Eşimin lafına bakın...

Eşinizle bu kadar uzun ayrı kalırsanız evliğiniz oturmaz ve birbirinizden uzaklaşırsınız. Sabah erkenden evinize gidin gün içinde birlikte vakit geçirin.

eee duyman gerekeni duymussunn

ozaman birdaha esine sarilma birdaha öpme hatta birdaha iliskiye bile girme

cünkü ilk degilsin yani sadece motor degil rsinde ayni durumda suan.

Onca yazdığım yorumdan ve örneklerden sonra bütün meselenin kapıyı açmak ve yemek olduğunu düşündüğüme kanaat getirdiysen ve bunun üzerine sana insan gibi nasihat veren biriyle dalga geçip "oldu ben şimdi eve koşuyorum" diye yazan birine diyeceğim tek söz
"Bence sen haftanın 7 günü annen de kal adam rahat etsin" :KK66:
Ha bu arada eşimin de evlenmeden önce motoru vardı evlenince sattı başka aldı "ne gerek vardı aşkım ben o motoru seviyordum" demiştim.
"Senden önce o motora başka kızlar da bindi başkasıyla bindiğim motora seni bindirmem" demişti.
Ah canım yaaa kadınına sevgisi saygısı olan erkek de bir başka oluyor gerçekten.
Canim konu sahibi öneri veya yapıcı eleştiri istemiyor canı sıkılmış oyun oynuyor aklı sıra. Sen çok güzel bir öneride bulunmuşsun ama boşa.

Canim konu sahibi öneri veya yapıcı eleştiri istemiyor canı sıkılmış oyun oynuyor aklı sıra. Sen çok güzel bir öneride bulunmuşsun ama boşa.
Önemli değil sizin bana yazdığınız bu yorumdan önce kendisinin bana yazdığı cevapları okuma tenezzülün de bile bulunmadım zaten ;)
En güzel cevap görmezden gelip susmak bende öyle yaptım ;)
Yine de teşekkür ederim...

Ben sahsen evde tek kalırdım. Evlisinz sonucta aile evinden cıkmıssınız ne kadar daha böyle gidecek.

Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...

güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.

güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.

Allah Allah. Ne ilgincsiniz konu sahibesi. Şimdiki evlilikler neden boyle? Yasiniz 16 17 falan mi? Oyleyse normal. Durup dururken insan neden esinin eski sevgilisini isin icine katar ki? Evlilik ciddi is. Onune gelen herkes evlenmesin rica ediyorum. Bunun sorumlulugunu kaldiracaklar evlensin! Sonra olan sabilere oluyor.

yaşım 24
Allah Allah. Ne ilgincsiniz konu sahibesi. Şimdiki evlilikler neden boyle? Yasiniz 16 17 falan mi? Oyleyse normal. Durup dururken insan neden esinin eski sevgilisini isin icine katar ki? Evlilik ciddi is. Onune gelen herkes evlenmesin rica ediyorum. Bunun sorumlulugunu kaldiracaklar evlensin! Sonra olan sabilere oluyor.

Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...

güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.

güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.
evlenirken aklim nerdeydi diye sorunca ne cevap veriyorsun ona gore davran neden evlendin neden sevdin sIk sIk dusun unut
ma iyi geliyor bunlar iliskiye

Konu erkek olunca ''geçmişi eşeleme'' oluyor hemen ama mesela senin motorun olsa ''oo bu motora ne erkekler bindi'' desen kim bilir neler olurdu neler?
buradaki kadınlar da erkek olunca eşeleme derler ama mesela sen motorum var çok erkek bindi desen bak neler okurdun..

yazık yani.
çifte standartlardan iğreniyorum.

Valla bi kız, eşimin ailesiyle yaşadığı evde kalıyormuş bazen. Bende evlendiğim gün bisürü aksilik yüzünden eşimle orda kalmak zorunda kaldım ilk gecemizde o kızla beraber yattığı yatakta uyuduk sizinki bişey değilmiş. Enazından sadece sarılmış olduğunu düşünüyorsunuz. :) ama bitmiş gitmiş sizinle evlenmiş onunla değil demekki sizi çok sevmiş ve bir ömrü sizinle geçirebileceği kanaatine varmış. Yoksa bu devirde bu rahatlıkta neden evlensin ki bi erkek. Ben erkek olsam evlenmek için çok aşık olmam gerekirdi.

verdigi cevapta bisi yok hatta aksine esprili geldi bana. bizde esimle birbirimize boyle yanitlar cok verir, guler geceriz.

evinize neden kendiniz gitmiyorsunuz. gece kalmamayi anlarım bende gece tek kalamam korkarim. ama sabahinda birinin sizi birakmasini neden bekliyorsunuz.

birde demeden gecemicem, ben hatayi burda yapiyorum sanirim. herseyi kendim yaparim ederim dedikce büyük dertler bana kaliyor. böyle olup, boyle sıkıntılarim mi olsaydi acaba?

birde demeden gecemicem, ben hatayi burda yapiyorum sanirim. herseyi kendim yaparim ederim dedikce büyük dertler bana kaliyor. böyle olup, boyle sıkıntılarim mi olsaydi acaba?

Ahh ah en büyük derdim herşey başıma kalıyor sonra:) gerçi bizde de vazife edinme gibi bi huy var snırım ego mu bu yoksa minnet etmeyi mi sevmiyoruz bu iki his birbirine bağlı mı bilemiyorum:)

Bu notu görünce yazmak istedim

Ne erkek kadının ne de kadın erkeğin geçmişini deşmemeli. Sonu her koşulda kıskançlık ve mutsuzluk getirir. Yani daha önce eski sevgilisiyleyken, örneğin kırmızı tişörtünü giydiyse sizin yanınızda giymemeli, kullandığı telefonla eski sevgililerden birine mesaj attıysa o telefonla size mesaj atmamalı:) ya bu örnekler çoğaltılır. Hele başka kadını öptüyse at o dudakları çöpe. Umarım kimseyle sevişmemiştir. Yoksa..... :)

Back
X