kızlar benim eşimde böyle şeylere çok meraklıydı.7 yıl çıktık.bi siteden biriyle tanışmış kız almanyada bunun yanına gelmiş işi ilerletmişler 10 gün kalmış falan.o zaman evli değildik.bizde kaldı,ailesiyle gelmişti hemde.kızı arayıp konuşuyomuş telda bi yandanda beni idare ediyomuş!!! ben bunları kendim öğrendim kızdan.nette görüştük.bu akılsız eşim varya bir-iki rumuz kullanır.ben üşenmeden tek tek siteleri dolaştım şifreyi denedim,bilmediklerimide şifreyi unuttum diyerek mail adresinden buldum.üye olduğu siteleri,profilini,kimlere ne msj atmış bunları hepsini buldum.böylelikle inkar edemedi.
size tavsiyem,emin olun.öyle bayan arıyorum falan yazdıysa sinirlenmekle kalırsınız kendi kendinizi yersiniz,onlarda inkar eder.birilerine msj yazmışmı?görmeden bişey demeyin.ilişkiniz yıpranır.
o zamanlar dünya başıma yıkıldı.ama ben bunun acısını çok çooook fena çıkarmıştım.şimdide hep takip ediyorum aslında.artık yapamaz ama kötü bişey ya insanın gururu inciniyor.ne kadar üzülmüştüm anlatamam.neler okudum,neler yazmıştı anlatmakla bitmez.bide kız bana nette fotoğraflarını gösterdi sevgili olmuşlar ya sarmaş dolaş.daha bi sürü vukuat tek buda değil.
bazı bayanlar kadar kudretli değilim nitekim salak olan bayanlar arasındayım affettim ve evlendim.bazı şeyleri çok kurcalamayın olan bize oluyo((
Daha öncede buna benzer bir konu açmıştı arkadaşımız ve bende bir deneyimimi yazmıştım..
Aynı olay benimde geçen sene başıma gelmişti..
Eşimin mail kutusunda arkadaşlık sitesini gördüm.
Şifresini tekrar istedim ve siteye giriş yaptım
Baktım hatun arıyorum demiş.
Ne yaptım ben sizce..Ne kendimi parçaladım nede Kocamı..
Açtım siteyi girdim profiline
Yazdım 1,30 boy 200 kilo eşimi sanal ortamda aldatmaya meyilli Bir Eşşeğim Hatta şirreğim yazdım..
Şirrrek resmini ekledim foto olarakta...
Kapadım çıktım..
Bakmış akşam geldi af falan filan..
Bir dahada hayatta yapmaz zaten..
ya senin mesajını okuyunca bende bi deneyeyim dedim,bende varmışım gibi hemen resimsiz bir şey çıktı yanında benim mail adresim yazıyo,sinir oldum yaaa,daha önceden banada davet gibi bişey gelmişti ordan,hatta daha yeni geçtiğimiz günlerde ben silmiştim.bence varmış gbi gösteriyorlar üye arttırmak için.şaştım kaldım ben bu işe şimdi bak....:1shok::1shok:-tatlicadiarzu-
Şimdi ben de denedim, aynısını bana da yaptı :1shok:
Üstelik bana ne davet geldi ne bişii.
Ya bunlar herhalde yazılıp aratılan bütün adresleri varmış gibi gösteriyorlar.
Daha öncede buna benzer bir konu açmıştı arkadaşımız ve bende bir deneyimimi yazmıştım..
Aynı olay benimde geçen sene başıma gelmişti..
Eşimin mail kutusunda arkadaşlık sitesini gördüm.
Şifresini tekrar istedim ve siteye giriş yaptım
Baktım hatun arıyorum demiş.
Ne yaptım ben sizce..Ne kendimi parçaladım nede Kocamı..
Açtım siteyi girdim profiline
Yazdım 1,30 boy 200 kilo eşimi sanal ortamda aldatmaya meyilli Bir Eşşeğim Hatta şirreğim yazdım..
Şirrrek resmini ekledim foto olarakta...
Kapadım çıktım..
Bakmış akşam geldi af falan filan..
Bir dahada hayatta yapmaz zaten..
ben kac kisiyi biliyom arkadas sitelerinden dolayi karilarini aldatiyorlar burda bir tanidigimiz esini terkedip gitti bi kadina benim öz abim bile yapti birde esini cok seviyor ama oyle seytan birseyki bu arkadas arama siteleri ben korktugum icin esimin internet almasini bile istemiyordum ama benden gizli aldi dahalede derim kapattir sunu hep gözum arkada belki diceniz esine guvenmiyonmu vallah ben erkeklere guvenm,iyorum esine toz kandurmayanlarida biliyorum benimki yapmaz diyenlerin adamin 5tane sevgilisi var sonucta ERKEKLER
tabiki aldatması güzel bişey değil kesinlikle onaylamıyorum ama ona yeterli olmaya çalışın lütfen herşeyi karşı tarafta aramayın.erkekler aç yaratıklardır.herşeyden gözünü doyurmak gerekiyor...mesela ben bi aralar erkek arkadaşımı o kadar cok arıyordumki artık bıktırdım ve ne birini aramak nede aranmak istiyor böylece ufak bir önlem almş oldum...yani demek istediğim erkeklerin yapmaya meilli olduğu şeylerden bıktırmak bir çözüm olabilir.yerimseniben
ne yalan söyliyim içime kurt düşürdünüz şeytan dürtü sanki
gerçi benden ala seytan olmaz ama neyse-tatlicadiarzu-
benimki taa 2006 da böle bir siteye üye olmuş az evvel mailini açtim
mail gelmiş o siteden hemen inceledim 2006 üyeliği neyseki yirti yani
ama tabi öyle birakmadim şifresini nickini göndermişler girdim
aynen yazdim ben eşini aldatan eşeğin hatta şireğin tekiyim yazdim bide resim koydum
biri şirek diğeri ön profilden bir eşek:icecream:
mailini açarsa girerse görür uyuyor içerde şuankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?