Eşimin Mail'in de ne buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi emine84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne fazla guven ne paranoyak ol. kac erkek bunu yapıyor bir bilsen. benimlede ilgilenen biri vardı kalk sen bana 14 subatta evlenme teklifi et, tabii ben bana bu teklifin gelecegını biliyordum öncesinden bunu araştırdım ettim nerelerde üyeliği var, sahte hesap açtım, ve bu şahsa resmini çok begendim kız arkadasın yoksa goruselim mi, msn adresini verirmisin dedim, bu sazanda bana evlenme ettiği gece eve gidip mesaja cevap verdi, bana evlenme teklifi edince düşünme payı ver dedim, sonra gidip maillere bir baktım beyefendi sahte mesajıma teşekkür etmiş, beni görmek istediğini söyleyip bende olan msn adresinden baska bir msn adresi vermiş, emin olmak için ikinci verdiği msn adresini baska sitelerde de arattırdım, bir de ne göreyim bizim sazan bu adresle baska bir sitede profile sahip, tabii ki anında püskürdüm sen nasıl insansın diye, bana demesin mi o hesabı kuzenim kullanıyo, yok diğer sitede de baskası benim resimlerimle profil acmısmışmışmış... ardından demesin mi sen benim arkamdan iş cevirdim ben böyle biriyle evlenemem... erkek değil mi, aklı bu kadar..kaydirigubbakcemile3 sen kandırılmak istersen inanman çok kolay , tabii ki aranızın bozulmasını hiç istemem, ama o da karsındakini aptal yerie koymasın çarp yüzüne derim suçunu süt dökmüş kediye dönsün..

:1shok::1shok::1shok:
seni aldatigini bile bile evlendin yani:1shok:
ohoooo sen esine resmen bu hareketinle izin belgesi vermissin
neydi senin öyle biriyle evlenmeyi mecbur kilan merak ettim simdi
acisini nasi cikardin acaba , düsünüyorumda hicbir intikam aldatilmayi unutturamazfisfisfis:uhm:fisfisfis:uhm:

bende evlenemezdim ömür boy beni aldatacak düsüncesiyle yasarim ben

superrr yaaa :roflol: valla helall olsunn alkisalkisalkis

banada geliyodu oyle msjlar bi ara kizlarr hemen siliyodumm sizz hangi siteden bahsediyosunuz bilmiyomm ama msn actigimda bana iletii olarak geliyodu sankii arkadasim gondermis gibi bu siteye gir diyee o andaa arkadasimda geldii sordum onaa boyle biseyy gondermissin bu ne diyee dedii ben oyle biseyy gondermedimm banada geliyoo sakin acma diyee... bence emin olmadann suclama derim cnim

yok ben hayatta aldatmam acısını süründürerek çıkardım.bile bile evlenmeye gelince,çoğumuz haberi olmdan evleniyo kızlar ya...şartlar öyle gerektirdi diyelim.

Şimdi ben de denedim, aynısını bana da yaptı :1shok:
Üstelik bana ne davet geldi ne bişii.
Ya bunlar herhalde yazılıp aratılan bütün adresleri varmış gibi gösteriyorlar.

Yavvv bu aptal site kimi arattırırsan arattır üyeymiş gibi gösteriyor... ne ayak bunlar yaa.. la havleee...

Şimdi ben de denedim, aynısını bana da yaptı :1shok:
Üstelik bana ne davet geldi ne bişii.
Ya bunlar herhalde yazılıp aratılan bütün adresleri varmış gibi gösteriyorlar.

banada öyle geldi!arkadaşlar,bu arada facebooktada profile kendi fotonuzu koymayın,fotolar ordan kolaylıkla alınabiliyor,sonra olup olmadık yerlerde kullanırlar valla!al başına belayı ondan sonra!

super yaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

öncelikle eşinle iki medeni insan gibi oturup konuş derim ben, neden o siteye üye olma ihtiyacı hissetmiş, seninle arasında bir sorunu varmıymış,sen ona aynı şeyi yapsan onun hoşuna gidermi mesela ne biliyim aranızda düzelmesi gereken şeyler varsa birlikte düzeltmeye çalışın, yoksa böyle bir siteye üye olmak çok yanlış birşey saygısızlıktır sana karşı

benim mailimede hemen hemen her gün mesaj geliyor her gün farklı bir isim sana bir mesaj gönderdi diye. mail adreslerini bir şekilde kopyalayıp oraya üye olmamamız için uğraşıyorlar. kanmayın bunlara derim. bende başka siteye bana ne mesajı bırakmış diye merak edip üye olmuştum sonra hiç girmedim mesajları sildim durdum. eşinizde merak edip girmiş olabilir hemen suçlamayın lütfen

yapmayanlarda var güzelim. elbetteki körü körüne eşim bunu yapmaz demiyoruz. benim eşim yapmaz ama ½99 yapmaz½ 1 yapabilir. bilimde bile hiçbirşey ½100 kesin değildir.

ama bu demek olmuyorki: her erkeğe aldatır gözüyle bakılsın!

eğer harektelerde tavırlarda bir değişme varsa şüphelenilir erkekten. ama durduk yere şüphelenililrsede kadın paranoyak olur çıkar.

önce dumanı görmek lazım. sonra ateşi buluruz zaten

canım sana kızıp yapmış olabilir... sonuçta senin mail şifresini bildiğini biliyor. kıskançlığından faydalanıp delirtmek istiyor olabilir.
ama bu yaptığı tabii ki çok yanlış ve ona bu konunun çok ciddi olduğunu bir şekilde göstermelisin..bilemiyorum ne yapmak lzm,zor durum..

ya bende böyle düşünen kadınları anlamıyorum kime neye yeterli olucaz yada yeterli olmak için napıcaz yada herşeyden gözünü nasıl doyuracaz yazık bizlere ozaman ömrümüz erkek gözü doyurmakla geçiçek iyide biz onları doyurmak için çabalarken bizlere ne olucak

Aferun Canım...Maalesef erkekler bu tür sanal şeylere meraklılar.
Adam arkadaşlık sitesine üye olmuş diye boşayacak halim yok.
Yaptığım ceza onu uyardı...Ona yeter bu..Aferun sanada devam et arkamdan:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…