Eşimin mailleri ve huzursuzluğum

kesinlikle bekle önemli olan kocanın ne cevap vereceği

bence kocanin aklina dusur o maili,acsin baksin
hani mesela oluyoya, magzalardan yada baska biyerden bilgi edinmek icin mail adresinizi veriyosunuz?
senin mail adresini verdim canim bi baksana mail varmi de,a ma sen hic onemsemiyo gibi yap
amaan,soyle soyle diyolardi maile geliyomus sunlar,bi baksana mailne gercekten gelmismi felan diye ilgisiz gorun
ona actir ama sen mutfaga felan git,zten bisey yazarsa sonradan girp gorursun buyuk ihtimal
tabi posta kutusunu silmeyi unutursa,ama unutsada onemli degil
o kiz geri cvap yazdiginda sayfanin altinda eski mesajlar tek tek gorunur,kocanin ne yazdigini gorebilirsin rahatlikla

bence beklemekten iyidir, bi bu taktigi dene haberdar et beni ise yaradigindan yaramadigindan olrmu

Evimizde internet yok. Eşim de görevde şu an haftaya gelecek. Her gün girip bakıyorum ben ama onun fırsatı olmuyor..
Biz nişanlanınca hattını falan değiştirdi, facebook hesabını kapattı. İnternete girdiği yok pek. Ya da benim bilmediğim bi adresi var. Ya da ben paranoyak oldum

bence spam maildir. bana da geliyor öyle mailler

neden aramıyorsun, hadi gel çok özledim v.s.. bir de sitelere üyeymiş gibi mailler var, şifreyi bile yolluyolar. yine de siz takip edin

canım benim eşime de durmadan beni özlemedin mi ,beklemedeyim,beni ihmal etme diye mes.ler geliyor.onlar gerçek değil merak etme.bak biraz bekle yine o mes.lerden gelecek.

Niye bekliyorsunki. Basina belami alacaksin. Hemen sil gitsin. Cevaplasa, sonra siz kavga etseniz, sonra kavgadan dolayi kiza daha cok yaklassa, sonra evliliginiz dahada kötüye gitse vs vs vs cok mu iyi olacak. Akilli ol, sil gitsin.

şüphelerinden kurtulmak için çok kolay bi program kurup eşinin neler yaptığını çok rahat öğrenebilirsin.bu program facebook msn gibi yerlere girdiğin şifreyide veriyo ayrıca ekranın resmini de çekiyo yanı ne açmış ne bakmış ne dinlemiş hepsini görebilirsin.ve programı yükleyenden başkası göremez..ben eşimden süphelendim yüklemiştim keşke yüklemeseydim hala canım çok ama çoook yanıyo

Son düzenleme:
sen hala yok etmedinmi canim mailleri
durup dururken hrsey yolundayken kocanin aklina hicyoktan boyle bisey sokman dogrumu sence
bekleyip neyi gorceksin yaa
kendimiz ciziyoruz kendi yolumuzu
ben esimin boyle biseyden haberdar olmasina bile tahammul edemem

Niye bekliyorsunki. Basina belami alacaksin. Hemen sil gitsin. Cevaplasa, sonra siz kavga etseniz, sonra kavgadan dolayi kiza daha cok yaklassa, sonra evliliginiz dahada kötüye gitse vs vs vs cok mu iyi olacak. Akilli ol, sil gitsin.

ha soyle yaaa agzina saglik
konu sahibi arkadasim
hadi sadece maili cevapladi daha ileri gitmedi diyelim cantani alip cikablcekmisin o kapidan
yoksa oylece kalakalcakmisin gururuna yediremeye yediremeye
bak canim bekara kari bosamasi kolay
ama sirf mail icin bosanilmaz bunu sende biliyosun
eee madem boyle bisey icin yuva yiktigina degmez
esin neden bilsin kendisine ilgisi olan kadinlari, sen nasil yedirceksin hepinizin haberdar oldugu bu durumu,niye dusuresinki kendini bu duruma
iliskini yokusa surme bii ors..puu yuzunden kocani boyle testlere tabi tutma
yazik gunah size yok et gitsin o zillide arandigiyla kalsin hatta maili kapat direk

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşimle ben mail adreslerimizin şifrelerini biliriz, daha doğrusu girdiğimiz ya da üye olduğumuz sitelerin hepsinin şifrelerini paylaşırız, şeffaflık diyorum ben buna... Dolayısıyla eşimden habersiz gördüm sorunu ortadan da kalkmış oluyor.

Sizin durumunuzda eşime sorardım, ama eşime güvenmiyorsam çok fazla, beklerdim ne yazacak diye :)

esinle aranizdaki o guven bagini boktan bi mail mi saglicak
sen eger bunu ogrenmek icin o mailin basini bekliyosan coook yazikkk
ortalik o maili atan zillilerden kayniyo malesef
icinde varsa adamin yapar zaten maile gerek yok
ama sen illa adamin gozune gozune sokcam, hayranlarini bilsin, aklinin bi kosesinde dursun arada bi aklina gelir suda beni unutamamis fln die ruhu aksanir diyosansen bilirsin silme tabi

Sakın ''maillerine bak'' falan deme bence...Sonuçta numara yapıcaksın, eminim eşin özellikle açtırmak istediğini anlayacaktır malum maili görünce.... Öyle çok hovarda bi adam olsa, birileriyle görüşse vs.. zaten maillerini sıkça kontrol eder emin ol. Bence de bekle, çaktırmadan takip et...

Kıza eşimin ağzından cevap yazsam? Ben evlendim rahatsız etme diye. Ya da ben eşiyim ve bu mailinizden çok rahatsız oldum falan ?

bak cevap yaz istersen. ben evlendim mutluyum, ne seninle nede başkasıyla işim olmaz karımı seviyorum, seninle görüşmek istemiyorum. diye yaz yolla...
sonrada göndereni engelle yap. gelen mailide her türlü sil gitsin. eşinin haberi bile olmasın. sende unut gitsin. onun bunun yüzünden eşinle aran açılmasın. genede arada girer bakarsın. başka mailden atmışmı diye

Kıza eşimin ağzından cevap yazsam? Ben evlendim rahatsız etme diye. Ya da ben eşiyim ve bu mailinizden çok rahatsız oldum falan ?

sakın ben eşiyim diye bi cevap yazıp kendini o kıza karşı özgüvensiz eşini kontrol eden onun yerine cevap yazan kadın konumuna düşürme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…