kuzen kızmı erkek mı onu çözemedım sadece bu kadarmı konusmuslar pekı
entirika cevırmeden alın esınızı karsınıza ve konusun net bır sey elde etmeye calısın...sonra kendı kendınze oturup ne yapacagınıza karar verın..
Belki sizi de götürecek:26:
bazen erkeklerı yargılamak da üstümüze olmuyor valla bacım kardesım arkadasım eşinle bı konus derım bosuna yazık etme kendıne bazen benım eşim yanımda arkadasıyla konusuyor kardesım gidelim buralardan diyor daha ıyı iş olan yere bu benı bırakacgı anlamına gelmıyorkı hatta bazen ben diyorum gidelim diye bence bosuna yıpranmayın YIPRATMAYIN
evet bende belki şaka olarak takılıyorlardır diye düşündüm ama o gece yazışırken benim yanımdaydı bir ara baktığımda özelim o benim, akrabamlada konuşamacakmıyım gibi şeyler söyledi kuzeninede herşeyi yazamıyorum mutlaka yüzyüze görüşelim diye yazmış, böyle bir şaka olmaz herhalde gayet ciddi bir konuşma gibi geldi
hayatım sen biraz konuyu abartmışsın sanırım içini ferah tut şekerimbende zannetim ki kuzen bayan kaçma planları yapıyorlar.. canım benim benim eşiminde kendinden 3 yaş büyük dayısı var ve çok yakınlardır inan varya okadar çok konuşurlar ki orda burda iş kuralım ortak şöyle yapalım böyle yapalım diye benim duyduklarım bunlar duymadığımda ne anlatıyorlar bilmiyorum erkek erkeğe takılmışlardır birbirlerine ciddiyet olduğunu sanmıyorum oldu ki ciddiler evli barklı bir adam karısını bırakıp başka bi yerde iş kurmaya gidermi şeker hiç aklın mantığın alıyor mu?haa yine de içim ferahlasın rahatlıyim dersen tabiiki eşinle konuşman en sağlıklısı ama senin kafana takıp dert ettiğin gibi bişi olduğunu sanmıyorum ben
canım önce bir sakin ol..........erkekler çoğu zaman yapar böyle muhabbetler...hayali işler kurarlar v.s çok şahit oldum maksat muhabbet olsun diye konuşurlar yani...........hem gerçek olsa bile seni niye bıraksın götürür senide ........çok takıyosan sor açıkça neymiş söyler kafan rahatlar
eşimin kuzeniyle yazışmalarını gördüm ve şok oldum.Hala kendime gelemedim.kısaca anlatayım.Eşim kuzenine buralardan kaçalım seninle başka bir yerde iş kuralım demiş.Biz evleneli bir sene oluyor bu arada ilk aylar tartışmalarımız çok oluyordu ama zamanla birbirimizin huyunu suyunu öğrendik ve artık pek tartışmıyoruz bile.Eşim evlendiğimizden beri çocuk çok istiyordu ben biraz zaman geçsin borçlarımızı ödeyelim falan dedim hep.Sonra bir ara oda öyle demeye başladı ama şimdi yine çocuk istiyor hemde çok.bende sırf o bir an önce çocuğumuzun olmasını istediği için doğum kontrol haplarını bırakmıştım.Gördüğüm şeyden sonra okadar üzüldümki artık sağlıklı düşünemiyorum, sanırım beni sevmeyen biriyle evliyim şuanda(buna rağmen seni çok seviyorum diyebilen biri) siz olsanız ne düşünürdünüz.Ne yapmalıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?