Eşimin lafına bakın...

ayy abartmıştır kaldırmayın allah aşkına şu erkeklerin totosunu binmeyen kaldı mı dediğinde bu külüstüre mi dicektin :kahve:

Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...

güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.

güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.
aman ya eskı sevgilisiymis falan filan desme eskıyı adamın aklına karpuz kabugu düsürme.yine senin durum iyi adam kendi yatak odasına baska kadın alıyo sükret

yani ergen misiniz yaşınızı mı alamadınız bilemedim.
ilk aklıma gelen bu çiftin çocuğu olsa üzülürdüm onun adına diye.
madem bu kadar takılacaktın neden sordun ki?? ben asla böyle bişey soramam eşime. zira cevabı ewt olsa kaldıramam.
gelgelelim eşin de o cevabı vererek resmen sapık figürü çizmiş. o adamla evli kalabildiğine göre miden kaldırıyor.
evde tek başına kalamayan biri neden evleniyor onu da anlamıyorum ki ben. daha kendi başınıza hayatınızı yaşayamadıktan sonra napayım ben o evliliği.

Konu erkek olunca ''geçmişi eşeleme'' oluyor hemen ama mesela senin motorun olsa ''oo bu motora ne erkekler bindi'' desen kim bilir neler olurdu neler?
buradaki kadınlar da erkek olunca eşeleme derler ama mesela sen motorum var çok erkek bindi desen bak neler okurdun..

yazık yani.
çifte standartlardan iğreniyorum.

konu erkek kadın değil. burdaki kadınlar ben de dahil cevabını kaldıramayacağın sorular sorma demek istiyor. hayır en başta aklın nerdeydi demek geliyor içimden konu sahibine.

Back
X