- 23 Ocak 2016
- 34.653
- 50.617
- 598
- Konu Sahibi serotininevi
-
Tuvaletin kapı koluna değmiş olmak bile elimi sabunlamam için yeterliidrardan sonra sadece su tutmak bana garip gelmiyor.hiçbir şeye dokunmuyorsun ki.yeterince temiz olmadığını hissedersen gidip yıkıyorsun zaten.
Şükür bir kişi daha bu konuyu farketti adam 4 5 gündür yatılı kalıyor ne sebep acabaBence erkek kuzen, evli kuzeninin evinde pek kalmamalı.
Dün kendi yıkadı zaten. Üstüne ben yıkadım. Ben yıkarım yeter ki sorun çıkarma modundaEşin kırılıyorsa ver eline çamaşır suyunu bezi kendi temizlesin
Yıkamıyor, şuan nasıl izah edeceğimi bilemedim ama yıkamadığı anlaşılıyor. Tuvaleti de pis bırakmış eşim de gördü ama insanlık hali bir kere oldu görmemiştir dedi. Üst üste gelince iğrendim ama tabi ondan da bir şey demesini beklemiyorum. Sadece çok sevdiği biri ve bizim eve gelip gitsin istiyor. Ben de bundan rahatsız oluyorum. İkimizin de sevdiği biri, kişilik olarak bir sıkıntımız yok ama pis biri netice de bari çağırma yani. Yani bir daha gelse eşim yine çok sevinir, onla vakit geçirmeyi çok seviyor. Bu açıdan beni düşünmesini beklerim.Eşiniz ne diyecek ki? Yengen sen tuvaletteyken sesleri dinleyip dikkat etmiş, elini yıkamıyormuşsun sana zahmet yıka mı diyecek?
Açıkçası tuvalete girince de ev sahibi ses soluk dinlesin istemem yani çok rahatsız edici, mesela ben su israfı yapmamak için elimi sabunlarken suyu açmam, kapalı tutarım. Yani su öyle şarıl şarıl akmaz ellerimi yıkarken. Ayrıca kendi evimde de başkasının evinde de lavaboyu sabun kalıntılarıyla bırakmam. Ev sahibi gelip ay su az aktı, red elini sabunlamıyor dese kafasını kırarım onun
Adamın el yıkamadığını bu kadar net iddia edebilmeniz için banyoya baskın yapmanız falan lazım, aksi halde sadece sanarsınız
Zaten sinirlendiğim nokta burası. Ailesine karşı aşırı korumacı. Anlatınca anlıyor ama ne yapabilirim diyor. Şimdi bu kuzeni yine bize gelse yine ağırlar, mutlu da olur. Benim rahatsızlığımı bu noktada çok dert etmez üstüne ben suçlu oluyorum ailemi istemiyorsun hep sorun çıkarıyorsun diye. Çocuğu ben de seviyorum çok iyi biri sorunum yok ama eşimden bu duruma şahit olduktan sonra artık eskisi kadar ağırlamak istememesini beklerim ama onun için değişen bir şey olmaz. Yine gelsin yine aynı aşkla bize getirir, bu konuyu düşünmez bile.Esini cok nazliyorsun. Bu kadar samimi ise bir yolunu bulup saka yollu söyler kuzenine. Sana bu kadar cikismasi cok sacma, adam boklu elleri ile evde geziyor sen kocam ne der diye cekiniyorsun. Sabun koyma, istemezse soyle kocana da. Bikbik ederse senin kuzenin sen uyaracaksin 5 yasinda bebeler bile elini yikiyor diyeceksin bu kadar.
Yıkamıyor ya. Öyle arada su tutuyor. Benim şüphem yok da konuya nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum. Görüştüğümüz ve zaman zaman bizde misafir olabilecek biri. Temelli hayatımızdan çıkaramayız yani. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Eşim de gelme diyemez, demez de zaten. Eşime de öfkeleniyorum.Havluyu kaldırın . Havlu kagıt ve çöp kutusu koyun çöp kutusunda havlu kagıt varsa elini yıkayıp kuruluyor yoksa gecmıs olsun mutfaktan uzak tutun
Yani o kadar eminseniz yapacağınız iki şey var ya görmezden geleceksiniz ya da eşinize doğrudan söyleyeceksiniz. Kırılır, üzülür demeden kuzeninin hijyen anlayışından rahatsız oluyorum içim kaldırmıyor diyeceksiniz.Yıkamıyor, şuan nasıl izah edeceğimi bilemedim ama yıkamadığı anlaşılıyor. Tuvaleti de pis bırakmış eşim de gördü ama insanlık hali bir kere oldu görmemiştir dedi. Üst üste gelince iğrendim ama tabi ondan da bir şey demesini beklemiyorum. Sadece çok sevdiği biri ve bizim eve gelip gitsin istiyor. Ben de bundan rahatsız oluyorum. İkimizin de sevdiği biri, kişilik olarak bir sıkıntımız yok ama pis biri netice de bari çağırma yani. Yani bir daha gelse eşim yine çok sevinir, onla vakit geçirmeyi çok seviyor. Bu açıdan beni düşünmesini beklerim.
siz diyin bari ellerini yıka die sonuçta aynı sofrada yemek yiyeceksınızYıkamıyor ya. Öyle arada su tutuyor. Benim şüphem yok da konuya nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum. Görüştüğümüz ve zaman zaman bizde misafir olabilecek biri. Temelli hayatımızdan çıkaramayız yani. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Eşim de gelme diyemez, demez de zaten. Eşime de öfkeleniyorum.
Dışarıdan falan gelince hemen gidip yıkıyor. 2 günde bir duş alıyor ve kıyafetleri temiz, ütülü. Tuvalet hijyeni yetersiz.siz diyin bari ellerini yıka die sonuçta aynı sofrada yemek yiyeceksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?