- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşinizle bu kadar uzun ayrı kalırsanız evliğiniz oturmaz ve birbirinizden uzaklaşırsınız. Sabah erkenden evinize gidin gün içinde birlikte vakit geçirin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun adım atmasını bekleyeceğimEşinizle bu kadar uzun ayrı kalırsanız evliğiniz oturmaz ve birbirinizden uzaklaşırsınız. Sabah erkenden evinize gidin gün içinde birlikte vakit geçirin.
Canim konu sahibi öneri veya yapıcı eleştiri istemiyor canı sıkılmış oyun oynuyor aklı sıra. Sen çok güzel bir öneride bulunmuşsun ama boşa.Onca yazdığım yorumdan ve örneklerden sonra bütün meselenin kapıyı açmak ve yemek olduğunu düşündüğüme kanaat getirdiysen ve bunun üzerine sana insan gibi nasihat veren biriyle dalga geçip "oldu ben şimdi eve koşuyorum" diye yazan birine diyeceğim tek söz
"Bence sen haftanın 7 günü annen de kal adam rahat etsin"
Ha bu arada eşimin de evlenmeden önce motoru vardı evlenince sattı başka aldı "ne gerek vardı aşkım ben o motoru seviyordum" demiştim.
"Senden önce o motora başka kızlar da bindi başkasıyla bindiğim motora seni bindirmem" demişti.
Ah canım yaaa kadınına sevgisi saygısı olan erkek de bir başka oluyor gerçekten.
Önemli değil sizin bana yazdığınız bu yorumdan önce kendisinin bana yazdığı cevapları okuma tenezzülün de bile bulunmadım zatenCanim konu sahibi öneri veya yapıcı eleştiri istemiyor canı sıkılmış oyun oynuyor aklı sıra. Sen çok güzel bir öneride bulunmuşsun ama boşa.
Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.
güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.
Allah Allah. Ne ilgincsiniz konu sahibesi. Şimdiki evlilikler neden boyle? Yasiniz 16 17 falan mi? Oyleyse normal. Durup dururken insan neden esinin eski sevgilisini isin icine katar ki? Evlilik ciddi is. Onune gelen herkes evlenmesin rica ediyorum. Bunun sorumlulugunu kaldiracaklar evlensin! Sonra olan sabilere oluyor.
Ahaha
Yapmayın lütfen sincabın aklına fındık kabuğu sokmayın![]()
evlenirken aklim nerdeydi diye sorunca ne cevap veriyorsun ona gore davran neden evlendin neden sevdin sIk sIk dusun unutBugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.
güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.
birde demeden gecemicem, ben hatayi burda yapiyorum sanirim. herseyi kendim yaparim ederim dedikce büyük dertler bana kaliyor. böyle olup, boyle sıkıntılarim mi olsaydi acaba?