- 24 Haziran 2023
- 189
- 81
- 18
- Konu Sahibi serotininevi
-
tam yazacaktım yazmışsınız :)Icerdeki sabunlugu alin bakalim size yenge sabun nerede diye soracak mi?
Sorarsa o zaman yikiyor demektir sizde ah dolduracaktim ustune ekleyecektim yerine koymayi unutmusum der verirsiniz
Ama sormuyorsa yikamiyordur muhtemelen ya da sadece 2 damla su tutuyordur
Sormaz o yüzden bunla yüzleşmekten, iyice midemin ağzıma gelmesinden çekiniyorum. Bariz yıkamıyor. Eşim aksinin söylese de yıkamıyor yani. Yıkanmış lavaboda su olur, sağa sola su sıçrar. Lavabo kupkuru duruyor nasıl yıkamış olacak ki ? Zaten süphem yok benim. Sadece ne yapacağımı bilmiyorum.Icerdeki sabunlugu alin bakalim size yenge sabun nerede diye soracak mi?
Sorarsa o zaman yikiyor demektir sizde ah dolduracaktim ustune ekleyecektim yerine koymayi unutmusum der verirsiniz
Ama sormuyorsa yikamiyordur muhtemelen ya da sadece 2 damla su tutuyordur
Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Evime gelmesin diyemem. Öyle uzak biri değil çünkü. Eşim de kırılır ayrıca. Nasıl yöneteyim bilmiyorum içim bulanıyor. Hayır elinden yemek yemek zorunda da kalabilirim.aynı şeyleri kayınvalidemde yaşıyorum maalesef kendisini çok severim uzunca bir zamanda elinden yemeğini yedim ama bir sefer ameliyat olduğunda refakatçisi bendim tuvalete ben götürüp getirdim ve tuvaleti kullanışını gördüğümden beri midem kötü aklıma geldikçe fena oluyorum. bu zamana kadar yediklerim aklıma geliyorhamileyim eşimle yemek yolluyor Allah razı olsun çok iyi biri ama o tuvalet hali aklıma geldiği için çok zorlanıyorum yemek zorunda kalırsam diye. sizi benim gibi anlayan olur mu bilemiyorum ama yaşadığınızın iğrenç bir his olduğunu biliyorum
Bazen onların evine gidiyoruz ve bize mangal falan yapıyor. Midem alt üst oldu şimdi. Daha önce yerdim titiz diye. Dışarıdan bakılınca da bayağı duşunu falan alır, kılık kıyafeti temizdir. Anlamıyorum bu konuda niye böyle. Ay eşten dolayı tahammül etmek zorunda kaldığımız şeyler gerçekten çok zorluyor ya. Gelmesin artık desem eşim kırılır ve sorun çıkarır. Denmez de.Eğer elini yıkamıyorsa mutfakta bi şey hazırlamasına fırsat vermeyin, salata vb.
Eğer kalacaksa nasıl kovasınız? Elini vurduğu yerleri temizleyin kolonya ve ıslak mendille ? Kapı kulpları, kumanda vb. Bir de ona ayrı bi tabak ve çatal kaşık ayırın. Fark ettirmeyin. Sadece onları kullanmış olsun. Başka da ne yapılır bilemedim
kadın mı erkek mi gerçi ne farkederBazen onların evine gidiyoruz ve bize mangal falan yapıyor. Midem alt üst oldu şimdi. Daha önce yerdim titiz diye. Dışarıdan bakılınca da bayağı duşunu falan alır, kılık kıyafeti temizdir. Anlamıyorum bu konuda niye böyle. Ay eşten dolayı tahammül etmek zorunda kaldığımız şeyler gerçekten çok zorluyor ya. Gelmesin artık desem eşim kırılır ve sorun çıkarır. Denmez de.
Erkek.kadın mı erkek mi gerçi ne farkeder
hani kadınlar daha titiz olur o açıdan dedim
sabun olayını eşinizin göreceği şekilde yapın bakın istemedi diye de gösterirsiniz
sabunun miktarını gizlice azaltınErkek.
Gösterirsem gerilir ve ailemi istemiyorsun, ne yapabilirim vs diyecek. Kırılıyor içten içe eleştirince böyle. Gelme diyebileceği biri de değil. O yüzden eşime ispat etmek değil aslında derdim.
Buradan tartışırız çünkü. Bir de gerçekten ne yapabilir diyorum. Çocuğa elini mi yıka diyecek, koca adam zaten çocuk dediğime bakmayın. 31 yaşında. Hani eşimin de çözebileceği bir şey değil gibi. Ben tiksindim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Görmezden gelinecek, idare edilecek bir şey mi böyle durumda kalanlar ne yapıyor onu merak ettim.
Gerçekten bu dediklerini yapabiliyor musunuz ? Yani ben de çok net sınırları olan biriyim ama bu dediğinizi eve gelmiş birine yapamam gerçekten ki dediğim gibi eşim de yüzüne vurdukça kırılıyor. Çözübileceği bir şey değil çünkü. Ben ima da bulundum bir defa, havlu yok elini yıkayınca bunla kurularsın vs dedim tamam dedi. Hani böyle bir şey kaldı ki söylesem, ben suçlu olurum, yıkıyorum zaten der ve çok yıkıcı bir şey olur aile ilişkisi içinde.Açık konuşacağım, evimde b*klu elleriyle kimse dolaşamaz.
Kapı kollarına değecek, elektrik düğmelerine dokunacak, mutfakta her yere dokunacak. Sonra ben dokunacağım, yemek yapacağım vs. Her yere her şeye bulaşacak. Cıks. Kuzen için değmez valla, kalbini de kırarım kafasını da.
Ayol mikrop falan kapabilirsiniz şaka değil bu. Ben olsam uyarırdım. Tuvaletten çıkıp elini yıkamayan kocaman adam utanmıyorsa ben hiç utanmam.
Tuvalet eğitimine el yıkamak da dahil bence. 3 yaşındaki yeğenim bile elini yıkıyor, diyeceklerim bu kadar.
Bu kadar net söyleyemem ama havlu yok elini yıkarken buraya koyuyorum vs diye böyle bir ima da bulundum da yani koca adam benim dememle mi değişecek, bir de işin bu tarafı var. Hadi ben dedim, ima ettim yıkadı. Netice de yıkamıyor, biliyorum. Eşime söylediğimde de çok kırılıyor, savunmaya geçiyor. Aileme hep bir kulp buluyorsun falan diyor. Bunu da üstelesem, ne yapabilirim benim suçum mu illa yüzüme mi vurman gerekir der. Onu da anlıyorum ama ben de müthiş rahatsızım, evimde rahat değilim.sabunun miktarını gizlice azaltın
sonra x sabunları dolduruyordum bitmemiş bu kokusunu falan mı beğenmedin anlayamadım vs mi deseniz acaba?
Gerçekten çok rahatsız edici şeyler ya. Eş ailesi olunca öyle kırılmasın diye bir şey de pek diyemiyor insan. Evimden tiksindim. Eşime söylesem adam ne yapsın. Hemen savunmaya geçiyor zaten.Kapıda bekleyin tuvaletten çıktığında eline kolonya boca edin
ben ne yapabilirim ne yaaaBu kadar net söyleyemem ama havlu yok elini yıkarken buraya koyuyorum vs diye böyle bir ima da bulundum da yani koca adam benim dememle mi değişecek, bir de işin bu tarafı var. Hadi ben dedim, ima ettim yıkadı. Netice de yıkamıyor, biliyorum. Eşime söylediğimde de çok kırılıyor, savunmaya geçiyor. Aileme hep bir kulp buluyorsun falan diyor. Bunu da üstelesem, ne yapabilirim benim suçum mu illa yüzüme mi vurman gerekir der. Onu da anlıyorum ama ben de müthiş rahatsızım, evimde rahat değilim.
Gittiğim bir Cafenin tuvaletinde kolonya vardı ve bence ellerini yıkamayanlar bile onu mutlaka şöyle bir ellerine sıkıyorlardı. Lavanta kolonyasıydı sanırım. Siz de koysanız?Gerçekten çok rahatsız edici şeyler ya. Eş ailesi olunca öyle kırılmasın diye bir şey de pek diyemiyor insan. Evimden tiksindim. Eşime söylesem adam ne yapsın. Hemen savunmaya geçiyor zaten.
Kimse kırılmasın diye dışkı kalıntılarını her yere saçsın mı peki? Çok özür diliyorum fazla açık ve mide bulandırıcı yazıyorum ama insan kafayı yer ya, nereye dokundu acaba her yerde dışkı kalıntısı olma ihtimali vs. Yani cidden aile ilişkisi bu denli önemli mi?Gerçekten bu dediklerini yapabiliyor musunuz ? Yani ben de çok net sınırları olan biriyim ama bu dediğinizi eve gelmiş birine yapamam gerçekten ki dediğim gibi eşim de yüzüne vurdukça kırılıyor. Çözübileceği bir şey değil çünkü. Ben ima da bulundum bir defa, havlu yok elini yıkayınca bunla kurularsın vs dedim tamam dedi. Hani böyle bir şey kaldı ki söylesem, ben suçlu olurum, yıkıyorum zaten der ve çok yıkıcı bir şey olur aile ilişkisi içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?