Eşimin kuzeni ?

Sizin üzerinizden kendini var ediyor ,kendini gösteriyor.Ben olsam var olma nedenleriyle yani ev temizligi,yemek yapma konularının gereksiz oluşuyla çok da övünülesi bir durum olmadigıyla ilgili bir tavır takınırdım sanirım.Ha 5 dakkada yapılmis,ha 15 dakikada altı üstü salata yani abartmaya gerek yok gibi cümleler kurar ve eğer senin için önemliyse buyur canım der ve tepkisine göre ya verirdim ya da devam ederdim isime.

ben olsam uzak dururdum. var aynı tarz akrabalarım. aşağılama, yarış etme... bir iki kere cevap verdim bugüne kadar. az görüşüyorum mümkün olduğunca. bir de görüşmediğim için de beni suçluyorlar. asosyalmişim sadece onlarla görüşmediğim için

dikkat et, eşinle ailesiyle aran bozulmayacak şekilde, bozabilirsin belki. benim asabım kalktı

Sizi kabullenememis sanki asagiliyir aklinca kucuk gormeye calisiyor kendinide yuceltiyor ahmak

Onu onemsemiyormus gibi yapardim yeri gelediginde cok guzel laf sokun ayrica mesela elim daha cabuktur filan demis ya ondanmi hala bekarsin karta kacmiss8n de bekarsa tabi bak nasil bozuluyo yada boyle bunun gibi yeri geldiginde oturtacaksin lafi
Ona benzer Şeyler söylemiştim diyor ki ben istemediğim için evlenmedim

Egosunu tatmın etmeye çalışıyor.
Bırakın etsin. Bir üyenin dediği gibi bırakın o yapsın sizde keyfinize bakın.

Ben olsam "ben böyle yaratilmisim sen öyle" derdim güler gecerdim. Begenen begenmis alan almis ona ne oluyor..

gayet sert tepki verir haddini bildirirdim

nasıl hitap ediyorsun bilmiyorum ama alternatif cümleler; "x çok bilmişlik yapma komik görünüyor" "acından öldün mü az sabret aceleci olma"

baktın olmuyor kuzen kişi terbiyesizliğe devam ediyor; "haddini bil terbiyesizlik etme eğer benle anlaşamıyorsan konuşma, bana bulaşma fena olur"

bence yani..

Ergenligini mi yasayamamis espiri anlayisi mi bu kadar cozemedimtakilacak gibi degil ya lafini sok gulup gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…