E
emine84
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emine84
-
simdi ben ne yapayim birde ben oyle seye hayatta kaldiramicagimi biliyor cok kiskanc oldugumu biliyor belkide maile istek geldi ve kabul etti ama ne gerek bana yardim edin kafayi yicembenimd eşimin mail adresine bahsettiğin badoo sitesine üye olması için istek gönerilmişti. evet arkadaşlık sitesi bende göz atmıştım
emin olmak icinde size danisiyom ama ne gerek vardi baktim ama ben o siteden birsey anlamadim tam eminde olamiyom ama ne olursa olsun oraya ne gerek uye olmakcanım oncelıkle emin olmasın
eşinle aran zaten bozuk iyice bozma derim
boyle seyler çok çıkıyor kızlar yazıyor buraya bazende yanılıyorlar oyuzden emino lmanı ıstıyorum
ben suan hastanedeyim açsa emin ol girerdim siteye
hemen suçlama
esim bunu yapmis olsa bile hayatta kabullenmez ben esimi taniyorum yani ona sorsam kabul etmicek edersede bitceyini biliyor benim cok kiskanc oldugumu biliyor cunkufazla kurcalama canım üzülürsün eşinle konuşamayı dene ..
eşinizin resmi mi var boy pos yaş vs onun özellikleri mi
........ dan bana da gelıyo neredeyse hergun mail.Benım uyelıgım felan yok.Ne yazıkkı bunlar forward edılen mailler sayesınde oluyor.Alınan mail forward edılıyor,uc bes el degıstırdıkden sonra da son mailde bır suru adres oluyor.Ve bu adresler ne yazıkkı arkadaslık sıtelerı gıbı bı takım sıteler tarafından satın alınıyor.Yanı uye oldugunu dırek dusunme bununla ılgılı bı yazı var bulabılırsem kopyalayacagım buraya...[/QUO birkerede boyle birsey bulmustum ama o kotu kadinlar cikiyordu nasil bir msjlar geliyordu bilemessiniz agza alinmicak ve ben gene mail degordum bende konustum ona ben kayit oladim dedin kendileri yapiyor ken msj yollamak icin nerdeyse 50ytl kesiliyordedi evet dogruydu ben kizlara cevap yazamadim ama bunda nasil oluyorki kardesinin ismi geciyor yani mail deki ismi gecmesi lazim orda mailde hic biyerde kardesinin ismi gecmiyor birde sifresi baska msndeki sifresi olamsi gerekiyordu eyer kendi kayit olmasaydi
esim bunu yapmis olsa bile hayatta kabullenmez ben esimi taniyorum yani ona sorsam kabul etmicek edersede bitceyini biliyor benim cok kiskanc oldugumu biliyor cunku
iste onu bilmiyorum baktim ama o siteden birsey anlamadimcanım profil özelliklerine ne yazmış.
evlimi bekarmı yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?