Eşimin lafına bakın...

he şeytan dürttü. kocan sana aynısını sorsa hoş olur mu?

biraz düşünün de hareket edin. sonra kocam bunu dedim kocam şöyle yaptı dersiniz.

şu durumda siz haksızsınız.
ben kolay kolay böyle şeyler sormam geçmiş konusunda rahat olduğum için soruyorum kim bilir daha neler çıkar yani

Konu sahibi kızmakta haklisin. Hayir motoruna binen kisilerin fazlaligina degil cevap veris sekline.
Burdaki kadınlar eslerine o kadar cok kisi oldu ki hayatimda sayisini hatirlamiyorum minvalinde dalga gecer gibi birsey soylesin bakalim noluyor.

Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
O ne ki ben esimin ikinci esiyim bilerek kabul ederek evlendim takılmayın böyle seylere mutlulugunza bakın

geçmişinin bu kadar kalabalık olduğunu tahmin edemedim yani araba değil ki bu motor mecburen tutunmak zorundasın inanamadım gerçekten
tamam da sadece motora oturduğu için zorunluluktan mı sarıldılar sizce? eski sevgilisi sonuçta. kaç kere sarılmışlardır kim bilir, onla sarıldı diye "demek bana da öyle sarılıyo" demek çok mantıksız. adam başka ne yapacağıdı?
hem sarılmakla da kalmamışlardır… ki bu da çok doğal. sevgilisiydi yahu sevgilisi. ne olabilirdi ki başka?

he
tamam da sadece motora oturduğu için zorunluluktan mı sarıldılar sizce? eski sevgilisi sonuçta. kaç kere sarılmışlardır kim bilir, onla sarıldı diye "demek bana da öyle sarılıyo" demek çok mantıksız. adam başka ne yapacağıdı?
hem sarılmakla da kalmamışlardır… ki bu da çok doğal. sevgilisiydi yahu sevgilisi. ne olabilirdi ki başka?
her insan sevgilisiyle sarılmaktan daha fazlasını yapmak zorunda değil

he

her insan sevgilisiyle sarılmaktan daha fazlasını yapmak zorunda değil
tamam zorunda değil. ama yaptıysa da çok doğal.
eşiniz sarılmaktan daha fazlasını yapmadıysa da eğer durup "bana da aynı şekilde sarılıyo" diyip kendinizi taklit hissetmeniz çok manasız

Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
Yok artık ya. Abartsaydınız. Herşeyin kullanılmamışı,0 km olanını mı istiyorsunuz bu hayatta anlamadım ki?
Eski sevgiliyi düşünüp niye kendinizi yok yere üzdünüz anlamadım hiç.

Amaan yalan söylese de, " kocam bana yalan söyledi" diye konu açardınız. Olanı söylemiş. Evlenmeyiz nasılsa diye eski sevgilisini bindirmese miydi, yoksa sizle evlendi diye diğerlerinin binmiş olduğu motoru satıp yeni mi alsaydı? Madem kaldıramayacaksınız, saçma sapan sorular sormayın. Hiç mantık yok hareketlerinizde yani.

Sen takintilisin orasi belli oluyor bence bu huyun basina cok bela olur. Gecmis geçmiş te kalmistir.
Ama eşinde cok dusuncesiz. Seni seviyorsa kirmadan guzelce cevap verebilir. Yada seni uyarabilir boyle konulari acma istemiyorum diye.
Ikinizde tuhafsiniz.

Sen takintilisin orasi belli oluyor bence bu huyun basina cok bela olur. Gecmis geçmiş te kalmistir.
Ama eşinde cok dusuncesiz. Seni seviyorsa kirmadan guzelce cevap verebilir. Yada seni uyarabilir boyle konulari acma istemiyorum diye.
Ikinizde tuhafsiniz.
Evet ikisnde de hata var ben ikinci es oldugum halde öncekinden asla ama asla bahsedilmemistir ben birsey desem bile sesini cikarmaz en büyük pislanligim der o kadar konu sahibi de bosuna kendisini.üzmeye yer aramis

Back
X