- Konu Sahibi sadness1012
-
bu ne cesaret böyle
hiç mi korkmaz insan akraba tanıdık görür diye
bi de beğenmiş hee yapılan yorumu.. pess...
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım..Ama karşılaşsam direk kızla konuşur o resimi ordan kaldırmasını söylerdim..Gerekirse kayınvalideme bile söylerdim..Kızın da eve girip çıkmasını engellerdim..Benim annem ve babamda böyle yakın bir akrabanın babama abi diye yaklaşa yaklaşa ayartmasıyla ayrıldı.. ve şimdi evliler ve bir çocukları var..temkinli olun..yaşı küçük demeyin..o kadınla babamın da arasında yaş farkı var..fesat mesat demesin nolur kimse..kimseye güvenmeyin..Evlendiği kadın benim babamın amcasının torunudur....
Eşiniz kaç yaşında? Yakışmışsınız lafını düzeltip o benim kuzenim, abim dememesi tuhaf gerçekten. 18-19 yaşında birinin bunu düşünmesi lazım. Ama şöyle bir durumda olabilir. Şimdi okulda herkesin bir erkeki arkadaşı var da, onun yoksa belki sadece dikkat çekmek için yaptığı bişeydir. Ya hoşlandığı birinin tepkisini görmek istiyordur, ya da senin niye erkek arkadaşın yok diye sıkıştıran kızları susturmak içindir
Gerçekten ilgisi olup olmadığını hareketlerinden anlarsınız anca. Evinize çok sık mı geliyor. Sizi dışlayıp hep eşinizlemi sohbet ediyor vs ...Bir kadın anlar böyle bişey varsa.
kızı köşeye çekip birinin konuşması şart
bu biri kim onu bilmiyorum ama
Eşinizin kuzeninin kızı. Dınısının dını. Burada 16 yaşındaki kız bir üyenin eşiyle ilişki yaşadı. Şimdiki kızların algıları daha erken açılıyor bana göre. Dikkat etmelisiniz.
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
lise çağındaki kızlar hiçte küçük değiller her şeyden haberleri var dikkatli olmak lazım
senden benden çok şey biliyolar. az değiller ya.
yetişkin kadılardan daha tehlikeliler bence, nasıl olsa çocukluk adı altında kabahatlerini örtüyorlar.
Ben direk annesine söylerdim..
Ay ablacımm, xxx'i (eşiniz) sevgilisi gibi koymuş resmini, gelen tebrikleri kabul etmiş, Ay vallahi sülaleden biri görse aklayamayız kendimizi de.. Bırak annesi yaksın canını..
iyide yapman gereken belli.. eşinle konuşucan. kızla konuşursan sana cephe alıp daha da ileri gidebilir. eşine aynen anlat durumu. sende face de yorum at evet abi kardeş nede yakışmış öyle diceksin..
Ailesi çok düşüyor kızın üstüne. o sebepten öyle bir şey dersem asıl onlar beni aileye rezil edebilir, hoş umrumda değiller eşimde yakar yıkar ortalığı öyle bir şey olursa ama yine de el kızı olan benim ya olay ters dönebilir "şu kadarcık kız böyle yapmışta yanlış anlayıp kızımı reklam ediyorsun onlar abi kardeş bik bik bik " falan diye. tam tanıyamadım aileyi ama bunları yapabilecek insanlar.
evet cephe alabilir, eşimle konuştum şaşırdı, muhatap olmam bir daha onunla falan dedi. Yorum olayında da yukarıda bahsettiğim gibi olayı ters dönderebilirler o yüzden açmak istemiyorum sanalda da, sadece geldiğinde gördüğümde nasıl tavır alayım bunu düşünüyorum, zaten beni sevmediği belli bende eşim gibi cephe alıp muhatap olmazsam daha iyi olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?