- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi sadness1012
-
Küçücük kız,kaldı ki eşinizin akrabası.Gereksiz takılmışsınız bu konuya.Çocukla ,çocuk olmayın.
küçücük kız dediğinizin evlense çocuğu olurmental olarak küçük olabilir belki ama kuzenine ilgili olduğu belli.
Küçücük kız,kaldı ki eşinizin akrabası.Gereksiz takılmışsınız bu konuya.Çocukla ,çocuk olmayın.
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Eşinizin kuzeninin kızı. Dınısının dını. Burada 16 yaşındaki kız bir üyenin eşiyle ilişki yaşadı. Şimdiki kızların algıları daha erken açılıyor bana göre. Dikkat etmelisiniz.
Hayir, siz yalnis hatirliyorsunuz. O kuzen sadece esinin fotoraflarini begenmisti. Sanirim o üye'nin hayatinda böyle bir olay olmus olsaydi o kuzeni öldürürdü.
Ben olsam fazla takmazdim heralde, ergenligin getirdigi cesaret derdim geçerdim. Ben asla o kiz ile gidip konusmazdim. Eger biri illahi konuscaksa, bu esime düser. Sonuçta onun kuzeni. Bence o kiz genç olarak sizleri kiskanmis olabilir, kendiside evlilik hayalleri kurabilir. Ondan hosuna gitmistir biriler "yakisiyorsunuz" dediginde.
Öyle bir şey olsa kız değil,adam suçlu olur benim gözümde.Dünden razıymış,derim öylesine.Karakter meselesi.
Siz de evlisiniz gerçekten böyle mi düşünürsünüz başınıza böyle bir durum gelse merak ettim ? yani eşiniz böyle bir şey yapsa dünden razıymış dersiniz ve kızda hiç hata aramazsınız ?? elbette erkekte suç büyük ama sizce kız da hatasız mıdır bu durumda ?
Aklı başında,karakter sahibi evli bir adam öyle bi şey yapmaz.O nedenle kızdan çok adamda suç ararım ben.Aynen öyle,eşte ararım suçu.Zaten öyle eşi de başımda ne diye tutayım.Siz de evlisiniz gerçekten böyle mi düşünürsünüz başınıza böyle bir durum gelse merak ettim ? yani eşiniz böyle bir şey yapsa dünden razıymış dersiniz ve kızda hiç hata aramazsınız ?? elbette erkekte suç büyük ama sizce kız da hatasız mıdır bu durumda ?
İlişkiler iki kişiliktir. Biri istemese hayatta olmaz. Başka kadınlar tü kaka benim kocam piru pak mantığı biraz komik. Sanki zihinsel engelli birinden bahsediyoruz.
Aklı başında,karakter sahibi evli bir adam öyle bi şey yapmaz.O nedenle kızdan çok adamda suç ararım ben.Aynen öyle,eşte ararım suçu.Zaten öyle eşi de başımda ne diye tutayım.
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Bu kızın çocukça bi davranışı olmuş,ama dışarıda evli kadına da ,erkeğe de amiyane tabirle sulananlar olabilir.Eğer düzgün bir insansa,eşini seviyorsa sorun olmaz.Eşler birbirinden mesuldür.Dışarıdaki herkesi tehlike olarak görmekten insan eşine güvenerek uzaklaşabilir ancak.Yoksa her iki tarafı da eve kapamak lazım,aman biri yapışır diye. :)) Seven insan aklının ucundan bile geçirmez aldatmayı.Yaparsa da zaten adam değildir.Tabiki de öyle eşi başımda ben de asla tutmam affetmem kesinlikle fakat kız da bence sıfır hatalı değildir asla beyni yok mu evli adamdan uzak dursun öyle değil mi ?? eşe gelince o zaten boşamalık benim için de:)
Ne alaka ??sizin bana verdiğiniz cevap çok gereksiz olmadı mı ? başka kadınlar tü kaka benim kocam piru pak mantığında bir insan asla değilim bu bir...ikincisi benim kocam eğer beni aldatırsa da ister 5 çocuğum olsun ayyy çocuklarım var ben onlar için affederim kafasında da değilim bütün aldatılma konularına bakın ve ne tavsiyelerde bulunduğuma da bir bakın öyle konuşun..ben kadında hata aramamak mı gerek diye soruyorum evli olduğunu bile bileee bir erkeğe yanaşmanın ??? zihinsel engelli birinden bahsetmiyoruz sonuçta değil mi ????**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?