü sizin aranız iyiyken bu sefer kötü olmayın. konu açılırsa filan birkaç cümle söyleyin yeter. :)

Beni sevmeyen,beni yoksayan,benimle diyaloğa girmeyen bir kadınla eşimin konuşmasına asla izin vermem.
Ha izin vermiyorum demem ama her yolu kullanırım.
Bir de açıkça senin olmadığın fotoları beğeniyor,sen yazınca hmm diyor filan.Bu açıkça savaş ilan etmektir:)

insan karısını sevmeyen biriyle neden görüşür ki? diye başının etini yer ve numarasını sildirirdim:)

eşimin arkadaşının eşi benzer biçimde aşırı yakın konuşuyordu, beni rahatsız edecek kadar. ama benim süper zeki eşim durumun farkında değildi(cidden değildi uzatmamak adına uzun uzun anlatmıyorum). bir akşam konuşurken bu davranisi su anlama geliyor vs. konustum. o günden beri eşim arkadaşıyla telefonda konuşuyor ara sıra ama ailecek bir görüşmemiz yok.

Benim kocamın ağzına terlikle yapıştırasım geliyor bazen ya

Aranızda bi husumet olmadıysa ona ne ki. Sana selam vermemesi icin bahane olamaz bu.
Valla kadın sürekli naberrr yazıp duruyor. Yazmayınca canım orda mısın? Pf unuttun bizi de yiaaa moduna giriyor. Deli galiba anlamadım ki. 27 yaşında kadın, çok anormal davranışlar bunlar

Valla kadın sürekli naberrr yazıp duruyor. Yazmayınca canım orda mısın? Pf unuttun bizi de yiaaa moduna giriyor. Deli galiba anlamadım ki. 27 yaşında kadın, çok anormal davranışlar bunlar
Valla esinle aralarindaki samimiyeti bilemem belki cok yakin sicaktir akrabalik baglari.
ama bana tuhaf geliyor hadi naber halhatir sorarsin da ordamisin liseli asiklar gibi ilginc.
Can sıkıntisindan sarmis da olabilir.kotu niyet felan yoktur da.

Ben de kk da delirdim olduk biz ailecek, piştik :)

Bundan sonra hayat size güzel.

Şaka bir yana ben huzursuz olurdum bu durumdan. Sen simdi adliyede kimbilir ne vakalarla karsılasıyorsundur tabi benden daha igrenc seylerle muhattap olmussundur. Ama ben tam anlamıyla güvenemiyorum böyle yaklasanlara. Arada akrabalik bağı olsa da olmasa da.. ama kıvrak zekanla bu konunun altından kalkarsın sen eminim :)

Hmmmm tmm nedir ya, ne ayıp bu ne cürret ya. İnsan bi sıcaklık göstermez mi,sırf bu yüzden uyuz olurdum ya keşke hep yazdığı zamana denk getirebilsen, tel bende falan diyip bozsan ve oda yazmaktan çekinse artık.

Off ben en yakin arkadasimi darlamiyorum bu kadar. Manyak midir nedir. Tamam ben de erkek kuzenlerimle yakinim ama ikidebir naber unuttun beni bilmemne desem wolfrogun telini biri calmis derler. Hem bir erkek kuzenle ikidebir konusacak kadar ne konu buluyor cok ilginc.

Cok esnek davranmissin buzamana kadar ses cikarmadigin kabahat

Ya kusura bakmayın da ben yeni üye oldum ve bu kısacık zamanda açtığınız konulara bakıyorum "böyle hayat düşman başına" diyemiyorum bile kimseye o kadar kötüsünü isteyemem yani bol bol sabır ve akıl sağlığını koruma yetisi diliyorum size..

Eşinle böyle sınırlarınızın olması sanki sadece eşinin seçimi gibi geldi bana.
Sana kalsa daha fazla birbirinize karışabileceğiniz bir ilişki isterdin de onun mesafesinden dolayı bu durumdasınız sanki.
Ama bir ilişki sadece bir tarafın doğrularıyla yaşanmaz ki. "Seni sevmiyor, biliyorsun" diye bir cevap verebilmek ne cüret?
Senin öz bile olmayan bir erkek kuzeninle yazışman, daha doğrusu onun bu şekilde sana yazıp durması eşini rahatsız etmez miymiş?
Ne münasebet yani anlamıyorum.
Ben birbirinizi daraltın, nefes aldırmayın kafasında bir insan değilim ama hayatlarınızı birleştirmişsiniz.
Madem free takılacaktınız evlilik neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…