eşimin kuzenlerini hiç anlayamıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mazot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba soğuk birimisiniz belkide yakaşmaktan çekiniyor olabilirler ilk onlar konuşmuyorsa siz konuşun
bu durum devam ederse sizde onlar gibi davranın.

Acaba soğuk birimisiniz belkide yakaşmaktan çekiniyor olabilirler ilk onlar konuşmuyorsa siz konuşun
bu durum devam ederse sizde onlar gibi davranın.

soğuk biri olduğumu düşünmüyorum toplumada konuşur gülerim çocuklarla ilgilenirim şakalaşırım nebilim yaa kendileri bilir :umursamaz:

belki de selam söylemiyolardır. eşin görüştüğünü sana anlatırken sana da selamları var diyiveriyordur..

evlendikten sonra eşim kıymete bindi zaten herkes tarafından:umursamaz:

bu böledir saten bi anda kıymete biner,bi an da bi sahiplenme çıkar ortaya
o yüsden takma konuşanla konuş,konuşmayanla konuşma
slm yolluyorlarsa da as de geç okadar...
herkse hakeetiği kadar değer verilir

başımla küs saçımla barışık diye değiştiriyorum bi söz vardır bilen bilir. :))) sizi umursamıyor görünüyorlar eşinize karşıysa sizi seviyor görünüyorlar. bir şey olursa sizden kaynaklı olucak ilerde onların fikrince yani. bence gördüğünüzde selam vericekler mi diye bile bakmayın gücü ellerinden alıverin. eşinize de durumu anlatın.

ben erkek arkadasımın kuzeniyle okadar iyi anlasıyorum cok yakın arkadas gibiyis..bazılarıda boyle uyus olabiliyor tabi bana yuz vermeyene bende vermem yani bosver..

ya karşılaştığınızda onlar selam vermiyorsa siz selam verin...belki sizden çekiniyorlardır...

herhalde senin derdin normalde seni tınlamayıp, eşin olunca senle iyiymiş gibi görünmelerimi

bizim milletin dilinde tekerlemedir o, sevsede sevmesede yengeye selam söyle denir, öyle bişeydir bence
:hulya:

arkadaşa katılıyorum aynen

ya allah askına burdaki hanımların sunu mu demesini bekliyorsunuz:
aaa olur mu öle sey kesin esinin gözünü boyuyolar aslında sen umurlarında bile deilsin bak bak nası da kıskanıolar seni
böyle bi cümle bekler gibi yazmıssın kusura bakma
sonucta kuzenleri taa dıdının dıdısı nie sallıosun ki bu kadar senden uzaklar karısanın görüsenin yok slm yolluolarsa alırsın yoksa sallamazsın boşveeer dert arama kendine

Abartmissiniz.
Size boyle davranmalari icin olasi durumlar:
-siz soguk davraniyorsunuz, onlar da size soguk davraniyor veya cekiniyorlar,
-esinizin kuzenleri soguk yapida, cabuk samimiyet ve konusmayi sevmiyorlar,
-yeni evliyseniz hemen yuz goz olmak istemeyip mesafeli davraniyorlar,
-sizden hoslanmamis olabilirler, konusmakk istemeyebilirler, ama kotu de olmak istemedikleri icin sadece selam sabah gonderiyorlar o kadar,
- onlarin gercekten pek umrunda degilsinizdir, size alisamamislardir. Selam da gondermemisler, esiniz lafin gelisi soyleyivermistir.

Bana biraz art niyetli dusunuyorsunuz gibi geldi. Bu duruma sinir olup eselemek. Altinda neden aramak filan,... insanlara bu kadar takili kalmayin, herseye de alinmayin. insanlara biraz zaman verin. kendinizi de gozden geciririn, siz onlarla konusmuyorsaniz onlar da sizle konusmaz tabii. etrafinda pervane olacak degiller tanimadiklari bir insanin.

olası durumları sırayla yazmışsın sağol yanii etrafımda pervane olmalarını isteyen kim al işte birtane daha alakasız yorum kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen yazdığın cümle gibi bir cümle bekliyorum kaydirigubbakcemile3
sık sık görüşüyoruz dünde hep birlikteydik mesela dert aradığım yok dertte etmiyorum zaten sadece bu davranışın ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum hepsi bu:umursamaz:

olası durumları sırayla yazmışsın sağol yanii etrafımda pervane olmalarını isteyen kim al işte birtane daha alakasız yorum kaydirigubbakcemile3

Lafin gelisi yazdim ben onu. Yazdigim o kadar seyin icinden bir tek onu mu anladiniz yani? alkisalkisalkis O kadar yazimin icinden cekip onu cikardiysan sadece, ben daha sana ne desem anlamazsin zaten.
Sen onu bunu birak da dusun bakalim ya sen ne yapiyorsun bu insanlara karsi.. selamin sabahin, sohbetin var mi. biraz da kendine bak bakalim, sonra kuzenleri elestirmeye devam edersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…