- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ben olsam "nasilsa ben senin gibi yapamıyorum ya şekerim sen yapsana şunu, ha bi de elin çabuk ya bi de bana sade kahve yapiver bebişim hadi maşallah sana kız hihih" deyip kahvemi beklerim sonra da bi sigara yakar keyfime bakarım
Tembellik forever
Ağzının payını veremedin mi anında?Merhaba sevgili kk hatunları ,
Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
Sizce neden böyle yapıyor olabilir siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ?
Ben olsam bende laf sokarım e normal seninde tek ise yaradığın konu bu al yap de geç keyifle izle biri sizi eziyorsa sizde onu ezinMerhaba sevgili kk hatunları ,
Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
"Kocişinin aşkitosu, piremsesinin valide sultanı" olmak olan pembiş evli sunum güllerinden
Nerden aklına geldi bu ya
Ondan bir üstünlüğüm yok kıskanması için bir sebepte yokSizi kıskanıyor çok net..
Guzel cevap vermişsin :)Benim de böyle bir akrabam vardı. Benden 7 yaş küçük üstelik. Ben domatesleri iri doğradım diye 1 yıl herkese anlattı,dalga gecti. Daha domates doğramayı beceremiyormusum, sanki çok lazım . Sevgilisinin annesi o kızla görüşme diye ne kavgalar etti. Kendisi 18i doldurur doldurmaz kocaya kaçtı. O kendini istemeyen kaynanayla beraber oturdular. Üst üste iki çocuk yaptı.Her hamile kaldığında Facebook'tan beni siliyor sonra ekliyordu :) en son ben mi hamile bırakıyorum seni dedim, beni tekrar eklemedi :) Böylelerinin hayatta başka başarısı olmadığı için diğerlerine sarıyor. Beraberken gaz ver, ben beceremiyorum de, tüm isi ona yaptır, o dilden anlarlar.
Guler gecerim..Merhaba sevgili kk hatunları ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?