- 30 Nisan 2016
- 1.241
- 2.582
- 133
- Konu Sahibi serotininevi
-
Hatta burada bir konu vardi uyenin biri sol elin kendi kendini dezenfekte ettigini soylemisti o sebeple el yikamasina gerek olmadigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsamBibi vallahi yapan var, ciddiyim var.
Bir kadın platformunda anonim bir şekilde konuşulmuştu. Kadınlarda bile böyle taharet alan var vallahi. Onlar da muslukla alıp kağıtla kurulayanları pis olarak nitelendiriyorlardı.
Ne?Hatta burada bir konu vardi uyenin biri sol elin kendi kendini dezenfekte ettigini soylemisti o sebeple el yikamasina gerek olmadigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam
Diger uyelerde hatirlar bayada israrla savunmustuNe?
Neler duyacağım acaba daha?
Senin elinden paketli ürün bile yenilmez,tuvaletten sonra sifon da çekmiyorsundur senidrardan sonra sadece su tutmak bana garip gelmiyor.hiçbir şeye dokunmuyorsun ki.yeterince temiz olmadığını hissedersen gidip yıkıyorsun zaten.
Esini cok nazliyorsun. Bu kadar samimi ise bir yolunu bulup saka yollu söyler kuzenine. Sana bu kadar cikismasi cok sacma, adam boklu elleri ile evde geziyor sen kocam ne der diye cekiniyorsun. Sabun koyma, istemezse soyle kocana da. Bikbik ederse senin kuzenin sen uyaracaksin 5 yasinda bebeler bile elini yikiyor diyeceksin bu kadar.Böyle mi değerlendirmek lazım, belki doğrusu bu bilmiyorum. Dediğim gibi eşimin çok sevdiği biri, allah var ben de severim. Tek sorun bu yönü. İletişimimizi kesebileceğimiz biri de değil. Bazıları git söyle falan demiş ama söylenecek bir durum da değil ki. Eşime de artık gelmesin diyemiyorum. Hem kırılıyor hem geriliyor. İma ettim ama bozuştuk. En son ben ne yapabilirim, evime gelme mi diyim diyecek. Onu da anlıyorum. Böyle diyeceği biri de değil. Bazı yorumları anlayamıyorum. Hiç mi böyle ilişkiler yürütmüyorlar. Herkeste pat pat evden kovulmuyor ki. Bazı ilişkileri hayatımızdan çıkaramıyoruz.
Tutmasa bile sifona basiyor ic camasirini cekiyor vs bu bile yeterli yikamasi icinBelki çişini oturarak pipisini tutmadan yapiyodur.ondan elini sadece su tutarak yikiyodur
31 yaşında.Adamın yaşı kaç?
Çok öfkeliyim zaten. Bugün eve geldim ve bahsettiğim kuzeni tuvaleti pis bırakmış. Bugüne kadar hiç denk gelmedim ama bugün denk geldim. Sinirim bozuldu ve eşime söyledim. Önce bir inkar etti. Ne alaka falan dedi gitti kendi yıkadı. Sonra içten içe kırıldığını hissettim ve ben de gidip konuştum. Söz konusu ailen olunca çok korumacı davranıyorsun, ya evet yanlış ve ayıp demek bu kadar zor mu yani dedim. Hak verdi, şaşırdığını ama insanlık hal, görmemiştir yoksa kaç gündür böyle bir şey hiç olmadı dedi. Biraz esnek ol, senin de ailenden biri böyle yapabilirim ben üstüne gelmem dedi. Yıkadık konuyu kapattık. Kuzenine de bunu hissettirmedi hiç.Esini cok nazliyorsun. Bu kadar samimi ise bir yolunu bulup saka yollu söyler kuzenine. Sana bu kadar cikismasi cok sacma, adam boklu elleri ile evde geziyor sen kocam ne der diye cekiniyorsun. Sabun koyma, istemezse soyle kocana da. Bikbik ederse senin kuzenin sen uyaracaksin 5 yasinda bebeler bile elini yikiyor diyeceksin bu kadar.
O kadar kısa kalmıyor tuvalette. 1 bidon işemesi lazım yani o sürede.Belki çişini oturarak pipisini tutmadan yapiyodur.ondan elini sadece su tutarak yikiyodur
Ay amma dedektifsiniz. Belki telefona daliyordur. Tuvaleti pis birakmissa insanlik hali der, temizler gecersiniz. Ya da esinize temizletirsiniz. Gidip esinize sikayet etmeniz cok gereksiz bence. Esiniz ne yapsin? Bir haftadir sizdeymis kuzen, bir kere pis birakmis, olabilir farketmemistir belki. Bu kadar takilmamak lazim.O kadar kısa kalmıyor tuvalette. 1 bidon işemesi lazım yani o sürede.
Evet ben o konuyu hatırladım. Burada bir konu acilmişti Damdan diye bir üye vardı kendisini öyle temizlediğini yazıp duruyordu. Çok tepki almıştı sonra ortadan kayboldu.Bibi vallahi yapan var, ciddiyim var.
Bir kadın platformunda anonim bir şekilde konuşulmuştu. Kadınlarda bile böyle taharet alan var vallahi. Onlar da muslukla alıp kağıtla kurulayanları pis olarak nitelendiriyorlardı.
Yok benim dediğim site burası değildi.Evet ben o konuyu hatırladım. Burada bir konu acilmişti Damdan diye bir üye vardı kendisini öyle temizlediğini yazıp duruyordu. Çok tepki almıştı sonra ortadan kayboldu.
Bayağı da yazıp çizen bir üyeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?