Eşimin Mail'in de ne buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi emine84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
icim biraz rahatladi vallah birde gene baktim gelen msjlara bakmamis birkere daha gelmisti kizlardan bende kalayi basmistim dahale onlar var hic ellenmemis ama genede icimde supe var benim yolladigim msjda sildim ordan zaten ben oldugumu anlamazdi ismimi yazmamaisim ama artik hep kontol etcem genede

ilk yazinizdan da bise anlamadim, helu su yazidan hicbisey anlamadim.
noktalari, virgülleri kullansan bende biseler anlar, belki sana yardimci olurum.fisfisfis

Son düzenleme:
ıster istemez şüphe oluyor insanın içinde. Benimde nişanlım bi yere üyeydi yada hala üye bilmiyorum. bıraktım ipin ucunu. amacı ne olursa olsun benimle konusmak yerine o sitede ne ... aradıgını düşünüp gıcık oluyodum. bi ara benimle konusmak için fırsat kollayan adamın ben onu beklerken baska bişeyle ugrasması. yani değişikliğe ugraması beni cok üzdü.
ama baktım kendimi yıpratıyorum.her sorumda kavga her incelememde kavga. dedim ne olursa olsun ammaaaaaaaannnnnn
Bide düşündüm eger gerçekten kötü bişey yapmıyorsa ona saygısızlık yapıyorum.çünkü vakti zamanında o bana cok kıskanclıktan cok saygısızlık yapmıstı.ve insanın masumken suclanması cok kırıcı oluyor.
o yüzden dedim masumsa kırmayım. bi halt yiyiosada Allah ayagına dolandırsın.
üzerine gitmek sinirlerimi yıpratmaktan baska işe yaramıyor sonucta

canım benim eşimde öyle bir kaç siteye üye olmuştu,bende mail adresinden öğrendim sitelere girip şifre istedim ,mail adresine gönderiyorlarya şifreleri,sonra eşimin özelliklerini değiştirdim,erkeklere ilgi duyar olarak ayarladım kendisini,sonra bir kaç gün sonra tekrar girdim erkeklerden teklifler gelmişti,:))))
sonra hiç sesimi çıkarmadım,oda soramadı tabii,bir zaman sonra başka bir sebebten dolayı kavga ettik konu döndü dolaştı oraya geldi,o zaman yüzüne vurmuştum,,,,

nisanliniz arkadas arama sitelerine giriyor ve siz hic birsey demiyorsunuz nasil kabulleiyorsunuz anlamiyorum

Bak biraz empati yaparsan sende basarabilirsin. ama senin eşinle nişanlım aynı kişi değil. tabikii esinin sendeki izlenimi ve nişanlımın bendeki izlenimi bunda cok etkili.
yani nişanlım eger ki beni aldatmayı kafaya koyduysa emin ol ölsem beni aramaz. ve o kadarda rahattırki aynı beeeennn.ara söylerr hadi kızım yoluna diye.
bide şunu da düşün. bak yazdıgmı dikkatli okumuyosun. eğer kiiiiiii o sitede bir halt yiyorsada ben cookktaaaaannn gözden düşmüşümdür. mücadele etmek.arastırmak.kavga yapmak sadece beni yıpratır.
anlıyormusun??
benim kavgalarımı itirazlarımı önemseyecek insan zaten öyle sitelerde aranıp durmaz ki.
nişanlım su anda üyemi bilmiyorum.en son girmiyorum dedi. sözüne güvendim. budur. sadece güvendim.

Ben hiçbir erkeğin o tip sitelere kendi mail adresleriyle üye olacaklarına inanmıyorum nedense.
Öyle bir niyeti varsa alır en sahtesinden yeni bi adres üye olur, kimsenin de ruhu duymaz.

Kendi adresiyle yapıyorsa ya bu konuda çok saftır, ilk kez yapıyordur böyle bir şey, yüzüne gözüne bulaştırmıştır; ya da o sitenin topladığı adreslerin arasında kendisininki de vardır, haberi bile yoktur böyle bir şeyden.

Bahsi geçen siteden bize de (erkek arkadaşıma ve bana) mailler gelir bazı bazı ama ikimizin de üyeliği yok.. Hatta geçen gün "bilmem kimden mesajınıza yanıt geldi" diye bir mail gelmiş.. Halbuki tanımam etmem.. Eşinizle bu tür konuları konuşabiliyorsanız, bir sorun derim üyeliği var mıymış.. Ama sakin şekilde sorun ki ters bir tepki vermesin ve kendini savunmaya geçmesin..

aa meraktan bi bakıyım dedim siteye kendi mail adresimi girdim ben çıktım orda varmışım gibi, ben buranın adını bile ilk defa duyuyom nasıl varım yaa-tatlicadiarzu-benneyaptımki

aa meraktan bi bakıyım dedim siteye kendi mail adresimi girdim ben çıktım orda varmışım gibi, ben buranın adını bile ilk defa duyuyom nasıl varım yaa-tatlicadiarzu-benneyaptımki

demekki sende takiliyon oralara hic yakistiramadim:1no2::1no2::1no2::1no2:

bi üye olup baksammıki biri benim adıma üyelik mi açtı acabaa
arkadaşım bu sitede var bi iş demekki, hemen eşini suçlamamak gerekli

:roflol: Bütün foyan çıktı meydana bak, ne biççim ajansın kuzuuu sennn :roflol:

Ya diyorum kimse buralara girip de kendi adresiyle üye olmaaazzz...
Toplayıp toplayıp üye yapıyorlar insanları, milletin haberi yok.

ne bicim sey insanlarin yuvasini yikacak vallah iyice girdim simdilik birsey bulamadim ama oan gozum karardi valla:1shok::1shok::1shok:

ay çok merak ettim profilim falan nasıl neler yazıyo:roflol: ne iş yaaaww

ordakiler yani arkadaşlık sitesindeki erkekler genelde evli erkekler.hemen yanlışa yorma.illa sevgili olacak hali yok.karşı cinsle sohbet etmek istemiş.bir can sıkıntısında tesadüfen girmiş olabilir.öyle bir yere kayıt olununca mail yağar zaten.mailini açmanız ne kadar doğru ha şu varsa siz onun o da sizin msn şifresini bilip birbirinizin mailllerini bilginiz dahilinde okuyorsanız bişey diyemem ama bunun tersiyse kafanızı karıştırmaktan başka birişe yaramamış.evli erkeklerin ya gizli aşkı vardır ya böyle sitelerden sohbet ettiği bayanlar inanın hiçbir tarafta bezi olmayan dürüst erkek çok az.bu tarz olaylarla o kadar çok karşılaşır oldum ki.

eyer tek konusmak icinse benide araya bilir cunku ben ondan ayri gerdeyim ona kalana kadar benle konusabilir erkadaslikta olsa öyle yerlere bi evli takilamaz konusmak istiyorsa önce benle benlede olmadi bussuru arkadasla gidipte tanimadigi insana derdini anlatacak degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…