E
emine84
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emine84
-
birkerede boyle birsey bulmustum ama o kotu kadinlar cikiyordu nasil bir msjlar geliyordu bilemessiniz agza alinmicak ve ben gene mail degordum bende konustum ona ben kayit oladim dedin kendileri yapiyor ken msj yollamak icin nerdeyse 50ytl kesiliyordedi evet dogruydu ben kizlara cevap yazamadim ama bunda nasil oluyorki kardesinin ismi geciyor yani mail deki ismi gecmesi lazim orda mailde hic biyerde kardesinin ismi gecmiyor birde sifresi baska msndeki sifresi olamsi gerekiyordu eyer kendi kayit olmasaydi
İster istemez şüphe oluyor insanın içinde. Benimde nişanlım bi yere üyeydi yada hala üye bilmiyorum. bıraktım ipin ucunu. amacı ne olursa olsun benimle konusmak yerine o sitede ne ... aradıgını düşünüp gıcık oluyodum. bi ara benimle konusmak için fırsat kollayan adamın ben onu beklerken baska bişeyle ugrasması. yani değişikliğe ugraması beni cok üzdü.
ama baktım kendimi yıpratıyorum.her sorumda kavga her incelememde kavga. dedim ne olursa olsun ammaaaaaaaannnnnn
Bide düşündüm eger gerçekten kötü bişey yapmıyorsa ona saygısızlık yapıyorum.çünkü vakti zamanında o bana cok kıskanclıktan cok saygısızlık yapmıstı.ve insanın masumken suclanması cok kırıcı oluyor.
o yüzden dedim masumsa kırmayım. bi halt yiyiosada Allah ayagına dolandırsın.
üzerine gitmek sinirlerimi yıpratmaktan baska işe yaramıyor sonucta
aa meraktan bi bakıyım dedim siteye kendi mail adresimi girdim ben çıktım orda varmışım gibi, ben buranın adını bile ilk defa duyuyom nasıl varım yaa-tatlicadiarzu-benneyaptımki
demekki sende takiliyon oralara hic yakistiramadim:1no2::1no2::1no2::1no2:
aa meraktan bi bakıyım dedim siteye kendi mail adresimi girdim ben çıktım orda varmışım gibi, ben buranın adını bile ilk defa duyuyom nasıl varım yaa-tatlicadiarzu-benneyaptımki
hayır canım yaaa bu sitenin adını ilk defa senin konunda senden duydum ben meraktan bi bakayım dedim -tatlicadiarzu-
:roflol: Bütün foyan çıktı meydana bak, ne biççim ajansın kuzuuu sennn :roflol:
Ya diyorum kimse buralara girip de kendi adresiyle üye olmaaazzz...
Toplayıp toplayıp üye yapıyorlar insanları, milletin haberi yok.
........ dan bana da gelıyo neredeyse hergun mail.Benım uyelıgım felan yok.Ne yazıkkı bunlar forward edılen mailler sayesınde oluyor.Alınan mail forward edılıyor,uc bes el degıstırdıkden sonra da son mailde bır suru adres oluyor.Ve bu adresler ne yazıkkı arkadaslık sıtelerı gıbı bı takım sıteler tarafından satın alınıyor.Yanı uye oldugunu dırek dusunme bununla ılgılı bı yazı var bulabılırsem kopyalayacagım buraya...[/QUO birkerede boyle birsey bulmustum ama o kotu kadinlar cikiyordu nasil bir msjlar geliyordu bilemessiniz agza alinmicak ve ben gene mail degordum bende konustum ona ben kayit oladim dedin kendileri yapiyor ken msj yollamak icin nerdeyse 50ytl kesiliyordedi evet dogruydu ben kizlara cevap yazamadim ama bunda nasil oluyorki kardesinin ismi geciyor yani mail deki ismi gecmesi lazim orda mailde hic biyerde kardesinin ismi gecmiyor birde sifresi baska msndeki sifresi olamsi gerekiyordu eyer kendi kayit olmasaydi
O tıp bır aidat kesılıyor ıse tabıkı bılemem.Soyledıgım gıbı bana da gelıyor ama aıdat felan kesıldıgı yok cunku uye degılım.Bana kalırsa ılk yapman gereken usluplu bır sekılde eşinle konusmak.
Aksı taktırde gercegı ogrenemıyecegın gıbı kafanda turlu turlu senaryolar yazacaksın.Bu net alemıne ılk takılmaya basladıgım zamanlar bende esımın mailleri arasında buna benzer bıseyı ılk gordugumde delırmıs bı suru seyle sucladım.Sonra ıkna etmeye calıstı acıkcası ıkna olmus gıbı gorundum ama olmadım.Bı sure sonra baska bı yerden baska bır mail yıne geldı ona yıne aynı tatsızlıkları yasamamak ıcın sıldım ama sureklı de takıp altına aldım bılgısayarını.Bı gun bı bakdım bana da gelmıs bı mail.O gun cıdden cok utandım kendımden.O zamandan bu yana sureklı banada ona da gelıyor ama artık hıc acmadan sılıyoruz.Benca bı konus ınsanlar konusa konusa unutma...
Herseyın yoluna gırmesı dılegı ıle.
ay çok merak ettim profilim falan nasıl neler yazıyo:roflol: ne iş yaaaww
arkadaslar ben almanyada oturuyorum esimse trde yakinda buraya gelecek ilk defa gecen gun msnini actim bur arada kusuz konusmuyoruz mailde actim baktim ......... dan msj okudum arkadas bulma sitesi ve deli oldum 20 ile 24 arasi bayan ariyom yazmis bende oraya kayitlandim daha iyi bakmak icin üye oldum ama dogru birsey bulamadim ama bana hergun ......... msj lar geliyor yani arkadas olmak icin demekki esimde arkadas ariyor yada benmi yaniliyom ben o siteden birsey anlamadim birde sizde bakarmisiniz birde esim rahmet kardesinin ismiyle giriyor birde resim bende msj yazdim ordan demekki bayan ariyon sana kolay gelsin diye isten gelince okur ancak aksam ustu sizden rica ediyom o siteye bi bakarmisiniz ben yanilmak istiyom
ordakiler yani arkadaşlık sitesindeki erkekler genelde evli erkekler.hemen yanlışa yorma.illa sevgili olacak hali yok.karşı cinsle sohbet etmek istemiş.bir can sıkıntısında tesadüfen girmiş olabilir.öyle bir yere kayıt olununca mail yağar zaten.mailini açmanız ne kadar doğru ha şu varsa siz onun o da sizin msn şifresini bilip birbirinizin mailllerini bilginiz dahilinde okuyorsanız bişey diyemem ama bunun tersiyse kafanızı karıştırmaktan başka birişe yaramamış.evli erkeklerin ya gizli aşkı vardır ya böyle sitelerden sohbet ettiği bayanlar inanın hiçbir tarafta bezi olmayan dürüst erkek çok az.bu tarz olaylarla o kadar çok karşılaşır oldum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?