eşimin kuzeni...

Katiliyorum konu sahibinin basina gelenden daha fenasi geldi basima bizzat eşimin kuzeni tarafından...

Kusura bakmayin fakat mantiginiz o kadar basit ki. Madem sigarayi örnek veriyorsunuz, benim ailem hep sigara içer fakat ben asla bir tanesini bile agzima almadim. Igreniyorum, ve zararli buluyorum. Ha isteseydim elbette kaç sigara içebilirdim bu yasima kadar fakat yapmadim. Bunun adi "seçmektir", "düsünüp hareket etmektir"

Ki karsilastirdiginiz seyde son derece yalnis. Facebook sigara kadar zararli degilki. Hatta hic zararli degil. Ben facebookta eski lise arkadaslarim ile, ailemle konusuyorum ve esimde öyle ve simdiye kadar hiç sorun çikmadi. Kullanmayi bildikten sonra, güven olduktan sonra sorun olmaz.

Ayrica bu mantik ile cep telefonuda kalksin. Nede olsa baze erkekler 2inci hat alip eslerini aldatiyorlar degilmi? Yani anlatmak istedigim, sorun teknolojide degil. Sorun ahlak ve seref yoksunu erkeklerde. Teknoloji olup, olmasin, ahlaksiz bir erkek bir yolunu bulup yine aldatir.

konu sahibi sorununu cozmustur insaallah, merak etmeyin.. zira 7ay gecmis..

cidden hoş değil ya. bence o fotonun altına yorum yapmalısınız, kocacımla yiğeni ne de güzel çıkmış filan diye. amca yiğen takılırmış, aman da aman filan... ne bileyim aklıma bu geldi bi tek..

bu konuda hesap soracağın tek kişi eşindir... ama tek hatalı olan eşin değildir....şöyle farzedelim ki kadın eşine hiç sırnaşmadı , ne olurdu ? evlilik normal syerinde devam ederdi...sırnaşmasıyla evliliği bozan o kadın olduğu için suçun büyük bölümü o kadındadır...erkek fıtratı kadına meyilli zaten, eşinden ondan tahrik olma ondan etkilenme demen fıtrata ters...ha eşinin de ilk tahrik olmada hemen kadınla beraber olması da o da eşinin zaafı ve hatası.....

ay inanılmaz sinir bozucu
o ergenin saçını başını yolasım
geldi ayıp ya belliki kız arsızın
teki böylelerinden kork
şimdi.ortalık duysa eşegin aklına
karpuz kabugu sokmak gibi bişey
olur aslında eşin kıza ters davransa
faln çözüm ollabilirmi ..

neyse şu şekil örnek vereyim, günümüzde yasak ilişki, zina, aldatma vs.. gibi şeyler bundan 40-50 yıl öncesine oranla daha faz değil mi? evet bence daha fazla.... acaba o dönemde yaşayan insanlarda şehvet yok muydu ? evet vardı.... ama bu kadar uyarıcı yoktu....demek uyarıcının rölü çok fazla.....2.kadını da uyarıcı olarak görebiliriz...

Ben buna benzer birsey yasadim daha beteri eşinden bikac yas küçük kuzeni bekar. Lisedeyken eşime karsi duyguları varmis. Gecen yil uzun bi zamanimi zehir etti.. Gozumun önünde sulanmalar.. Cep telefonuma imali mesajlar... Esimde de hatalar vardi elbette.. Hala canim yaniyo hatirlayinca...

ya senin mevzundan birşey çıkmaz korkma...herhangi bir sıkıntı yaşamazsın... problem olmaz kafana takma.... benim söylediklerim konudan bağımsız biraz....eğer erkek aldatırsa kadının hiç suçu yoktur diyenlere cevap vermek istediğim için yazdım.... senin durumunda herhangi bir sıkıntı olmaz...

ya kusura bakma seni konu sahibesi sanıp öyle cevap verdim... özür :))))))

haklısın o kızı bi yere bağlayacak değiliz... bu mevzuda iş adamda biter... adam yüz vermez olur biter...zaten bu olay henüz başlamış veya olmuş bir olay değil.
merhabalar, haklı olduğunuz konular var, dediğiniz gibi nasıl ki erkekler kadınlara meyilli yaratılmış, kadınlar da erkeklere... bu konuda hem fikiriz...benim söylemek istediğim mevzu şu , olayın parçaları 1-kadın 2-erkek ve 3-diğer kadın, bu 3. kadın olmasaydı 1 ve 2 iyi gidiyordu...ama 3.kadın gelince işler değişti demek suçun büyük kısmı onda...
ha bi de şöyle bir gerçek var ;kadın istemezse cinsellik olmaz,kadın istemediği halde oluyorsa bu tecavüz olur zaten...yani cinselliğin ,aldatmanın vs gibi şeylerin olması için öncelikle kadının onay vermesi lazım...kadın evet dedikten sonra erkeğin evet demesi daha kolay olur....

sigara ile karşılaştırdığım facebook değildi... sigara ile karşılaştırmak istediğim , kadının tahrik etmeseiydi...sigarayı oraya getiren adamla evli çiftin arasına giren kişi aynı... çünkü sigarayi getirmeseydi kimse bağımlı olmayacaktı,kadın araya girmese evlilik devam edcekti....ayrıca sigara örneğinde %80 dedim.... sigara içen bir ailenin çocuklarının sigara içmesi mi daha kolay veya sigara içmeyen bir ailenin çocukları? etrafında onu tahrik eden ve asılan kadınların bulunduğu bir erkeğin mi eşini aldatması daha muhtemeldir, ya da etrafında asılan kadın olmayan erkeğin mi? (not:erkekler aynı özelikte )

Ben olsam açık açık rencide ederim. Evli akrabasına sarkacak, yaşı da lise son çağında, oldu canım. Buna çocukluk denmez, şıllıklık denir. Başbaşa olmadığımız bir an en azından bir başkasının olduğu an, bu durumu eğlene eğlene anlatırım. Abisine de yazarmış diye dalga geçerim. O kadar.

tilki örneğini şunun için söyledim, tilki nasıl ki tavuğu reddedemiyor, erkek te kadını.... hatta şöyle bir deney yapılmıştı, bir kız ve bir erkek kampüste rastgele gördükleri karşı cinse "benimle bu gece yatar mısın diye soruyorlardı"....kadınların hepsi istisnasız "hayır, seni tanımıyorum bile" diyordu...... erkeklerin de hepsi "evet" diyordu... sadece bir erkek hayır dedi, o da şöyle ekledi "yarın sınavım var ders çalışmalıyım sonraki gün olur mu"......yani demek istediğim erkeğin hayır demesi biraz zor...

Aldatan erkek ahlaksizdir edepsizdir namussuzdur . Ben aldatsam ne dersiniz? Benim gozumde bir erkegon vr kadinin tahrik olmasi arasinda fark yok. Beni de begenen erkekler oluyor. Hele mecburiyetler karsisinda esimle ayri ulkelerde yasadigimizi ogrenince etrafimda pervane olanlar oluyor. Benim de cinsel ihtiyaclarim var sonucta. Beni yakisikli kasli bana ilgi gosteren adam tahrik etmiyorsa esimi de etmeyecek. Su an benden uzakta ne halt ettigini gormuyorum. O da beni gormuyo. Sozumuze guvenmekten baska care yok. Ama en ufak bir seyini ogrensem namussuzdur artik benim icin. Kadin kimmis neymis evli oldugumuzu biliyo mu hayat kadini mi normal bi kadinla sevgili mi kurcalamam. Muhattap olmam. Benim muhatabim kocamdir. Bana durust olmasi gereken kocamdir.

Iste o yuzden bu devirde ahlaksiz adami ayirt etmek daha kolay. Uyaricilar olucak ki ben yanimdaki adami izliyim o uyaricilara karsi tepkisini olcmedigim adamla zaten evlenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…