Eşimin kuzeniyle konuşması...

Sizce boşa mı takıldım.Neye takıldığımı da anlamadım da

Sen kesinlikle bensin :halay: ben de bazen neye bozulduğumu anlamıyorum ama bozuluyorum işte hehehe

Ama az çok tahmin edebiliyorum neye alındığınızı. Eşinizle olurda ayrılırsanız bu şekilde yeni insanlarla mı tanışacak acaba geliyor olabilir mi aklınıza? Kendisi böyle bi davranış gösterecek olmasa bile bazen karşısındakini rahatlatmak için ona cazip gelen şeyleri söyleyebiliyor. O yüzden takılma.

Son düzenleme:
Biz
Kültürleri uyuşmaz ona bi şey diyemem de bu meslek, kariyer olayı da çok abartılmış. Sana yrd doç yakışır şu yakışır bu yakışır. Hayır arkadaşım meslek üzerine eş seçilmez. Nedir bu yani. Sonra evlenenler niye mutsuz. Bu kadar maddiyata odaklanırsan mutsuz olursun tabi. Erkek kadın herkes birbirini böyle değerlendiriyor zaten şu devirde. Ooooo yrd. doç. bunla kesin geçinilir, yanıma yakışmaz diğeri. Öbür türlü bütün meseleler çözülecek ya. Sizin güzel bir kariyeriniz varmış herkes de sizden şunu başardı bunu etti diye bahsediyormuş. Kocanız da sizi yanına yakıştırıyor işte. Denk görüyor. Kariyer sahibi olmasaydınız sizi sıkıştırır ve aşağılar mıydı onu bilemem.
Biz ikimiz de kariyerimiz yokken tanıştık olacağını da tabi bilemiyorduk.Beraber elde ettik her şeyi.Yani konu maddiyat değil cünkü kuzenin durumu baya baya iyi.Yalnız okumuş yabancı dili falan var.Eşini de bu konuda çok destekledi dersaneye falan yolladı ama kız istemiyordu yarıda bırakıyordu.Kuzenin isteği bu şekilde.Ailece kızı işte yabancı dil kurslarına falan da yollamışlardı.Aile olarak bu tarz istiyorlar sanırım.Ben sadece eşimin dediklerini duydum belki kuzen dedi kariyer sahibi birini istiyorum diye.Benim takıldığım nokta her şey bu kadar basit olmamalı.4 senelik geçmiş var hani 1 sene geçseydi de konuşsalardı

Sen kesinlikle bensin :halay: ben de bazen neye bozulduğumu anlamıyorum ama bozuluyorum işte hehehe

Ama az çok tahmin edebiliyorum neye alındığınızı. Eşinizle olurda ayrılırsanız bu şekilde yeni insanlarla mı tanışacak acaba geliyor olabilir mi aklınıza? Kendisi böyle bi davranış gösterecek olmasa bile bazen karşısındakini rahatlatmak için ona cazip gelen şeyleri söyleyebiliyor. O yüzden takılma.
Sağ ol canım.aslında kuzenle ben farklıyız o ayrılınca üzülmez takmaz kafaya tanıyorum onu demişti.mesela onun kardeşi var onun için aynı şeyi söyleyemem bak o etkilenir üzülür ayrılınca o da benim gibi demişti.belki de ondan

Sağ ol canım.aslında kuzenle ben farklıyız o ayrılınca üzülmez takmaz kafaya tanıyorum onu demişti.mesela onun kardeşi var onun için aynı şeyi söyleyemem bak o etkilenir üzülür ayrılınca o da benim gibi demişti.belki de ondan

Şöyle düşünün mesela kız arkadaşlarımızın erkek arkadaşlarını beğenmesekte, sevmesekte ayy çok yakışıyorsunuz vs vs deriz sırf kalbi kırılmasın diye. Ama ayrılınca takmaa yaaa zaten yakışmıyordu yanına diye çocuğu gömeriz, saçmalarız. Eşinizde belliki konuştu konuştu kâr etmedi en son buna başvurdu. Söylediklerinde ciddi bile değildi belki.

Eşimin kuzeni boşanma aşamasında.Kız kuzenini bıraktı gitti anlaşamıyorlarmış.İşte dava süreci falan...Bu süreçte eşimle baya muhabbet ediyorlar tabi dertleşiyor.Beni arayıp benimle de dertleşti.Neyse aradan biraz zaman geçti.Dün gece balkonda konuştular ve ben az çok duydum konuşmalarını.İşte eşim zengin adamsın,yakışıklısın sıkma canını biri olur.İşte yanına yakışır,kariyerli,nerde nasıl davrancağını bilen bir eşin olur.Mutlu olursun falan diyordu.İşte dava süreci bittikten sonra diye konuşuyorlardı.Eşimin annesinin güzellik salonu var oraya da belli çevreler geliyor.İşte oraya çay içmeye git annem bulsun sana çevresi çok var.Yanlış anlama o açıdan değil öylesine anneme çay içmeye uğrardım hep işte yar doçlar falan olurdu gibi bir şey söyledi.Bunun bir de saçma sapan bir dayısı var intten ona buna yazar.Oralardan flört edersin gibi moral vermeye çalışıyordu.Ama ben çokkk bozuldum.Suratım düştü.O gelince ben balkona çıktım.Neyin var dedi yanıma çöktü kolumu falan öptü yüzüm düzelemedi diyemedim de duydum diye.Sonra odaya geçelim gel dedi yok dedim.Sonra gittim hala yüzüm düşük sabah erken kalkcaktı ben öyleyim diye uyuyamadı.Lütfen söyle ne oldu falan dedi artık uzatmadım uyusun uykusunu alsın diye öptüm hadi uyu hamilelik hormonları yarına geçer dedim.Sen böyle olunca ben huzursuz oluyorum sen mutlu ol her zaman söylemesem de seni çok seviyorum dedi uyuduk.Sizce boşa mı takıldım.Neye takıldığımı da anlamadım da eşimin böyle akıl vermesi değişik geldi.
Mesleğiniz nedir

Anlatsam da söyleyeceği şeyler belli.Ne diyecek ki yani.Ben mantıklı olanı yapıyorum.Zaten konuyu uzatmadım bitti gitti.Sadece burdan da fikir almak istedim boşa mı alınganlık yaptım diye.Sizi de anlayamadım olumlu mu düşündünüz olumsuz mu

Ben olsam muhtemelen olumsuz bakmazdım. ama siz gibi huylandıysam da ne derse desin ben fikrimi üzüntümü söylerdim.

Annenin dükkanına gidip ona mı baktın nerden biliyorsun .bildiğine göre tavsiyesini de verdiğine gore ilgini de çeken bişey olmalı ki biliyosun.
Bu tavsiyeler başka hatunlar filan çok gevşek bı öneri .hiç yakıştıramadım sana diye türlü türlü dellenirdim 😂çok kıskancım.yuzune de diyemem içten içe yaşarım bu çatışmayı ben.sonucta aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın😂
Siz peki neden uyuz olursunuz
Tin

Hatta şuan bile dellenmisim .fazla kelimeler kullanmışım bozuk bı anlatım şeklim olmus

Annenin dükkanına gidip ona mı baktın nerden biliyorsun .bildiğine göre tavsiyesini de verdiğine gore ilgini de çeken bişey olmalı ki biliyosun.
Bu tavsiyeler başka hatunlar filan çok gevşek bı öneri .hiç yakıştıramadım sana diye türlü türlü dellenirdim 😂çok kıskancım.yuzune de diyemem içten içe yaşarım bu çatışmayı ben.sonucta aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın😂

Tin
Yok canım biz hepimiz biliyoruz hatta kendi annem de biliyor o tarz kişilerin geldiğini.Hani sonuçta annenin iş yerine gelen kesimi bilirsin çocukluğundan beri.Bir de oraya genelde anneler geliyor.Ben boşanınca hemen böyle şeyler düşünülmesini hoş bulmadım.Eminim boşanan kız şuan böyle şeyler düşünmüyordur

Konu sahibi merhaba ,
Sizi anlıyorum. Ben de üzülürdüm.
Bizler, değer verdiğimiz insanlara moral verirken çokca empati kurar ve bu empatinin içine biraz yalan biraz da abartı koyarız ki , dikkat çekici ve karşı tarafı rahatlatan bir konuşma olsun.
Bu empati kısmı sizin canınızı sıktı anlıyorum. Eşim gerçekten böyle mi düşünüyor, bu durumda olsa o da mı böyle düşünür ve davranırdı....gibi kafanızı meşgul eden sorular vardır.
Varsın bu da onun açığı olsun diyelim. Hani dört dörtlük insan olmaz ya... Kendinizi üzmeyin, bilirsiniz ' acabalarla' yaşamak kadar kötü birşey yok.
Siz sevildiğinizi zaten biliyorsunuz, umarım içiniz en kısa zamanda rahatlar.

Duymaman gereken bazı şeyler vardır işte bu da onlardan..ve can sıkıcı
Size de sonucta acaba dedirtti ..ama konu edilecek bırsey degil.büyütmeyin.içinizi ferahlatın..

Eşimin kuzeni boşanma aşamasında.Kız kuzenini bıraktı gitti anlaşamıyorlarmış.İşte dava süreci falan...Bu süreçte eşimle baya muhabbet ediyorlar tabi dertleşiyor.Beni arayıp benimle de dertleşti.Neyse aradan biraz zaman geçti.Dün gece balkonda konuştular ve ben az çok duydum konuşmalarını.İşte eşim zengin adamsın,yakışıklısın sıkma canını biri olur.İşte yanına yakışır,kariyerli,nerde nasıl davrancağını bilen bir eşin olur.Mutlu olursun falan diyordu.İşte dava süreci bittikten sonra diye konuşuyorlardı.Eşimin annesinin güzellik salonu var oraya da belli çevreler geliyor.İşte oraya çay içmeye git annem bulsun sana çevresi çok var.Yanlış anlama o açıdan değil öylesine anneme çay içmeye uğrardım hep işte yar doçlar falan olurdu gibi bir şey söyledi.Bunun bir de saçma sapan bir dayısı var intten ona buna yazar.Oralardan flört edersin gibi moral vermeye çalışıyordu.Ama ben çokkk bozuldum.Suratım düştü.O gelince ben balkona çıktım.Neyin var dedi yanıma çöktü kolumu falan öptü yüzüm düzelemedi diyemedim de duydum diye.Sonra odaya geçelim gel dedi yok dedim.Sonra gittim hala yüzüm düşük sabah erken kalkcaktı ben öyleyim diye uyuyamadı.Lütfen söyle ne oldu falan dedi artık uzatmadım uyusun uykusunu alsın diye öptüm hadi uyu hamilelik hormonları yarına geçer dedim.Sen böyle olunca ben huzursuz oluyorum sen mutlu ol her zaman söylemesem de seni çok seviyorum dedi uyuduk.Sizce boşa mı takıldım.Neye takıldığımı da anlamadım da eşimin böyle akıl vermesi değişik geldi.
Olayda sizlik ne var?He annesi eşinize de bulur diye falan mi korktunuz?O kadar kafaya taktiysaniz şaka yollu sen neden kuzenine anlattıklarından bulmadı falanla imalarda bulunabilirdiniz😅

Back
X