- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bacım bi gün tenhada sıkıştır bi çimdir bak bakalım bidaha konuşabiliyo mu.bukadr taktıgına göre vardır birşeyler gül geç kudursunSürekli kendini övme gayretinde çok boş bir kız
Ne serti kardesim maksat rahatsizligini dile getirmek cizginden cikmadan nacizane bi konusma fikri benimkisi.. Icinde kalip dert olacagina disari ciksin mert olsunÇok sert olmaz değil mi
Sizi kabullenememis sanki asagiliyir aklinca kucuk gormeye calisiyor kendinide yuceltiyor ahmakMerhaba sevgili kk hatunları ,
Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
Sizce neden böyle yapıyor olabilir siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ?
Siz olsanız ne yaparsınız ?Sizi kabullenememis sanki asagiliyir aklinca kucuk gormeye calisiyor kendinide yuceltiyor ahmak
Onu onemsemiyormus gibi yapardim yeri gelediginde cok guzel laf sokun ayrica mesela elim daha cabuktur filan demis ya ondanmi hala bekarsin karta kacmiss8n de bekarsa tabi bak nasil bozuluyo yada boyle bunun gibi yeri geldiginde oturtacaksin lafiSiz olsanız ne yaparsınız ?
Ona benzer Şeyler söylemiştim diyor ki ben istemediğim için evlenmedimOnu onemsemiyormus gibi yapardim yeri gelediginde cok guzel laf sokun ayrica mesela elim daha cabuktur filan demis ya ondanmi hala bekarsin karta kacmiss8n de bekarsa tabi bak nasil bozuluyo yada boyle bunun gibi yeri geldiginde oturtacaksin lafi
Merhaba sevgili kk hatunları ,
Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
Yoksa istenmedigi icin miOna benzer Şeyler söylemiştim diyor ki ben istemediğim için evlenmedim
gayet sert tepki verir haddini bildirirdimMerhaba sevgili kk hatunları ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?