Eşimin kuzeninin düğünü

Ben olsam giderim ama fesatlığa eşine ay abi çok yakışıklı olmuşsun derdim net kıza iltifat etmezdim onuda bi köşede görüp kız ne kadar zayıfsın gelinlik emanet gibi durmuş diyip kahkaha yı basıp içimi soğuturdum

61 kılo ıdeal değil buarada 160 a göre. Konu o değil, hamılelık kılolarınızdan sonra sıze atılan bakıs bıle sızı rahatsız edebılır, daha 2 aylık bebeğinız fızıkı ve psıkolojık olarak zarar gormemek adına gıtmezdım

Kendi denginiz görmediğiniz insanların siz yokken konuştuklarını neden dert ediyorsunuz? Eşinizin yakın akrabası, anne babası da gidiyordur muhtemelen, gitmek istiyorsa onlarla birlikte gitsin düğüne.

2 aylık bebekle gitmezdim kendıme guvenırım eşim gider gelir kendı bilir kuzenine , diğerleri saçma sapan laf döngüsü olmuş gereksiz .

arkanızdan konuşuluyorsa konuşanlara değil susup dinleyenlere bide üstüne lafı size getirenlere kızmalısınız

İstiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin. Dert edilecek bir konu değil bence. Eşiniz de kendi kuzeninin düğününe gitmek isteyip istemediğinin kararını kendi verebilir. Asla tek göndermem düşüncesi çok ilginç geldi bana. Eşiniz her söylenene susup sonra gelip size evde bunu dediler diye anlatıyor mu? İnsanlar düğün telaşında sizin süsünüzü püsünüzü de zaten görmez, boş yere yormayın kendinizi 2 aylık bebekle

İnsanlar her zaman hakkınızda konuşur. Kuzen olmasa başkası olur.
İnsanların ağzını kapatacak olan eşiniz. Kendi yanında sizin arkanızdan ileri geri konuşulmasına müsaade ediyorsa üçüncü şahıslara değil eşinize kızmalısınız.

Bence doğum sonrası kendini beğenmediğin için herkesin şıkır şıkır olduğu ortama girip paspal hissetmek istemiyorsun

Düğünümde dahi beni yok sayacak insanın değil düğününe gitmek, evime sokmam…

Ogretmenligin neresini kiskansinlar tombis, sabahtan aksama kadar bir sinifta 40 bebe kafani utuluyor kabus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…