eşimin kuzeni...

Evet yanlış hatırlıyorum o kişi konu sahibinin kızkardeşiydi onu unutmuşum... Gördüğünüz gibi bu olaylar 1 değil 2 değil...

Hayir, o kisi konu sahibin esinin kuzeniydi, hatta o kuzen köydendi ve tek yaptigi facebookta siirler yazmak ve esinin fotorafini begenmek. Ve ne hikmetse konu sahibi ikisini baglamis sanki her an esi, kuzenine kaçaçakmis gibi dert ediniyor.

Bu olaylar çok küçük seyler benim gözümde. Günümüzde facebooka çok fazla anlam yükleniliyor. Kim kimi begenmis, hangi fotoraflar konulmus,.. tamam bu kizin yaptigi bir dengesizlik fakat kanimca çok büyük anlam tasimiyor. Sonuçta konu sahibin esininde tuhafina gitmis. Bu olayin üzerine gidip, bos yerine büyütmenin anlami yokki.

Ayrica bir 3üncü sahis öyle kolay kolay bir iyi giden bir evliligi bozamaz. Sadece esinde o sahisa bos degilse, yada sadakata pek önem vermiyorsa, evet sorun olabilir ama tabiki o zaman asil soru, neden esin ile evlendin? olmasi gerekiyor

Valla ben ikisini de fena halde paralarım çok net:)

Yahu burada bir dünya konu var. Ben diyorum ki kızkardeşiydi. Kızkardeş olan bir konuydu. Nedir bu ısrar yok değildi falan. Sanki bütün konuları biliyor da hayret birşey...

Eşimi senelerdir tanıyorum ama daha durun yeni evliyim, yaşanacak çok şey var Konu başında ve mesajlarımda da belirttiğim gibi önemsemiyorum sadece nasıl tavır almalıyım, aldığım tavır yüzünden ileri gidebilir mi? çocuk daha diyenler olmuş fakat o yaşlarda oluşan takıntılar çok farklı boyutlara ulaşabiliyor. tüm bunları kestirmeye çalışıyordum ve cevap arıyordum ki görüşlerini belirtti arkadaşlar. Teşekkürler herkese zaman ayırdığınız için

beğenebilir,örnek alabilir,ne var ki bunda?19 yaşında yeni yetme bi ergenden bahsediyoruz.neden tehlike olarak görüyorsunuz ki?komik olan bu.

19 yaşında yeni yetme ergen mii?
Siz bizimle aynı dünyada yaşamıyorsunuz sanırım..
19 yaşında kazık kadar kızı bu kadar küçümsemeyin bence..

Ileriye gitse bile, en fazla nereye kadar gidibilir? Kendi çapinda sadece çirpinip durur ve hatta artik üniveristeye gittiginde bu olaya artik yüzü kizarip gülüp geçer heralde, gençligimdeki cahillik derken. Yoksa cidden esinin sadece bir liseli kiz ile degil, kuzeni olan bir kiz ile beraber olacaklarini düsünüyormusun? O kiz ve herhangi baska bir kadin, istedigi kadar yakinlik gösterse bile, esin eger kisilik sahibi ise, sadakatli biri ise, disardan herhangi bir kiz/kadin zarar getiremez evliligine.

Sadece ne olabilir mesela, esin gidip kuzeniyle çok tatli dille konusabilir, hani onu sevdigini fakat sadece kuzen olarak felan,.. . Bilmiyorum bana öyle geliyorki o kiz mühtemelen daha erkek arkadasi olmadi ve herhangi bir oglan ile (kuzeni olsa bile) yakistirilmis olmasi hosuna gitmis. Yani esin konusursa bile kiz çokmu utanir diye düsünüyorum? :18: Önce baska davranislarina bak, ondan sonra gerekirse esin gidip konussun. Sende soguk davranma kiza, yani soguk olmaya gerek yok, siki fiki olmayada gerek yok. Daha önce nasil davrandiysan öyle davran.

Olayı anlatış tarzın açıkçası çok hoşuma gitti. Tabi ki önemseme, eşini de haberdar ettiysen durumdan sorun kalmamıştır. Muhtemeln eşinin her hareketine anlam yüklüyordur. Eşin de ona göre dikkat eder. Senin göstermen gereken bir tavır yok bence. Hatta fazla sıcak kanlı davran kıza gördüğün ortamlarda. Belki utanır ne biliyim. Kimseye de bahsetme akrabalara falan. Hiç gerek yok. Gören gördüyse laf ederler zaten.

Kızın sorunları var demek ki. Facebookta ulu orta böyle yalan atmak normal değil. Annesi yakalasın yalanlarını annesi terbiye etsin kızını.

Eşimin bir liseliyle ya da herhangi biriyle beraber olabileceğini düşünmüyorum öyle bir şey de ima etmedim sanırım pek anlayamadınız beni. İstediğim son paragrafınızdı; evet eşim kızla konusursa utanır kız baya ve gerek yok istemem öyle bir şeyi, çünkü uzunca bir süre unutulmaz böyle bir şey. Davranışları dediğim gibi eşime samimi, bana az da olsa alaycı ve bunu şımarıklığına veriyorum. Eskiden davrandığımdan daha soğuk davranacağım bu sebeplerden ötürü, hem o şımarık hallerini de görmüş olmam böylece.

teşekkür ederim :) evet eşim artık o kadar samimi davranmayacak çünkü onun elini omzuna atması bile ona farklı seyler hissettirebilir. yalan atma değilde sevgili benzetmesine itiraz etmemesi tuhafıma gitti, yoksa kalkıpta evet o benm sevgilim sağolun yakıştırmalarınıza gibi cümleler kurmamış. annesi de o fotografı begenmiş (çünkü başta normal bir fotograftı benim gözümde de ) ama o sevgili yakıstırması yorumu ve kızının o yorumu begendiğini gördümü bilemiyorum. benim artık soguk davranmak istememdeki tek sebep şımarık halleriydi buda tuz biber oldu birazcık :)

Kızın bana ve evliliğimize karşı bir sorumluluğu yok ki. O kızın kendi ahlak ve vicdan meselesi. Kızın içi rahat ediyorsa istediği erkekle yatıp kalksın. Ama benim kocam o kızla yatarsa kocam suçludur. Çünkü kocamın bana verilmiş sözleri var.

Farkli boyutlar felan diyordun da ondan öyle konustum. O simarik halleride biraz aldigi egitim ve ergenlikten geliyor. Yine fazla soguk davranma, o zaman sanki kiza çok takmis gibi olursun. Bence normal akisina birak herseyi :)

kızın yaşı küçük ve yakın akrabalar . eğer böyle hisleri varsa yazık cahil kalmış bu devirde kuzenine yada yakın akrabasına sulanan bir genç kız üstelik adam evli . ama öte yandan ben olsam takılmazdım eşimden eminsem sorun yok . eşin karekterli düzgün biriyse o kız ne yaparsa yapsın yoldan çıkmayacaktır .

arkadaşım kızın hatasından size ne ?siz sürekli tetikte mi bekleyeceksiniz biri benim kocamın peşine düşerse valla onun saçını başını yolarrım hmm diye . bu ne demek ?eşin senin muhattabın . bugün ayşe olur yarın fatma . adamın niyeti varsa fırsatı bulunca kaçırmaz . burda adamın karekteri önemli . allahaşkına 30 küsür yaşındaki adamlar için kızın biri benim kocamı ayarttı şeklinde jonuşmayın komik oluyorsunuz . şimdi sen bekarsın öyle konuşuyorsun deme ilgisi yok evli bayanlarda var burda aynı şeyi söylemiş ..

19 yaşında yeni yetme ergen mii?
Siz bizimle aynı dünyada yaşamıyorsunuz sanırım..
19 yaşında kazık kadar kızı bu kadar küçümsemeyin bence..
Hee ,koca kadın ya ! Aman ,erkekleri böyle şımartmayın...Napcak kız adamın zorla ırzına mı geçecek yahu ?

Hee ,koca kadın ya ! Aman ,erkekleri böyle şımartmayın...Napcak kız adamın zorla ırzına mı geçecek yahu ?

töbe yarabbim ya yazımda erkeklerin lehine tek bir kelime var mı?
feminist görüneyim diye çok kasmayın, komik oluyor

ha evet koca kadın tabii.. ben 19umda evlendim. şuan 23 yaşındayım. ama hiç bir zaman gençliğimin arkasına sığınıp saçma sapan işlere girişmedim. bunun yaşla değil kişilik, daha doğrusu kişiliksizlikle alakası var..

Son düzenleme:

bu konuda yolcuya katılıyorum 19 yaşında öğrencilerim var ve evli erkekler (mesela hocaları) daha çok ilgilerini çekiyor elbette ilişki karşılıklıdır ama gençler artık tek başlarına platonik takılan utangaç tipler değil tam tersi rahat ve yırtık hatta pişkinlerde kızlar yanlış anlamayın hepsi öyle demek istemiyorum ama gözlemlediğim öğrencilerimin %80 böyle en azından devletin bile reşit olarak gördüğü bir kızı çocuk gibi görmek saçma kadın korunacaksa böyle korunamaz maalesef doğrular kadar yanlışlarda kabul edilmeli evet kuzen olduğu için olay bambaşka bence de akrabalara gerek yok kızın kendine de hatta ikinci bir vakaya kadar eşine demez sadece kıza biraz daha mesafeli davranırdı ikinci olayda hem eşine söyler hem de kızı güzel bir dille uyarırdın ama senin yaptığında iyi olmuş arkadaşım genç kız farklı sebepler de olabilir her zaman kötü düşünmeyelim sadece (onun da gelecekte ki psikolojisi için) dikkatli ol yeter

Yahu burada bir dünya konu var. Ben diyorum ki kızkardeşiydi. Kızkardeş olan bir konuydu. Nedir bu ısrar yok değildi falan. Sanki bütün konuları biliyor da hayret birşey...

Evet sizin dediğiniz gibi bir konu vardı. Hatırlıyorum.. Kadının eşi ile kız kardeşi kaçmıştı değil mi?Hatta kız lise çağındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

kesinlikle haklısınız. 19 yaşında küçük çocuk mu olurmuş allah aşkına. Burada bir konu vardı kız öğretmeninin evli olduğunu bile bile ''olsun ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama baştan nasıl yaklaşmalıyım'' diye soruyordu.

Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…