Eşimin kuzeniyle konuşması...

Hamileliğin verdigi etkiye dayanarak mı böyle alıngan, takıntılısınız bilmiyorum. Herkesin karakteri, kisiligi yaklasımı farklıdır. Neye bozuldugunuzdan cok anlam cıkıyor. Fakat uzun uzun yazmaya gerek o yüzden biraz “aslan parçası ne güzel teselli veriyorsun yaaaa biraz da bize versene” diyerek trolle veya dalga gec.
Arada evliligin, iliskinin hayrına iyidir geyik.

Sanki biraz fazlamı abartmışsiniz. Sonuçta destek olmuş, akıl vermiş. Bence hormon falan diyip adamın burnundan getirmeyin.

Tipik erkek muhabbeti yapmış bence bozulacak bir durum yok.

Eşime kuzenin napıyor evlenmeyi düşünüyor mu gibi zarf attım.O da yok şimdilik evlenmeyi düşünmüyor gezmek tozmak istiyor sonradan düşünüyor dedi.Ben de annenin çevresi var o bulur dedim.O da ben de aynen onu dedim meslek sahibi biri de olsun en azından olgun olur zaten aile işi yapıyorlar aileyle çom içli dışlı olup bir şeylere alınmaz işine gider gelir işiyle ilgilenir.Hem kuzen kendini her konuda geliştirmiş karşılıklı kv kp değil daha mantıklı konular konuşurlar dedi.Maddi durum için demiyorum ama okumuş bir yere gelmiş insanla daha iyi anlaşma şansı daha yüksek dedi.

siz eğitimi ve mesleği olmayan biri misiniz peki? eğer öyleyse içerlemekte haklısınız bence ama söyledikleri de eşinizin art niyetinden değil, 'amann elini sallasan 50'si' gazını abartmasından ötürü söylenmiş bence. siz kendi evliliğinizde mutluysanız yolunda giden şeye çomak sokmayın derim. eğitimi ya da mesleği denk olan milyörlerce insan da boşanıyor. birliktelik bir sürü şeyden bağımsız bir müessese.

Ne var bunda zor durumda olan kuzenine kendınce bi takım çözümler sunmuş.. siz niçin buna takıldınız..

Hamile likten bunlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…