- 14 Aralık 2024
- 57
- -21
- 1
- 28
- Konu Sahibi aradabirbende
-
Bir kaç kez açma telefonları oda aramayı keser artıkMerhaba arkadaşlar eşimle yeni evliyiz daha teyzesinin kızı var evli çocuklu kocaman kadın bizden büyük ama önceden şahit olmuştum ve evlendiğimde de eşimin borçları olmasına rağmen sürekli borç istiyordu benim bilmemden anlamamdan da çekinmiyor herhalde ne yapmam gerek bilmiyorum üstüne birde günün her saati çekinmeden çat diye görüntülü arayabiliyor müsaitmiyiz değilmiyiz umurunda değil ve görüntülüde gayette üstü başı bile uygun olmuyor sinir oluyorum.
Aramalarını açmayın anlamazsa uyarınMerhaba arkadaşlar eşimle yeni evliyiz daha teyzesinin kızı var evli çocuklu kocaman kadın bizden büyük ama önceden şahit olmuştum ve evlendiğimde de eşimin borçları olmasına rağmen sürekli borç istiyordu benim bilmemden anlamamdan da çekinmiyor herhalde ne yapmam gerek bilmiyorum üstüne birde günün her saati çekinmeden çat diye görüntülü arayabiliyor müsaitmiyiz değilmiyiz umurunda değil ve görüntülüde gayette üstü başı bile uygun olmuyor sinir oluyorum.
Söylüyorum sınırda koymuyor yüz veriyor yıllardır kuzeni konuşuyo diye herhalde o öyle yüz verince benim mesafem duruşum bile gözükmüyor boşa gidiyorEşiniz sınırını çizmesi gerekiyor aslında o yüzü samimiyeti verdiyse astarını ister
İşte tam olarak sorun bu sizde gerekeni yapın bi iki defa uyarın tatlı dille olmuyor bellikiSöylüyorum sınırda koymuyor yüz veriyor yıllardır kuzeni konuşuyo diye herhalde o öyle yüz verince benim mesafem duruşum bile gözükmüyor boşa gidiyor
Ne münasebet? Eşinizle konuşmadınız mı hiç rahatsızlığınızı? Bekarken de böyleyse eşiniz yüz vermiş olabilir mi?Merhaba arkadaşlar eşimle yeni evliyiz daha teyzesinin kızı var evli çocuklu kocaman kadın bizden büyük ama önceden şahit olmuştum ve evlendiğimde de eşimin borçları olmasına rağmen sürekli borç istiyordu benim bilmemden anlamamdan da çekinmiyor herhalde ne yapmam gerek bilmiyorum üstüne birde günün her saati çekinmeden çat diye görüntülü arayabiliyor müsaitmiyiz değilmiyiz umurunda değil ve görüntülüde gayette üstü başı bile uygun olmuyor sinir oluyorum.
Eşin niye veeiyor niye açıyor ?Merhaba arkadaşlar eşimle yeni evliyiz daha teyzesinin kızı var evli çocuklu kocaman kadın bizden büyük ama önceden şahit olmuştum ve evlendiğimde de eşimin borçları olmasına rağmen sürekli borç istiyordu benim bilmemden anlamamdan da çekinmiyor herhalde ne yapmam gerek bilmiyorum üstüne birde günün her saati çekinmeden çat diye görüntülü arayabiliyor müsaitmiyiz değilmiyiz umurunda değil ve görüntülüde gayette üstü başı bile uygun olmuyor sinir oluyorum.
Beni aramıyor eşimi arıyor beni öyle çat diye arayamaz zaten ondan yüz buluyorEşimin kuzeni kim ki beni görüntülü arayacak yahu, her türlü seviyeyi bozup sonra şikayetçi olmayın. Sizi ilk aradığında bile hayırdır neden görüntülü arıyorsun demeliydiniz.
Telefonu açmayın müsait değiliz diye mesaj atın bu kadar basit. Eşiniz de borç falan vermesin" biz yeni evliyiz ben de sıkışık zor durumdayım" desin mademMerhaba arkadaşlar eşimle yeni evliyiz daha teyzesinin kızı var evli çocuklu kocaman kadın bizden büyük ama önceden şahit olmuştum ve evlendiğimde de eşimin borçları olmasına rağmen sürekli borç istiyordu benim bilmemden anlamamdan da çekinmiyor herhalde ne yapmam gerek bilmiyorum üstüne birde günün her saati çekinmeden çat diye görüntülü arayabiliyor müsaitmiyiz değilmiyiz umurunda değil ve görüntülüde gayette üstü başı bile uygun olmuyor sinir oluyorum.
Eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi?Beni aramıyor eşimi arıyor beni öyle çat diye arayamaz zaten ondan yüz buluyor
Uygun olmadiginda ac bikere utandir tabi utanc varsa. Yada ipleri kopar sen ne diye devamli gunun her saatinde rahatlikla arayabiliyorsun de ? Pasif agresif olursan hic kimseyle arana sinir koyamazsin. Borc meselesi de ayri mide bulandirici. Hedeflerimiz var birikim yapiyoruz yada kredi cektik de kapat gitsin.Merhaba arkadaşlar eşimle yeni evliyiz daha teyzesinin kızı var evli çocuklu kocaman kadın bizden büyük ama önceden şahit olmuştum ve evlendiğimde de eşimin borçları olmasına rağmen sürekli borç istiyordu benim bilmemden anlamamdan da çekinmiyor herhalde ne yapmam gerek bilmiyorum üstüne birde günün her saati çekinmeden çat diye görüntülü arayabiliyor müsaitmiyiz değilmiyiz umurunda değil ve görüntülüde gayette üstü başı bile uygun olmuyor sinir oluyorum.
Görümceniz var mı?Söylüyorum sınırda koymuyor yüz veriyor yıllardır kuzeni konuşuyo diye herhalde o öyle yüz verince benim mesafem duruşum bile gözükmüyor boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?