sigara içmesinden iyidir diyenler çok yanılıyorlar .Şeker sigaradan daha tehlikelidir ve adamın iç organları yağlanıp iflas eder .Ne demek daha iyi
Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
hahaaaahah:)) ayol tek derdiniz bu olsun be yaa:))Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
bir lamborghini altlarına çekerler yakındaçubuktan çıkan şifreleri gönderin bari o hediye verdikleri araba size çıkar herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?