Eşimin mailleri ve huzursuzluğum

Bence Sen bu adama güvenip evlendiyesen açık açık sor..Mırın kırın ederse tavrını koyarsın..Onunda yapacak açıklaması vardır elbet...Kendini çok üzme yeni evlisin güzel şeyler düşün canım..

Sağolun arkadaşlar..
Eşim maillerine bakmaz pek.. Bi şekilde bu mailden haberdar olacak ama ne zaman?
Acaba beğendiğim bişeyi ona göndersem mi maillerine bakmasını sağlamak için?

bir erkek aldatmayı kafasına koyduysa her an yapabilir.bencede silmemelisin,tavrını görebilmek için..herşeyinide karıştırma bence soru işaretleriyle böyle yaşamak zorunda kalırsın.

Aynı durumda olsaydım eşimi beklerdim ve ona sorardım böyle bir mail gelmiş diye mailine baktığım için de bir şey diyeceğini sanmazdm.

Off.. İnşallah korktuğum şey olmaz.. O hep bana senden öncesini boşver, eğer senden sonra birşey yaparsam suçla beni derdi..

O senin eşin mailini ve mesajlarını okumuş olman çok normal neden çekiniyorsun ki
Belliki görüşmediği biri ciddiye almaya gerek yok
Sorarsın silersin biter gider...

Zor olsa da bence de bekle.
Bu arada mutluluklar dilerim :)
Benim erkek arkadaşımın adı da İsa. Görünce çok mutlu oldum.
İnşallah bize de nasip olur evlilik hayırlısıyla.

Son düzenleme:
eşin mailine baktığın için kızar mı sana
ben olsam eşimin gelmesini bekler ona gösterirdim ve bi açıklama beklerdim mailine bakmam da sorun olmazdı olmamalı yani

Mail şifresini bildiğimi biliyor.. Bu kız da eskilerden biri belli.. Ama benim girip girip maillerine baktığımı bilmiyodur herhalde :)
Bunu güvensizlik olarak algılayabilir.

canım ya eşin görmeden maili yok et hiç akılna düşümesn o herkimse yada kıza kendinden mail at ama bu olmaz ya ne diceksinki
yada bekle bakalım eşin ne yapıcak cevap verirse sıkıntı zaten...

ama ben maili yok ederdim heralde ya bilemiyorum yoktan yere sorun çünkü densizin biri kalkmış mail atmış
mail adresini değiştrmesini sağlasan eskilerden kimse ulaşamasın

ben senin yerinde olsam kesinlikle eşimin ağzıyla kıza cevap yazardım tanımadım diye daha uzatırdım bakalım ben varkenmi aldatmış daha eski bir olaysa mailide silerdim boşuna eşimin kafasını karıştırmasın diye senin eşin zaten bu işleri yapsa maillerine düzenli olarak bakardı bence çok rahat ol saçma bir mailin seni bukadar meşkul etmesinede izin verme

Bugün biraz mesajlaştım eşimle, kendisi şu an görevde 10 gün sonra geliyor inşallah.
O yüzden sorup da canını sıkmak istemiyorum.. Aklına başka şeyler getirmesin diye..
Ben beni hiç bırakma dediğim de sen benim karımsın bırakırmıyım diyor.. Beni sevdiğine şüphem yok.. Ama bu kız canımı sıktı

Son düzenleme:
buna benzer bir olay aslında benimde başıma geldi facebookta eşime mesaj atmış bi kız bil bakalım ben kimim:) gülücüklerde atmış bende cevap yazdım tanıyamadım kusurabakma diye bilmem nerdeki komşunuz nasılsın falan yazmıştı annen nasıl demişti bende ya dedim ben eşiyim kendisi çok yoğun olduğu için her önüne gelene cevap yazamıyor ben çok bekleme diye yazdım mesajını iletirim anneside iyi merak etme dedim kızda bana mesajımdan ne çıkardınız bilmiyorum ama biz çocukluk arkadaşıyız dedi bende valla çok samimim değilmişsinizki konunuz geçmedi aramızda hem eminim desemde sizi hatırlamaz bile son lafıda soktum kız bu mesajdan sonra bizi engelledi :))) bende rahatlamış oldum.
bu arada eşimin adına açmıştım ama eşimin haberi bile yoktu facesi olduğundan kızları bi görücen teker teker düştüler tuzağa hepsini kayırdım yolladım şükür 1 yıldır kimse gelmiyo :)))
bu arada eşim facesi olduğunuda öğrendi arada bir soruyor mesaj atan ilkokul arkadaşım varmı varsa cevap yaz ayıp olmasın diyo hıhıh merak etme canım diyorum hepsini süpürttüğümü bilmiyo

çok iyi yapmışsın :)) eşin de ağırbaşlıymış, onun adına face açmana bişi dememiş
hem eskilerden birinin faceden mesaj atması çok masumane gelmiyor bana
düşünüyorum ben atar mıyım diye, yanlış anlaşılacağımı düşünüp atmam kimseye mesaj, ne gerek var yani
bence mesaj atan kişilerin de niyetleri iyi değil
hepsini süpürttüğün iyi olmuş yanii

iyi yaptım bencede bileyim ne karıştırıyor ama gördümki gerçekten kadına ençok zarar veren yine bir kadın oluyor tabiki iyi niyetli değiller iyi niyetli olanları zaten ben tanıyorum ortak arkadaşımız olan kızlar bile mesaj atmazken eskiler neden bukadar mesaj atma meraklısılar anlamadım seninde dediğin gibi biz neden atmıyoruz arayış içinde olanlar atıyor bencede birde tarzından anlıyorsun zaten bu arada facesini açmama bişey dememesi ağırbaşlılığından değil o sanıyoki oyunlarda komşu lazımda ondan bilse eskileri kayırıyorum onun ağzıyla çok kızar çevresi tarafından sevilmeye pek bir önem verir kendileri

muhtemelen önceleri konuştuğu ya da yazıştığı biridir. bence hiç bire bir muhatap olma o kişiyle, beki canını sıkan şeyler söyleyebilir. durduk yere huzurunu kaçırma. maili okunmadı olarak işaretle ve ara ara bak. okunmuş mu cevap verilmiş mi ya da silinmiş mi diye. ondan sonra duruma göre eşin geldiğinde sor, ama hesap sorar gibi değil. bakalım kimin nesiymiş

Off çok kötüyüm, aslında onu da düşündüm ama.. Güven sorunum var.. Belki bu bi fırsat olabilir diye düşünüyorum..
eşin maili okuduğunu anlıyacak zaten.Açılmış mail ile açılmamış yazının canlılığı ve solukluğundan belli olur.Eşin farkına vardıysa ona göre hareket edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…