eşimin kuzeni...

Resmin altına yazılan çok yakışmışsınız yorumunu sadece beğenmesi, bu konuda bir açıklama yapmaması bence manidar. Yani aşk, sevgi filan olmasa bile bir ilgi, hoşlanma söz konusu olabilir. Kızın yaşı itibariyle de bu mümkün. Her bayan öyle hassas düşünceli olmayabiliyor, sonuçta evli ama belli ki kız düşüncesiz. Bence bu konuyu önemsemelisin. Bide çaktırmadan bir süre takip etsen daha iyi. Ama eşin kıza karşı kesinlikle dikkatli olmalı. Çok yüz vermesin. Kızın nereye çekeceği hiç belli olmaz.

Cnm hastanede kameralar vardi muhakkak ama muayene salonunda yok kim bilir o densiz baska hangi kizlara bu tur seyleri yapti ben olsam cekinmezdim sonucta benim hayatim söz konusu ve bu yasananlar oyle bir iki gundede unutulmaz maalesef beterin beteri var Allah hepimizi korusun bu ahlaksizlardan
eet calismiyor begeni butonu

sok oldum ya bu ne cesaret valla ben olsam hemen gider kizla konusurum kucuk mucuk nedemek ya. resmen esinize yaziyor ozaman ailesinden demi korkmuyor onu gectim siz karisi var bu adamin demiyormu cok cok ayip.yaptigi terbiyesizlik edepsizlik gidin bi guzel paylayin bu kucuk kizlardaki sevgili meraki iyice cigirindan cikti valla.
duruma bir an once el atin onemsiz degil bence benim fikrim bu...

canım gerçekten zor durum. eşinin davranışlarında böyle birşey yoksa bence uzatma.
peki eşin şaşırdı ama bunun için birşey yapacağını söyledi mi.. yani aman ne güzel lise çağındaki kız bana ilgi duyuyor şaşırdım ama çok güzel bir duygu böyle kalsın.. sorun yok havasında mı..

ancak bunun hesabını da sor. platonik denen birşey kalmamış ki.. fotoğuyu paylaşmış ve yakıştırmışlar. benim kuzenim olur tarzı bir açıklama yapmamış.
hani başlarken diyecektim ki sonuçta genç kız ortaya dökmeden onu incitmeden veya inada bindirmeden kendisiyle konuş veya şöyle sert düzgün açıksözlü lafını dinlediğini ortak birine konuştur. kızım desin kuzeninle nasıl yakışmak ne demek..onun vereceği cevaptan sonra evli barklı adam o nasıl yakıştığını düşünürsünüz.niye kuzenim açıklamasını yapmıyorsun bir nedenini sorsun..
ailesinin bu durumdan haberi olup olmadığını sorsun..evli bir adama karşı birşeyler hissediyorsan eşi ailenle konuşur vs desin. böyle ortaya dökmüşsün sen ama o seni düşündüğünden çocukluk deyip geçer. tabi sen davranışlarını düzeltirsen.. o fotonun altına o kuzenim vs açıklamasını yaparsan..

desin.. öyle birisi yoksa kendin konuş....

bu yoruma katılıyorum.açıkçası ben dayanamaz o kıza tepkimi ortaya koyardım ama önemli olan tabii ki davranışları.sonuçta cidden dikkat çekmeye calışıyor da olabilir

küçücük diyenleri anlayamıyorum.ne ergenliği allah aşkına 14 yaşında bir kızdan söz etmiyoruz burada.herkes yerini bilmeli.hele bu devirde neler duymuyoruz görmüyoruz ki

o yaşlarda büyüklere karşı ilgi yogun olabılıyor ama keısnlıkle bırı uyarmalı kafasında buyutebılır. Baksanıza cogu ınsanın boyle olaylara küçük bir olay gibi bakmayın demesınden ciddi oldugu anlaşılıyor.Dikkatlı olmakta fayda var.

sosyal paylasim sitesinde herkes agabeyi vs. ile fotograf paylasiyo. kimse de hemen cok yakismissiniz yazmiyo. Bence bu kiz arkadaslarina bir seyler anlatmis olabilir. ya uydurup aramizda bir sey var diye ve ya platonik asiksa begeniyorum falan demis olabilir ki böyle bir yorum gelsin. bence kizin yorumu begenmesinden cok böyle bir yorum gelmesi manidar. üstelik esiniz on yas büyükmüs. yani yorumu yapan akraba olma olasiligini düsünmüs olmaliydi

merhabalar öncelikle. burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak

KAdinin hatasi bizi ilgilendirmez. Adam gibi adamsa karisini seviyorsa zaten asla aldatmaz.sinirlenmenize gerek yok.ben kadina hatasız demem.ama tek bi tarafa yuklenip vay efendim benim kocami baştan cikardi zihniyeti bana göre komik.
merhabalar öncelikle. burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak

Eşşeğin aklına karpuzu sokmuş olmazsınız inşallah..
Çook üstüne düşer ve bunu eşinize yansıtırsanız Eşiniz kızı merak edecek..maalesef.

evet böyle bir durumda karşı tarafa hesap soramayabilirsiniz, hesap soracagınız kişi eşinizdir... ama daha çok suçlu olan 2.kadındır...daha çok suçlu olan kişi ile hesap soaracağınız kişiler arasındaki farkı iyi ayırdetmelisiniz....2.kadının daha çok suçlu olduğunu şöyle anlatabilirim... burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak

arkadaşım tilkiye sormuşlar tavuk sever misin , o da kıs kıs gülmüş... bu sorulur mu hiç? tilkiye tavuk gösterilip.tilkinin de buna hiç tepki vermemesi çok zor birşeydir.. elbette tilki de sakin olmalı ama daha zor... çünkü tilkinin fıtratı tavuğa meyilli yaratılmış...burda da adam da suçlu 2.kadın da ama daha çok suçlu olan 2.kadın.....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak

Onceikle pardon canm ya.yanlislikla kopyaladm.kizdakide nasil bir cesaretse .evli barkli adam sonucta.siz kizin duygularini aciklamayin fakat esiniz artk geri dursun.yakin davranmasin.onun yaninda siz birbirinize daha yakin olun mesela.

O kadin olmasa baskasini bulurdu. En olmadi hayat kadinina giderdi. Ya da kendisini hic tanimayan birine bekarim senle evlenmek istiyorum der kandirirdi. Erkegin kafasinda ahlaksizlik olmayagorsun bulur yolunu. Esas suclu asla 2. Kadin degildir. O 2. Kadin cok saf akli eksik ve bi erkegin himayesine cok ihtiyac duyan biri de olabilir cok esliligin normal goruldugu bir ortamda yetismis de olabilir. Esim o kadina bosancam bn zaten ya sana asigim esimle yatmiyoruz bile artik desin karsidaki kadin icinde bulundugu psikolojik duruma gore bunlara inanma egilimleri gosterebiliyor. Ben boyle bir sey yasarsam o kadina da acirim esim gibi ahlaksiz bir adam karsisina cikti diye.

Ben burda babam adina, esim adina ve tanidigim tüm erkekler adina sizin yazdiginizdan açikçasi utanç duydum. Erkekler tilki yada hayvan degildir. Biz nasil baska erkeklere hayir diyebiliyorsak, erkeklerde bunun aynisini yapabiliyorlar. Hiçbirseye ekstra meyilli degillerdir. Bu hikaye serefsiz olan erkekler tarafindan anlatiliyor. Kendi suçlu bulmamak adina iste suçu diger kadina atarlar. Ve af edersiniz, sizin gibi kadinlarda buna bal gibi inanmak istiyorsunuz "benim esim kuzu gibidir, hep o oruspu kadin kafasini karistirdi" deyip bu tip erkekleri af ederseniz.

Sonrada ise gelince, yok erkek bir evin reis oluyor, güçlü oluyorlar fakat bir kadina hayir demeyimi bilmiyorlar? Yapmayin! Kendinizi kandirmayin. Hem kadin, hem erkek yuvalarini korumak ile yükümlülerdir. Bunu yapamayan erkege, erkek demem, bunu yapamayan kadinada kadin demem.

arkadaşım sigara satılmayan bir yer düşün, orada sigara bağımlısı sayısı kaç? sıfırdır.... zamanla biri oraya sigara getirip satmaya başladı ve %80 b
arkadaşım sigara bulunmayan bir yerde sigara bağımlılığı olma ihtimali % sıfırdır..zamanla biri oraya sigara getirip sattı diyelim ve halkın %80 i bağımlı oldur.. elbette halk ta suçludur ama suçun büyük bölümü , sigarayı getirip satandadır...çünkü o hiç sigara getirmemiş olsaydı kimse bağımlı olmayacaktı...

Katiliyorum konu sahibinin basina gelmeden daha fenasi geldi basima bizzat eşimin kuzeni tarafından...

siz burda yanlış ve önyargılı yorum yapıyorsunuz... çünkü siz erkeğin ahlaksız olduğunu kabul ederek yola çıkmışsınız... oysa biz yaşantısı normal evliliği güzel devam eden bir erkekten bahsediyoruz...eğer böyle bir erkek araya 2.bir kadının girmesi ile değişiyorsa suç 2.kadınındır... o kadın olmasa herşey normal devam edecekti... ayrıca size darbı mesel birşey söyleyeyim "BİRŞEYİ YIKMAK,YAPMAKTAN DAHA KOLAYDIR"....BİR BİNAYI 100 ADAM AYLARCA ÇALIŞARAK YAPABİLİR AMA TEK BİR KİŞİ BİR KİBRİT İLE YAKABİLİR....2. KADININ YAPTIĞI İŞ YIKMAK NEVİNDEN OLDUĞUNU HESAP EDERSEK DAHA KOLAY.....(büyük harf yazmamın sebebi bağırmak değil kesinlikle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…