Eşimin kuzeniyle yazışmaları

ebber10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
36
0
36
İstanbul
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
eşimin kuzeniyle yazışmalarını gördüm ve şok oldum.Hala kendime gelemedim.kısaca anlatayım.Eşim kuzenine buralardan kaçalım seninle başka bir yerde iş kuralım demiş.Biz evleneli bir sene oluyor bu arada ilk aylar tartışmalarımız çok oluyordu ama zamanla birbirimizin huyunu suyunu öğrendik ve artık pek tartışmıyoruz bile.Eşim evlendiğimizden beri çocuk çok istiyordu ben biraz zaman geçsin borçlarımızı ödeyelim falan dedim hep.Sonra bir ara oda öyle demeye başladı ama şimdi yine çocuk istiyor hemde çok.Gördüğüm şeyden sonra okadar üzüldümki artık sağlıklı düşünemiyorum siz olsanız ne düşünürdünüz.Ne yapmalıyım sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
entirika cevırmeden alın esınızı karsınıza ve konusun net bır sey elde etmeye calısın...sonra kendı kendınze oturup ne yapacagınıza karar verın..

entirika cevırmeden alın esınızı karsınıza ve konusun net bır sey elde etmeye calısın...sonra kendı kendınze oturup ne yapacagınıza karar verın..

şuanda ne yapıcağımı bilemediğim için hiç birşeyden haberim yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum.eğer ben böyle bir şey yazdığını gördüğümü söylersem onunda bir açıklaması olmazsa bu evlilik yürümez diye düşünüyorum,onunla aynı yerde çalışıyoruz şu anda buda düşüncelerimi etkiliyor tabi

bazen erkeklerı yargılamak da üstümüze olmuyor valla bacım kardesım arkadasım eşinle bı konus derım bosuna yazık etme kendıne bazen benım eşim yanımda arkadasıyla konusuyor kardesım gidelim buralardan diyor daha ıyı iş olan yere bu benı bırakacgı anlamına gelmıyorkı hatta bazen ben diyorum gidelim diye bence bosuna yıpranmayın YIPRATMAYIN

evet bende belki şaka olarak takılıyorlardır diye düşündüm ama o gece yazışırken benim yanımdaydı bir ara baktığımda özelim o benim, akrabamlada konuşamacakmıyım gibi şeyler söyledi kuzeninede herşeyi yazamıyorum mutlaka yüzyüze görüşelim diye yazmış, böyle bir şaka olmaz herhalde gayet ciddi bir konuşma gibi geldi

kadın bi kuzenle senin görmemen gereken özeli ne olabilir acaba, tamam senin özeline saygım var ama bu ne demek oluyor diye sorsana açık açık...

Hayatın zorluklarıyla başa çıkamayan veya çıkmaza giren herkesin böyle bir özlemi vardır.
O an içinden öyle gelmiştir,kuzenini kendine dert ortağı görüp yazmıştır.
Veya kuzeni dertlidir,onu rahatlatmak için o an öyle söylemiştir.
Hem ciddi bile olsa,gitme planına sen de dahil olabilirsin.Boşuna kendini üzme derim.

yanlış anlamış olabilir misin acaba? bende arada arkadaşlarıma '' gel hadi kaçalım buralardan çoookkk uzaklara'' derim yani. aramızda sadece bir geyik olarak kalır bu konuşma. sıkıldığımda bunaldığımda bazı şeyler istediğim gibi gitmediğinde kendimi ifade şeklimdir ve bunu benden duyan kimse gerçekten kaçacağımı düşünmez.

sonuçta kuzeni erkekmiş:26:
belki şaka amaçla söylemiştir olamzmı:97:

hayatım sen biraz konuyu abartmışsın sanırım içini ferah tut şekerim bende zannetim ki kuzen bayan kaçma planları yapıyorlar.. canım benim benim eşiminde kendinden 3 yaş büyük dayısı var ve çok yakınlardır inan varya okadar çok konuşurlar ki orda burda iş kuralım ortak şöyle yapalım böyle yapalım diye benim duyduklarım bunlar duymadığımda ne anlatıyorlar bilmiyorum erkek erkeğe takılmışlardır birbirlerine ciddiyet olduğunu sanmıyorum oldu ki ciddiler evli barklı bir adam karısını bırakıp başka bi yerde iş kurmaya gidermi şeker hiç aklın mantığın alıyor mu?haa yine de içim ferahlasın rahatlıyim dersen tabiiki eşinle konuşman en sağlıklısı ama senin kafana takıp dert ettiğin gibi bişi olduğunu sanmıyorum ben

canım önce bir sakin ol..........erkekler çoğu zaman yapar böyle muhabbetler...hayali işler kurarlar v.s çok şahit oldum maksat muhabbet olsun diye konuşurlar yani...........hem gerçek olsa bile seni niye bıraksın götürür senide ........çok takıyosan sor açıkça neymiş söyler kafan rahatlar

benimde mantığım almıyor zaten böyle birşeyi ama, herşeyi burdan yazamıyorum eşim yanımda mutlaka yüzyüze görüşelim gibi şeyler yazmış şaka olsa neden bunları yazsın diyorum yok ciddiyse eğer neden bu kadar çocuk istiyor diyorum, eşime sormayıda düşündüm ama nerden gördüğümü sorucak eğer ortada ciddi bişey yoksa beni paronayak gibi görmeye başlamasından korkuyorum bu seferde bu arada face şifresini biliyordum bir kaç kere girdim şans eseri yazdıkları kalmış öyle gördüm şimdi şifreyide değiştirmiş

benim eşim özgürlüğüne çok düşkündür evlilikten sıkılmış olabilirmi acaba diyorum evlenmeden önce çok gezen tozan her akşam bir yerde olan biriymiş çünkü şimdi herakşam evde beni bırakıp arkadaşlarıylada çıkamıyor bir yerlere bunaldı belkide yaşadığımız yer küçük bir yer sayılır benden ayrılmayı belki göze alamıyorda o yüzden buralardan tamamen uzaklaşmayı düşünüyordur bilemiyorumki

Şu yazdığınızı okuyunca kuzeni bayan zannettim, neyseki bir arkadaş sormuş cinsiyetini.
Belki de öylesine yazmıştır eşiniz, ya da belki sizi de götürecek.
Buralardan kaçalım demiş, karımdan kaçayım dememiş ki.
Sanki kendinizi boşa üzüyorsunuz gibi.

Belki bulunduğunuz yerden ayrılmaya bir tepki verirsiniz diye düşünüp, önce kuzeni ile planlarını olgunlaştırıp ondan sonra size açmayı düşünüyordur. Şİfrelerini değiştirdiğine göre kendisini takip ettiğinizi hissediyor sanırım.

Biraz zamana bırakın isterseniz. Sizi terkedip gideceğini düşünmüyorum, ama neticede siz eşinizi bizden iyi tanırsınız. Her ihtimale karşı şu anda hamile kalmamak için önlem almanız yerinde olabilir.

Ben de kuzeni bayan zannettim başta, aklıma başka başka şeyler geldi.
Arkadaşlarında dediği gibi sıkılmış olabilir, gidelim demiş olabilir ama bu eşimi de herşeyi de bırakayım, alıp başımı gideyim anlamına gelmiyor olabilir. Sizle ilgili birşey yazılmamış en azından.
Eşimden bıktım ,artık dayanamıyorum, alıp başımı gitmek istiyorum, tarzında sizi inciticek, sizi silecek, sizi sevmediğini ima eden birşey yazmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…