Eşimin kuzeni ?

Auy ne uyuz. Ben olsam otururum sanatci gibi bi ucundan bile tutmazdim. Cok biliyosa yapsin hizmeti

Ben görüşmem vallahi. 1 kere olmuş, veririm ağzının payını 2.ye kimse görüşelim istemez zaten. Her dakika onun saçma egosuna laf mı yetişir.

Ay gıcık. Yemek ev işleri konusunda gaza getir geç neyse denir belki ama ne demek yapmadığınız ya da yaptığınız makyajı eleştirmek. Bende de var bir tane görümce görmeyeyim ömrümce, neyse ki dünyanın öbür ucunda. Bence ev işi değil ama direkt senle makyajınla ilgili bir şey söylediğinde altta kalma. Sonra insanın içinde kalıyor çünkü kendimden biliyorum. Bunun milliyetle alakası yok. Her görümce mi aynı olur, benimki Türk değil. Ama arkadaş gibi görünür yerin dibine sokar insanı. Ah ah yine sinir oldum. Okumuş cahil benimkisi.Ben de okudum yanlış anlaşılmasın yani kıskandığımdan demiyorum ama kara cahil.
Makyajı yakıştıramıyor musun diyince siz de ona ihtiyacı olanlar kadar uğraşamıyorum deyin bi şey deyin, aklıma daha fazlası gelmedi şimdi ama altta kalmayın.

böyle diyene hiçbir şey yapmayacaksınız, yardım edende kabahat bırakın madem çabuksa kendi yapsın. “ay canım ben nasılsa 5 saatte yapıyorum o yüzden hiç kalkmayayım” deyip oturun keyfinize bakın.

Bir kere söyledi makyaj yapmıyorsun yakıştıramıyor musun va diye bende dedim ki makyajsız da kendime güveniyorum . O da dedi ki ne alakası var bende özgüvenliyim bakımlı OLduğum için makyaj yapıyorum sadece dedi

Evet aile de baska yaşıtı kız yok
Ondandır. Bende tek kızım diğer kızlar benden çok çok büyük. Yaşı yaşıma yakın ilk gelinimizi kıskanmıştım dayım ona ilgili davranmaya başlayınca(18 yaşındaydım) görümce psikolojisi gibi ama tanışınca çok iyi anlaşmıştık o benim patavatsız versiyonummuş sanırım

Itiraf etmeniz ne guzel :)

Itiraf etmeniz ne guzel :)
Art niyetim hiç olmadı çünkü bir cümlem, ters bir bakışım hiç yoktu içimden kıskandım , kuzenim deli gibi gezmeye götürürdü artık gezemeyeceğimizi düşünüp bozulmuştum, şimdi yengemle aramız o kadar iyi ki.. Bi de o zamanlar kendimin gelin olabileceğini düşünememişim nedense başıma gelse üzülürüm çok :)

Ams niyetiniz kötü değilmiş en azından zaten önemli olan da o :)

Ah canım maşallah Allah esirgesin seni kıçını kaşı da nazar filan olmasın,kadın haklı dağılın der bütün işi zevkle üstüne yıkardım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…