eşimin kuzeni...

Küçücük kız,kaldı ki eşinizin akrabası.Gereksiz takılmışsınız bu konuya.Çocukla ,çocuk olmayın.

Esimin selam sabah disinda muhabbetine engel olurdum. Misal arabasiyla onu birakamaz veya o geldi ortama esim cikmali falan gibi. Ben de mesafeli olurdum. Evimize asla cagirmazdim. Karsilasinca meraba yeter. Ondokuz asla kucuk degil. Cogu kadin o yasta anne oluyor. Ben sizin yerinizde olsam o kizin ben kuzenime asigim diye arkadaslarinaanlatiyor oldugundan bile suphelenirdim. Veya arkadaslariniza sevgilim var diye esinizi tarif ederek anlatmis da olabilir. Ki goren hemen yorumu yapistirmis. Bu konularda asiro tahammulsuzumdur.

küçücük kız dediğinizin evlense çocuğu olur mental olarak küçük olabilir belki ama kuzenine ilgili olduğu belli.

Beğenebilir,örnek alabilir,ne var ki bunda?19 yaşında yeni yetme bi ergenden bahsediyoruz.Neden tehlike olarak görüyorsunuz ki?Komik olan bu.

Küçücük kız,kaldı ki eşinizin akrabası.Gereksiz takılmışsınız bu konuya.Çocukla ,çocuk olmayın.

Yorumunuz için teşekkürler. Çocukla çocuk olmak farklı bir mevzu, dediğim gibi kıza konuyu açmayı düşünmüyorum bile ama ben ve eşimde aynı şekilde samimi davranırsak ileri gitmeyeceğini kim bilebilir? örneklerini de arkadaşlardan duyduk burada. ayrıca 18. yaş çocukluğun çoktaan bittiği yaştır keza devlet de öyle diyor.

Bence kizi ekle tanisiyorsunuz sonucta. Sibeada resmin altina yorum yaz. Cok guzel cikmis masallah kocama falan gibi bisey. Goruncede saka yollu takilirsin ne guzel resim kotmussun falan. Devam ederse bu davranislara hic cekinme sok lafini bence. Kimsede bisey diyemez kiskaniyorum kocami ne var

Hayir, siz yalnis hatirliyorsunuz. O kuzen sadece esinin fotoraflarini begenmisti. Sanirim o üye'nin hayatinda böyle bir olay olmus olsaydi o kuzeni öldürürdü.

Ben olsam fazla takmazdim heralde, ergenligin getirdigi cesaret derdim geçerdim. Ben asla o kiz ile gidip konusmazdim. Eger biri illahi konuscaksa, bu esime düser. Sonuçta onun kuzeni. Bence o kiz genç olarak sizleri kiskanmis olabilir, kendiside evlilik hayalleri kurabilir. Ondan hosuna gitmistir biriler "yakisiyorsunuz" dediginde.

Ciddiye alın bu durumu dediklerimi unutmayın gerçekten..yazmıştım size neler olduğunu..tekrar yazmıcam..küçücük kız diyenlere de şunu söyleyeyim artık çoğu genç kız bizim gibi yaşamıyo hayatlarını..evli bekar kuzen arkadaş..farketmez onlar için..gözüne kestirip saplantı haline getirmesi yeterli..her gün burda ne konular konuşuluyo ve ben şaşırmıyorum artık..komik falan değil bu durum...

Öyle bir şey olsa kız değil,adam suçlu olur benim gözümde.Dünden razıymış,derim öylesine.Karakter meselesi.

Kaba olacak ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme eşine keşke söylemeseydin yinede beğenilmek hoşuna gidecektir sonuçta karşıdaki bi genç kız belki ilgisi kayacak git kayınvalidene söyle annesine söylesin ihmal etme görmemezlikten de gelme.

Evet yanlış hatırlıyorum o kişi konu sahibinin kızkardeşiydi onu unutmuşum... Gördüğünüz gibi bu olaylar 1 değil 2 değil...

Öyle bir şey olsa kız değil,adam suçlu olur benim gözümde.Dünden razıymış,derim öylesine.Karakter meselesi.

Siz de evlisiniz gerçekten böyle mi düşünürsünüz başınıza böyle bir durum gelse merak ettim ? yani eşiniz böyle bir şey yapsa dünden razıymış dersiniz ve kızda hiç hata aramazsınız ?? elbette erkekte suç büyük ama sizce kız da hatasız mıdır bu durumda ?

allaalla,insan olurmu öyle şey o benim ağabeyim yazardı. beğenip tepkisiz kalması garipmiş

İlişkiler iki kişiliktir. Biri istemese hayatta olmaz. Başka kadınlar tü kaka benim kocam piru pak mantığı biraz komik. Sanki zihinsel engelli birinden bahsediyoruz.

Aklı başında,karakter sahibi evli bir adam öyle bi şey yapmaz.O nedenle kızdan çok adamda suç ararım ben.Aynen öyle,eşte ararım suçu.Zaten öyle eşi de başımda ne diye tutayım.

Son düzenleme:
İlişkiler iki kişiliktir. Biri istemese hayatta olmaz. Başka kadınlar tü kaka benim kocam piru pak mantığı biraz komik. Sanki zihinsel engelli birinden bahsediyoruz.

Ne alaka ??sizin bana verdiğiniz cevap çok gereksiz olmadı mı ? başka kadınlar tü kaka benim kocam piru pak mantığında bir insan asla değilim bu bir...ikincisi benim kocam eğer beni aldatırsa da ister 5 çocuğum olsun ayyy çocuklarım var ben onlar için affederim kafasında da değilim bütün aldatılma konularına bakın ve ne tavsiyelerde bulunduğuma da bir bakın öyle konuşun..ben kadında hata aramamak mı gerek diye soruyorum evli olduğunu bile bileee bir erkeğe yanaşmanın ??? zihinsel engelli birinden bahsetmiyoruz sonuçta değil mi ????**

Aklı başında,karakter sahibi evli bir adam öyle bi şey yapmaz.O nedenle kızdan çok adamda suç ararım ben.Aynen öyle,eşte ararım suçu.Zaten öyle eşi de başımda ne diye tutayım.

Tabiki de öyle eşi başımda ben de asla tutmam affetmem kesinlikle fakat kız da bence sıfır hatalı değildir asla beyni yok mu evli adamdan uzak dursun öyle değil mi ?? eşe gelince o zaten boşamalık benim için de:)

Eşine platonik olarak birşeyler hissediyor gibi
çünkü öyle bir yorumu beğenip açıklama gereği duymaması insana bunu düşündürüyor.
eşin pek yakın davranmasın mesafe koysun.

Bu kızın çocukça bi davranışı olmuş,ama dışarıda evli kadına da ,erkeğe de amiyane tabirle sulananlar olabilir.Eğer düzgün bir insansa,eşini seviyorsa sorun olmaz.Eşler birbirinden mesuldür.Dışarıdaki herkesi tehlike olarak görmekten insan eşine güvenerek uzaklaşabilir ancak.Yoksa her iki tarafı da eve kapamak lazım,aman biri yapışır diye. :)) Seven insan aklının ucundan bile geçirmez aldatmayı.Yaparsa da zaten adam değildir.

Tamam, kadın hatalı... Eee sonra? Onun bize karşı bir yükümlülüğü var mı? Yok... Kimin var? Eşimizin. Demek ki eşimizin kendisini koruması yeterli burada. Herşey olup bittikten sonra kadını suçlasanız ne suçlamasanız ne. Sonuçta o ilişkiyi iki kişilik gayet aklı başında insanlar yaşamış. Kimbilir kimler benim kocamın hakkında ne düşünüyor, hepsini tek tek bulup "hımm seni suçluyorum" mu demem lazım? Siz çamura bastığınızda çamuru mu suçluyorsunuz? E oraya basmasaydın derler adama. Çamur, çamurdur çünkü.

Bana göre eşimin kendini koruması kafi. Yetmediği yerde yardımımı istiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…