- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi sadness1012
-
ben polis yengeme anlattım durumu önce şikayet edelim dedi ama sonra nasıl ispatlıycaz delil lazım dedi
ailen duyar sen sorun yaşarsın dedi
öyle kapandı ben de ailemin duymasını istemezdim zaten
bu arada beğeni butonu çalışmıyo mu ya beğenemiyorum kimseyi sinir oldum
sok oldum ya bu ne cesaret valla ben olsam hemen gider kizla konusurum kucuk mucuk nedemek ya. resmen esinize yaziyor ozaman ailesinden demi korkmuyor onu gectim siz karisi var bu adamin demiyormu cok cok ayip.yaptigi terbiyesizlik edepsizlik gidin bi guzel paylayin bu kucuk kizlardaki sevgili meraki iyice cigirindan cikti valla.Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar
Eşiniz kaç yaşında? Yakışmışsınız lafını düzeltip o benim kuzenim, abim dememesi tuhaf gerçekten. 18-19 yaşında birinin bunu düşünmesi lazım. Ama şöyle bir durumda olabilir. Şimdi okulda herkesin bir erkeki arkadaşı var da, onun yoksa belki sadece dikkat çekmek için yaptığı bişeydir. Ya hoşlandığı birinin tepkisini görmek istiyordur, ya da senin niye erkek arkadaşın yok diye sıkıştıran kızları susturmak içindir
Gerçekten ilgisi olup olmadığını hareketlerinden anlarsınız anca. Evinize çok sık mı geliyor. Sizi dışlayıp hep eşinizlemi sohbet ediyor vs ...Bir kadın anlar böyle bişey varsa.
Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.
merhabalar öncelikle. burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacakbu olayda suçlumu arıyoruz benim görüşüme göre 2side suçlu.
ama en büyük suç aldatan tarafındır. sonrakli suçlu bana göre dahada az olsada derecesi diğer kadın yada erkektir. ben bu olaylarda asla tek kişiyi aramam. karısını aldatan erkekte suç daha fazladır. 2ci kadında ondan azda olsa suç vardır.
merhabalar öncelikle. burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacakKAdinin hatasi bizi ilgilendirmez. Adam gibi adamsa karisini seviyorsa zaten asla aldatmaz.sinirlenmenize gerek yok.ben kadina hatasız demem.ama tek bi tarafa yuklenip vay efendim benim kocami baştan cikardi zihniyeti bana göre komik.
evet böyle bir durumda karşı tarafa hesap soramayabilirsiniz, hesap soracagınız kişi eşinizdir... ama daha çok suçlu olan 2.kadındır...daha çok suçlu olan kişi ile hesap soaracağınız kişiler arasındaki farkı iyi ayırdetmelisiniz....2.kadının daha çok suçlu olduğunu şöyle anlatabilirim... burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacakKızın bana ve evliliğimize karşı bir sorumluluğu yok ki. O kızın kendi ahlak ve vicdan meselesi. Kızın içi rahat ediyorsa istediği erkekle yatıp kalksın. Ama benim kocam o kızla yatarsa kocam suçludur. Çünkü kocamın bana verilmiş sözleri var.
arkadaşım tilkiye sormuşlar tavuk sever misin , o da kıs kıs gülmüş... bu sorulur mu hiç? tilkiye tavuk gösterilip.tilkinin de buna hiç tepki vermemesi çok zor birşeydir.. elbette tilki de sakin olmalı ama daha zor... çünkü tilkinin fıtratı tavuğa meyilli yaratılmış...burda da adam da suçlu 2.kadın da ama daha çok suçlu olan 2.kadın.....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacakKusura bakmada, suç burda 17,18 hatta 19 yasindaki kiz'da degil. Demekki erkeginde hosuna gidiyordu. Her zaman diyorum, hiç bir zaman bir 3üncü sahis bir evliligi yikamaz.
O erkekler karakter, kisilik sahibi olsaydi, o kizlar istedigi kadar plan yapip süslenseler bile o erkekler pas vermezlerdi. 17,18 yasindaki kizlari alçakça kullanmalarin yerine, mesafelerini korurlardi. Disardaki kadinlardan korkma yerine insan önce kendi esini biraz gözden geçirir.
evet böyle bir durumda karşı tarafa hesap soramayabilirsiniz, hesap soracagınız kişi eşinizdir... ama daha çok suçlu olan 2.kadındır...daha çok suçlu olan kişi ile hesap soaracağınız kişiler arasındaki farkı iyi ayırdetmelisiniz....2.kadının daha çok suçlu olduğunu şöyle anlatabilirim... burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak
arkadaşım tilkiye sormuşlar tavuk sever misin , o da kıs kıs gülmüş... bu sorulur mu hiç? tilkiye tavuk gösterilip.tilkinin de buna hiç tepki vermemesi çok zor birşeydir.. elbette tilki de sakin olmalı ama daha zor... çünkü tilkinin fıtratı tavuğa meyilli yaratılmış...burda da adam da suçlu 2.kadın da ama daha çok suçlu olan 2.kadın.....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak
arkadaşım sigara satılmayan bir yer düşün, orada sigara bağımlısı sayısı kaç? sıfırdır.... zamanla biri oraya sigara getirip satmaya başladı ve %80 bBen öyle kizlarda hiç suç bulmuyorum. O kizlar bana söz vermediler, esim bana söz verdi. Ayrica facebook evliligi yikmaz. Benimde facebookum var, esiminde, ve hiç sorun olmuyor. Bir erkek bir kadina sirnastiginda ve diyelim o kadin esini aldatti, niye suç halen kadinda kaliyor ve denilmiyorki "erkek tahrik etti" ve tersi oldugunda, erkek kadini aldatinca, suçlu o tahrik eden kadin oluyor?
Demek istedigim, erkek ol, kadin ol, tavrini ortaya koydugunda istedigi kadar sinarsinlar, aldatmazsin esini.
Ayrica niye hafif olmasinki? Niye facebooka bu kadar anlam yükleniliyor anlamadim. O kiz kim bilir hiç erkek arkadasi olmamis ve biri ile yakistirilmasi hosuna gitmis olabilir, yada tam tersi, erkek arkadastan ayrilmis fakat onu kiskandirma çabisina girmis olabilir. Böyle durmadan süpheci olmak ile asil evlilikler yikiliyor.
arkadaşım sigara bulunmayan bir yerde sigara bağımlılığı olma ihtimali % sıfırdır..zamanla biri oraya sigara getirip sattı diyelim ve halkın %80 i bağımlı oldur.. elbette halk ta suçludur ama suçun büyük bölümü , sigarayı getirip satandadır...çünkü o hiç sigara getirmemiş olsaydı kimse bağımlı olmayacaktı...Ben öyle kizlarda hiç suç bulmuyorum. O kizlar bana söz vermediler, esim bana söz verdi. Ayrica facebook evliligi yikmaz. Benimde facebookum var, esiminde, ve hiç sorun olmuyor. Bir erkek bir kadina sirnastiginda ve diyelim o kadin esini aldatti, niye suç halen kadinda kaliyor ve denilmiyorki "erkek tahrik etti" ve tersi oldugunda, erkek kadini aldatinca, suçlu o tahrik eden kadin oluyor?
Demek istedigim, erkek ol, kadin ol, tavrini ortaya koydugunda istedigi kadar sinarsinlar, aldatmazsin esini.
Ayrica niye hafif olmasinki? Niye facebooka bu kadar anlam yükleniliyor anlamadim. O kiz kim bilir hiç erkek arkadasi olmamis ve biri ile yakistirilmasi hosuna gitmis olabilir, yada tam tersi, erkek arkadastan ayrilmis fakat onu kiskandirma çabisina girmis olabilir. Böyle durmadan süpheci olmak ile asil evlilikler yikiliyor.
Katiliyorum konu sahibinin basina gelmeden daha fenasi geldi basima bizzat eşimin kuzeni tarafından...arkadaşım tilkiye sormuşlar tavuk sever misin , o da kıs kıs gülmüş... bu sorulur mu hiç? tilkiye tavuk gösterilip.tilkinin de buna hiç tepki vermemesi çok zor birşeydir.. elbette tilki de sakin olmalı ama daha zor... çünkü tilkinin fıtratı tavuğa meyilli yaratılmış...burda da adam da suçlu 2.kadın da ama daha çok suçlu olan 2.kadın.....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak
siz burda yanlış ve önyargılı yorum yapıyorsunuz... çünkü siz erkeğin ahlaksız olduğunu kabul ederek yola çıkmışsınız... oysa biz yaşantısı normal evliliği güzel devam eden bir erkekten bahsediyoruz...eğer böyle bir erkek araya 2.bir kadının girmesi ile değişiyorsa suç 2.kadınındır... o kadın olmasa herşey normal devam edecekti... ayrıca size darbı mesel birşey söyleyeyim "BİRŞEYİ YIKMAK,YAPMAKTAN DAHA KOLAYDIR"....BİR BİNAYI 100 ADAM AYLARCA ÇALIŞARAK YAPABİLİR AMA TEK BİR KİŞİ BİR KİBRİT İLE YAKABİLİR....2. KADININ YAPTIĞI İŞ YIKMAK NEVİNDEN OLDUĞUNU HESAP EDERSEK DAHA KOLAY.....(büyük harf yazmamın sebebi bağırmak değil kesinlikle)O kadin olmasa baskasini bulurdu. En olmadi hayat kadinina giderdi. Ya da kendisini hic tanimayan birine bekarim senle evlenmek istiyorum der kandirirdi. Erkegin kafasinda ahlaksizlik olmayagorsun bulur yolunu. Esas suclu asla 2. Kadin degildir. O 2. Kadin cok saf akli eksik ve bi erkegin himayesine cok ihtiyac duyan biri de olabilir cok esliligin normal goruldugu bir ortamda yetismis de olabilir. Esim o kadina bosancam bn zaten ya sana asigim esimle yatmiyoruz bile artik desin karsidaki kadin icinde bulundugu psikolojik duruma gore bunlara inanma egilimleri gosterebiliyor. Ben boyle bir sey yasarsam o kadina da acirim esim gibi ahlaksiz bir adam karsisina cikti diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?