Eşimin mailleri ve huzursuzluğum

Cevap vermesinden çok ne yazdığı önemli.. Yani ben tepkisini merak ediyorum aslında..

ben senin yerinde olsam aninda yok derdim o maili engllerdim kizida ne diye adamin aklina gtirceksin oyle seyleri,
bosver tepkisini, esinin beklenilen adam oldugunu dusunmesi bile rahtsiz edici bence, sokma aklina... sil gitinnn canm yaaa hicc kasma elin ziiillisi yuzunden
dahada yeni evlisin getirme aklina kotu seylerrr
ayrica hemen kurtul o mail hesabindan

Son düzenleyen: Moderatör:
:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

eşini bekle, en azından içinde şüpheyle yaşamamış olursun...
biz yeni evliyken de olmuştu aynı durum, bana bişey söylemedi ama gönderilen maillerinde görmüştüm ertesi gün, evlendim karımı da çok seviyorum kim olduğunu da bilmiyorum rahatsız etme diye yazmıştı...
en azından için rahatlar, ki zaten bu durumda eşinin bi parmağı yok belli ki yoksa öyle bi mail gelmiş olmazdı...

Nişanlıyken eşime de biri mail atmış. Kendini önemsemiş olacak ki şöyle yazmış:

"slm nbr nasılsın yanındaki kız nişanlın falan mı ? gerçi bnim msjlarım sana sorun yaratır ama içimden geldi yazmak istedim yanlış anlaşılıcak bişi yok ayrıca mutluluklar dilerim"

Ben görmedim maili eşim (o zamanki nişanlım) gösterdi. Böyle birşey geldi tanımıyorum etmiyorum ilgileniver dedi. Ve ilgilendim tabiki. Profil fotoğrafından da oldukça belli yani karakteri, kendi yok dudak ve meme var "Doğuştan Sarışın Gril" mi ne öyle birşey yanlış yazmış zaten. Cevap aynen şu:

Bayan çakma sarışın hanfendi... Ben kız arkadaşı "falan" değil, direk eşiyim... Bu arada yalnız ve zavallı türkçe özürlü çakmaların mesajları öyle sorun falan yaratmaz. Aslında "biz"e hiç bir şey sorun yaratmaz sevgili çakma... Kendinizi fazla önemsemişsiniz, ama ne biliyim bir tek böyle mutlu olabiliyorsanız pek yapacak bir şey yok adınıza. Şimdi bizi bir daha rahatsız etmeyin olurmu bayan çakma? Birde hatırlatayım burası arkadaşlık sitesi değil medeni insanların sosyal hayattaki görüştüğü, görüşmediği kişilerle irtibat kurdukları bir yer. Biraz kültür lütfen sayın çakma...

Biraz ağır olmuş sanki.

hahhahhahahaha guzel laf sokmussun canım

az bile söylemişsin iyi olmuş o karıya ben daha kötülerini söylerdim

Bu kadar olur bu hatunların soyu hiç tükenmiyor. Ben de aynı durumdan müzdariptim. İnsanın içi içini yer.. Eşinizle konuşmak en doğrusu olur. Rahatsız olduğunuzu belirtin. Umarım sorunsuz bir şekilde halledersiniz.

Son düzenleme:
hatırlamıyorum seni hatırlamak ta istemiyorum zaten...her kimsen lütfen beni bir daha rahatsız etme yaz gönder ve sil bence...eşine gösterdiğinde belkide o kişi tarafından unutulmamış olmak,hoşuna gider adamın...çok güzel evliliği olan erkeklerinde ne zaman ne haltlar karıştıracağını kestiremiyoruz çoğu zaman...ki beğenilmek unutulmamak illaki bişiyler uyandırır erkekte...bence hiiiç aklına düşürme...yüzleşirsen ne olucak sanki...devam eden bir ilişki olsa tamam.fakat kadın beni hatırladınmı dediğine göre eski bişi bu.ama sen bunu gösterince adam kendini savunacak haklı olarak eskidendi diycek ki bu zaten belli...ama sen onu kocana hatırlatmış olacaksın,kadının hala onu istediğini kocana göstermiş olucaksın,yaşanıp bitirilmiş bir şeyin küllerinden yeniden doğmasına kapı açma bence...kocanın aklında o kadın yaşanılıp bitirilmiş ve unutmuş ve unutulmuş biri olarak kalsın.kadında aldığı cevap karşısında zaten yazmaz bir daha.kocalarımızın herşeyi bilmesine gerek yok diye düşünüyorum ben

Ofis kalabalık çaktırmadan güldüm içim kaynadı resmen çok hoşsunuz :))

Ben dayanamaz cırlardım ama bir yandan düşünüyorum da eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmemek en iyisi

Arkadaş gibi sende süpürtebilirsin :))

senin bişey yapmana gerek yok eşin gerekeni yapacaktır bence...

Yorum yapan arkadaşa katılıyorum.
Eşinize güveniyorsanız 3. kişiler önemsizdir bence. Ben olsam bir süre gözlemlerdim, cevap verecek mi vermeyecek mi, sonra alır karşıma konuşurdum.
Tabii olayın kız tarafını da unutmamak gerek:) biraz kötü olabilirim ama cezasız kalmamalı bence. bilimum arkadaşlık sitelerine, ürün sipariş reklam sayfalarına da iletişim adresini eklerdim, hem kızın da canı sıkılmamış unutmuş olur. Şakası bir yana uzun bir süredir görüşmedikleri belli birşey şuan aklına gelip te mesaj atması kızın kafasının boş olmasından kaynaklanıyor, başka şeylerle doldurulabilir bence

Son düzenleme:
Kız inançlı biri evli olduğunu bilse mesaj atmazdı eminim.. Face profiline baktım öyle cıvık yapışkan tiplerden değil yani. Masumane yazılmış olduğu belli.
Ben eşimin tavrını merak ediyorum.. Bu benim kafamdaki soru işaretleri için çok önemli..

Son düzenleme:
canım için rahat olsun.Sende benım gibi düşünmüşün. o mailler otomatıkmen çoğu kışıye geliyor merak etme.Öyle kendını bılmeyen edepsiz insanlar ve sıteler varkı emın ol kendılığınden gelıyor eşinin haberı bıle yoktur.Bende bır zamanlar nışanlımın üstüne yürümüştüm tabı o zamanlar internettekı bu tür saçmalıklardan habersizdim.Boşuna kırdım üzdüm onu.sen sadece telefon kontrolu yap bence maiilere güvenme ve kafana takma.Bır sürü aile yıkılıyor bu sebeplerden.

Bence moralini boşuna bozuyorsun eğer ki aklından geçen kötü şeyler olsaydı maillerini eşin sık sık kontrol ederdi.demekki adamın aklına bile gelmiyo olabilir evlenmeden önce konuştuğu uzun süredir konuşmadığı biridir.. içini ferah tut.. tabi yinede kontrolüde tamamen bırakma böyle basit şeyler içinde evliliğin en güzel günlerinin tadını bozma..

Son düzenleme:
belli olmaz belki evli olduğunu biliyo huzursuzluk çıkarmak içinde birisi yazıyor olabilir...sen eşini sıkmadan uzaktan izle bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…