Eşimin kuzeni ve tuvalet sorunu

Hatta burada bir konu vardi uyenin biri sol elin kendi kendini dezenfekte ettigini soylemisti o sebeple el yikamasina gerek olmadigini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam

Ben ne evi bal dök yala cinsinden olan, temizliğe çok önem veren,her gün tuvaletleri,lavaboları fircalayan,yerleri süpürüp silen,bir de beni eleştiren ama tuvaletten sonra elini yikamayan, kısacası el yıkama alışkanlığı olmayan ama güya çok titiz insanlar gördüm.Bu arada onlar kadar titiz olmayan ben ama el temizliğine o kadar çok dikkat ederim ki 40 kat yabancı bile elimden gönül rahatlığıyla her şeyi yiyebilir.

Esini cok nazliyorsun. Bu kadar samimi ise bir yolunu bulup saka yollu söyler kuzenine. Sana bu kadar cikismasi cok sacma, adam boklu elleri ile evde geziyor sen kocam ne der diye cekiniyorsun. Sabun koyma, istemezse soyle kocana da. Bikbik ederse senin kuzenin sen uyaracaksin 5 yasinda bebeler bile elini yikiyor diyeceksin bu kadar.

tuvaletten çıkınca el yıkamayanlardan ziyade eliyle poposunu silenlerin daha pis olduklarını düşünüyorum ben. cidden parmaklarınızı oraya sokup siliyor musunuz?
bazı yorumlarda elindeki bku oraya buraya sıçratmış oluyor denmiş de ona istinaden soruyorum. ben klozet kullanıyorum. elimi yıkarım ama yıkamasam bile bir yere bk bulaşmaz. elimin bkla bir işi yok çünkü. şöyle titizim böyle temizim diyerek tuvalet takibi yapanlar önce buna dikkat etmeli.

hayır bi de amma nazeninsiniz ha. yıllaaarca dışarıdan yemek yedim, yurtta falan kaldım. tek tek tuvalet ve sabun takibi yapsam kafayı yerdim herhalde. eşin uyarsın denmiş de ne desin yani tuvaletten çıkınca elini yıkamadığını tespit ettik yıka mı desin?
konu sahibinin insanların tuvalette kalma süresinden idrar mı yaptı başka şey mi yaptı diye düşünüp hesaplaması normal mi allah aşkına puahajajaja belki aynaya baktı ya da donunu düzeltti ay allahım.

Çok öfkeliyim zaten. Bugün eve geldim ve bahsettiğim kuzeni tuvaleti pis bırakmış. Bugüne kadar hiç denk gelmedim ama bugün denk geldim. Sinirim bozuldu ve eşime söyledim. Önce bir inkar etti. Ne alaka falan dedi gitti kendi yıkadı. Sonra içten içe kırıldığını hissettim ve ben de gidip konuştum. Söz konusu ailen olunca çok korumacı davranıyorsun, ya evet yanlış ve ayıp demek bu kadar zor mu yani dedim. Hak verdi, şaşırdığını ama insanlık hal, görmemiştir yoksa kaç gündür böyle bir şey hiç olmadı dedi. Biraz esnek ol, senin de ailenden biri böyle yapabilirim ben üstüne gelmem dedi. Yıkadık konuyu kapattık. Kuzenine de bunu hissettirmedi hiç.

O kadar kısa kalmıyor tuvalette. 1 bidon işemesi lazım yani o sürede.
Ay amma dedektifsiniz. Belki telefona daliyordur. Tuvaleti pis birakmissa insanlik hali der, temizler gecersiniz. Ya da esinize temizletirsiniz. Gidip esinize sikayet etmeniz cok gereksiz bence. Esiniz ne yapsin? Bir haftadir sizdeymis kuzen, bir kere pis birakmis, olabilir farketmemistir belki. Bu kadar takilmamak lazim.

Evet ben o konuyu hatırladım. Burada bir konu acilmişti Damdan diye bir üye vardı kendisini öyle temizlediğini yazıp duruyordu. Çok tepki almıştı sonra ortadan kayboldu.

Bayağı da yazıp çizen bir üyeydi.

Yok benim dediğim site burası değildi.
Bana da garip geliyor açıkçası dışkıyı ellemek.

Ben en çok şeye takılıyorum mesela 4 5 gündür sizde kalıyor olmasına eşinizin kardeşi değil sonuçta neden 4 5 gündür kalıyor misafirlik dediğin en fazla 3 gündür evinizin ailenizin de bir özeli var sonuçta uzun süren bir misafirlik hiç hoş bir durum değil bence

Bazı insanlar eline sabunu alıp taharet musluğunu kullanırken orada yıkıyorlar, bende bunu acı bir tecrübe ile öğrendim yazarken bile midem bulanıyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…