• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin laubaliligi..

Belki grupta yazmamışlardır ama normalde öyle konuşuyorlardır belki kızı gaza getirmek için "hadi bunu bitirde istediğini ısmarlayalım" gibi bi cümle geçmiştir ortamı bilmeden bu şekilde düşünmeniz çok ayıp
oyle isede cok sacma degil mi görevini yapiyorsun karsiliginda birsey vaad etmek yada beklemek bana sacma geldi

calismadim bilemiyorum duygularim cok karisik

Bence siz esinizin whatsappini takip etmeyin artik. Ha süpheli davranisi olur, cep telefonunu sizden sakinir, yalan yakalarsiniz o ayri. Ancak su durumda esinizi bu kadar takip etmeyin, olan sadece sizin psikolojiniz ve evliliginize olur. Esinizi bu kadar sikbogaz etmeyin ve güvenin. Evlilikte güven cok önemli.

Bende esimde is arkadaslarimiz ile sakalasiriz. Yani esim bana bunun hesabini sorsa, cok kirilirdim. Esinizi ne ile itham ettiginizin farkindamisiniz?

Siz neden calismiyorsunuz? Part-time bir is bulup, sizin kafanizda dagalir.

Bence siz esinizin whatsappini takip etmeyin artik. Ha süpheli davranisi olur, cep telefonunu sizden sakinir, yalan yakalarsiniz o ayri. Ancak su durumda esinizi bu kadar takip etmeyin, olan sadece sizin psikolojiniz ve evliliginize olur. Esinizi bu kadar sikbogaz etmeyin ve güvenin. Evlilikte güven cok önemli.

Bende esimde is arkadaslarimiz ile sakalasiriz. Yani esim bana bunun hesabini sorsa, cok kirilirdim. Esinizi ne ile itham ettiginizin farkindamisiniz?

Siz neden calismiyorsunuz? Part-time bir is bulup, sizin kafanizda dagalir.
telefonu heo ortada olur sifresi bile yillardir ayni hatta benimle onun adi giyim kusama onem vermez ben zorlamasam ayni gomlegi 1 hafta giyer hatta gulerim senin yuzunden millet kocasina bakmiyo diycek diye calismiyor degilim instagram uzerinden diyeyim 6 aylik bebegim var ve iki ailedende kimse yok disarda calismak benim icin pek kolay değil anlayacaginiz

Siz galiba iş ortamı tecrübesi hiç yaşamamışsınız

Bunlar çok doğal yazışmalar. Laubalilik degil bana göre. O kadarını da yapmayacaksak akşama kadar robot gibi çalışacaksak yazık bize

telefonu heo ortada olur sifresi bile yillardir ayni hatta benimle onun adi giyim kusama onem vermez ben zorlamasam ayni gomlegi 1 hafta giyer hatta gulerim senin yuzunden millet kocasina bakmiyo diycek diye calismiyor degilim instagram uzerinden diyeyim 6 aylik bebegim var ve iki ailedende kimse yok disarda calismak benim icin pek kolay değil anlayacaginiz

1 hafta ayni gömlegi giymekmi? :KK57: Ne yalan söyleyim, keske bu detayi eklemeseydiniz.

Sanirim evde bebek ile beraber özgüveniniz biraz azaldi. Eger maddi olarak yapabilirseniz bir psikologa gidin. Psikolog sadece kriz zamanlarda degil, asil tam tersi cok öncesinde gidilse cok daha iyi. Herkesin bir psikologa ihtiyaci var.

Bebek ile bol bol disariya gidin, yürüyün. Bir yerde cay kahve icin. Sirf bir iki insan yüzünü görmek bile insana iyi gelir. Esinizede bu kadar yüklenmeyin. Eve geldiginde "haklisin biraz abarttim" deyin esinize, gönlünü alin.

Bu arada esiniz taa bir yillik yazismalari bile telefonunda tutuyorsa hiç korkmayın. Adamın gizlisi saklisı yok iste ona gore o kadar nornal yazismalar ki saklama geregi bile duymuyor :))

Çalışma ortamı samimiyse bu muhabbetler olabilir bence. Belli bir saygı çerçevesinde sınırı aşmadan tabiki.

Ama rahatsız oluyorsanız bunu değiştirecek olan da eşiniz. Kendi tavrını koyacak samimiyeti kesecek. İş dışında birşey konuşmayacak.

Çalışma ortamı samimiyse bu muhabbetler olabilir bence. Belli bir saygı çerçevesinde sınırı aşmadan tabiki.

Ama rahatsız oluyorsanız bunu değiştirecek olan da eşiniz. Kendi tavrını koyacak samimiyeti kesecek. İş dışında birşey konuşmayacak.
samimi demekki dedgim gibi konustum uyarimi yaptim gerisi ona kalmis

Çalışma ortamı samimi olabilir diyen arkadaşlar için söyleyim 5-6sene önce çalıştıgım marketten tanıdıgım kişiler vardı gelinlik diktirdiğim bayanla sohbet ederken eski çalıştığım yerden konu açıldı benim ablamla eniştemde orda çalışmıştı o zamanlarda dedi isimlerini sordum.. söylediği eniştesi o sene evliydi ve çocugu vardı. o bayanda orda bekar çalışıyordu iyide o abi evliydi kızı felan vardı hatta eşiyle anılarını felan anlatırdı evdeki kızından bahsederdi, ben öyle deyince kız tabi bi şok oldu boşandı onlar diyebildi.. arkadaşlıktada iştede gereksiz samimilik olmamalı bence..

Kadınlar hemen ne güzel birbirimizi etiketliyoruz .fıtratı oynak çok çirkin bir üslup .nedne kocanız için fıtratı askıntı yada fıtratı oynak demiyorsunuz ?

Çalışma ortamı samimi olabilir diyen arkadaşlar için söyleyim 5-6sene önce çalıştıgım marketten tanıdıgım kişiler vardı gelinlik diktirdiğim bayanla sohbet ederken eski çalıştığım yerden konu açıldı benim ablamla eniştemde orda çalışmıştı o zamanlarda dedi isimlerini sordum.. söylediği eniştesi o sene evliydi ve çocugu vardı. o bayanda orda bekar çalışıyordu iyide o abi evliydi kızı felan vardı hatta eşiyle anılarını felan anlatırdı evdeki kızından bahsederdi, ben öyle deyince kız tabi bi şok oldu boşandı onlar diyebildi.. arkadaşlıktada iştede gereksiz samimilik olmamalı bence..

Bu tür olaylar sadece çalışma ortamında mı oluyor.
Her yerde olabilir.
Çalışma ortamında samimi olunabilir. Kişiler kişiliksizde her ortamda pislik olur.
Bumu çalışma ortamına çekmeyin

Bahsettiğiniz çok uç bir örnek ve bizim burda bahsettiğimiz "samimiyet" kavramının içine dahil edilebilecek türden değil

Onun eniştesiyle ablasın da sorun vardır herkes onlar gibi olacak değil

Back
X