cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ikimizde karekter olarak çok uysalız.sakince konuşabiliyoruz.sadece kendine harcasa daha çok sinir olurdum.ama bana da aynı lüks şeylerden alıyor.asgari ücretle geçinen bir ailenin çocuğu.üni yıllarındada yazları amelelik yaparak para biriktirdi.zor şartlarda okudu.sanırım geçen yılların hıncını çıkarıyor.
7 yıllık birlikteliğin sonucunda geçtiğimiz şubat ayında evlendim.eşimi lise yıllarımdan beri tanıyorum.işe başlayana kadar hiç marka takıntısı yokken, atandığından beri aşırı marka takıntısı başladı.herşeyini markalı almaya özen gösteriyor.en lüks yerlerde yemek yemek istiyor.bana da herşeyin en pahalısından hediyeler almaya çalışıyor.yeni evli olduğumuz için şu anda borçlarımız var.ama eşim gereksiz yere hiç ihtiyacı yokken dün 900tlye cep telefonu 2300 tl ye laptop almış.üstelik evde bir masaüstü pc ve bir laptop olmasına rağmen.cep telefonuna ihtiyacı vardı ama birsüre daha onu idare edebilirdi.geçen ay da birlikte takım elbise almaya gittik.fiyatı 1000 tl civarı takımı çok beğendi.bende kıyamadım ona.tamam alalım dedim.lüks merakı dışında hiç problemimiz yok çok şükür.ama bu gidişle hiç birikim yapamayacağızbu arada aylık evimize 5bin civarı maaş giriyor çok şükür.aşırı bir şehirde de yaşamıyoruz.dün akşam bu kadar borcumuz varken laptop ve tel almak biraz lüks kaçmadı mı diye sordum.hata yaptığını söyledi.çocuk gibi başını yere eğdi.bende heves edip almış diye üstüne pek gitmedim.ben mi abartıyorum?yoksa eşim gerçekten lüks harcamalar mı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?