- Konu Sahibi doganay_iz
-
Merhaba kk üyeleri..
2,5 aylık evliyim.. Bugün beni çok huzursuz eden birşey gördüm, eşimin maillerinde.
Açtım okudum.. Bi kızdan gelmiş "Beni hatırladın mı? Ben seni hiç unutmadım" yazıyodu.
İçimden bi ses "şu kimse cevap ver bi daha mesaj atmasın" dedi, başka bi ses de "bekle kocan ne yapacak" dedi..
Sizce ne yapmalıyım
Niye bekliyorsunki. Basina belami alacaksin. Hemen sil gitsin. Cevaplasa, sonra siz kavga etseniz, sonra kavgadan dolayi kiza daha cok yaklassa, sonra evliliginiz dahada kötüye gitse vs vs vs cok mu iyi olacak. Akilli ol, sil gitsin.
bence kocanin aklina dusur o maili,acsin baksin
hani mesela oluyoya, magzalardan yada baska biyerden bilgi edinmek icin mail adresinizi veriyosunuz?
senin mail adresini verdim canim bi baksana mail varmi de,a ma sen hic onemsemiyo gibi yap
amaan,soyle soyle diyolardi maile geliyomus sunlar,bi baksana mailne gercekten gelmismi felan diye ilgisiz gorun
ona actir ama sen mutfaga felan git,zten bisey yazarsa sonradan girp gorursun buyuk ihtimal
tabi posta kutusunu silmeyi unutursa,ama unutsada onemli degil
o kiz geri cvap yazdiginda sayfanin altinda eski mesajlar tek tek gorunur,kocanin ne yazdigini gorebilirsin rahatlikla
bence beklemekten iyidir, bi bu taktigi dene haberdar et beni ise yaradigindan yaramadigindan olrmu
Kıza eşimin ağzından cevap yazsam? Ben evlendim rahatsız etme diye. Ya da ben eşiyim ve bu mailinizden çok rahatsız oldum falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?