- Konu Sahibi doganay_iz
-
Bence eşinizin de durduk yere kafasını karıştıracaksınız siz de huzursuz olacaksınız silin maili gitsin.Hadi beklediniz diyelim belki kibarlık olarak cevap verecek kıza sonra devamı gelir gelmez Allah bilir ama bu işe eşinizi kendi elinizle sokmuş olmak sizi mutlu mu edecek ? Bence beklemenizin bir anlamı yok. Mesela ben eşinizin yerinde olsam kibarlık olsun diye cevap verir kısa keserdim kişilik yapım böyle..
Beklemelisin. Maili okunmadı yap. Hiç bir değişiklik yapmadan bırak. Bakalım eşin ne yapacak.
Şimdi düşünmeden bir şeyler yaparsan haklı bile olsan bu davranışın seni haksız yapacak.
Takip et bakalım. Eşinin davranışlarını gözle.
Nişanlıyken eşime de biri mail atmış. Kendini önemsemiş olacak ki şöyle yazmış:
"slm nbr nasılsın yanındaki kız nişanlın falan mı ? gerçi bnim msjlarım sana sorun yaratır ama içimden geldi yazmak istedim yanlış anlaşılıcak bişi yok ayrıca mutluluklar dilerim"
Ben görmedim maili eşim (o zamanki nişanlım) gösterdi. Böyle birşey geldi tanımıyorum etmiyorum ilgileniver dedi. Ve ilgilendim tabiki. Profil fotoğrafından da oldukça belli yani karakteri, kendi yok dudak ve meme var"Doğuştan Sarışın Gril" mi ne öyle birşey yanlış yazmış zaten. Cevap aynen şu:
Bayan çakma sarışın hanfendi... Ben kız arkadaşı "falan" değil, direk eşiyim... Bu arada yalnız ve zavallı türkçe özürlü çakmaların mesajları öyle sorun falan yaratmaz. Aslında "biz"e hiç bir şey sorun yaratmaz sevgili çakma... Kendinizi fazla önemsemişsiniz, ama ne biliyim bir tek böyle mutlu olabiliyorsanız pek yapacak bir şey yok adınıza. Şimdi bizi bir daha rahatsız etmeyin olurmu bayan çakma? Birde hatırlatayım burası arkadaşlık sitesi değil medeni insanların sosyal hayattaki görüştüğü, görüşmediği kişilerle irtibat kurdukları bir yer. Biraz kültür lütfen sayın çakma...
Biraz ağır olmuş sanki.
Nişanlıyken eşime de biri mail atmış. Kendini önemsemiş olacak ki şöyle yazmış:
"slm nbr nasılsın yanındaki kız nişanlın falan mı ? gerçi bnim msjlarım sana sorun yaratır ama içimden geldi yazmak istedim yanlış anlaşılıcak bişi yok ayrıca mutluluklar dilerim"
Ben görmedim maili eşim (o zamanki nişanlım) gösterdi. Böyle birşey geldi tanımıyorum etmiyorum ilgileniver dedi. Ve ilgilendim tabiki. Profil fotoğrafından da oldukça belli yani karakteri, kendi yok dudak ve meme var"Doğuştan Sarışın Gril" mi ne öyle birşey yanlış yazmış zaten. Cevap aynen şu:
Bayan çakma sarışın hanfendi... Ben kız arkadaşı "falan" değil, direk eşiyim... Bu arada yalnız ve zavallı türkçe özürlü çakmaların mesajları öyle sorun falan yaratmaz. Aslında "biz"e hiç bir şey sorun yaratmaz sevgili çakma... Kendinizi fazla önemsemişsiniz, ama ne biliyim bir tek böyle mutlu olabiliyorsanız pek yapacak bir şey yok adınıza. Şimdi bizi bir daha rahatsız etmeyin olurmu bayan çakma? Birde hatırlatayım burası arkadaşlık sitesi değil medeni insanların sosyal hayattaki görüştüğü, görüşmediği kişilerle irtibat kurdukları bir yer. Biraz kültür lütfen sayın çakma...
Biraz ağır olmuş sanki.
buna benzer bir olay aslında benimde başıma geldi facebookta eşime mesaj atmış bi kız bil bakalım ben kimim:) gülücüklerde atmış bende cevap yazdım tanıyamadım kusurabakma diye bilmem nerdeki komşunuz nasılsın falan yazmıştı annen nasıl demişti bende ya dedim ben eşiyim kendisi çok yoğun olduğu için her önüne gelene cevap yazamıyor ben çok bekleme diye yazdım mesajını iletirim anneside iyi merak etme dedim kızda bana mesajımdan ne çıkardınız bilmiyorum ama biz çocukluk arkadaşıyız dedi bende valla çok samimim değilmişsinizki konunuz geçmedi aramızda hem eminim desemde sizi hatırlamaz bile son lafıda soktum kız bu mesajdan sonra bizi engelledi :))) bende rahatlamış oldum.
bu arada eşimin adına açmıştım ama eşimin haberi bile yoktu facesi olduğundan kızları bi görücen teker teker düştüler tuzağa hepsini kayırdım yolladım şükür 1 yıldır kimse gelmiyo :)))
bu arada eşim facesi olduğunuda öğrendi arada bir soruyor mesaj atan ilkokul arkadaşım varmı varsa cevap yaz ayıp olmasın diyo hıhıh merak etme canım diyorum hepsini süpürttüğümü bilmiyo
Merhaba kk üyeleri..
2,5 aylık evliyim.. Bugün beni çok huzursuz eden birşey gördüm, eşimin maillerinde.
Açtım okudum.. Bi kızdan gelmiş "Beni hatırladın mı? Ben seni hiç unutmadım" yazıyodu.
İçimden bi ses "şu kimse cevap ver bi daha mesaj atmasın" dedi, başka bi ses de "bekle kocan ne yapacak" dedi..
Sizce ne yapmalıyım
hatırlamıyorum seni hatırlamak ta istemiyorum zaten...her kimsen lütfen beni bir daha rahatsız etme yaz gönder ve sil bence...eşine gösterdiğinde belkide o kişi tarafından unutulmamış olmak,hoşuna gider adamın...çok güzel evliliği olan erkeklerinde ne zaman ne haltlar karıştıracağını kestiremiyoruz çoğu zaman...ki beğenilmek unutulmamak illaki bişiyler uyandırır erkekte...bence hiiiç aklına düşürme...yüzleşirsen ne olucak sanki...devam eden bir ilişki olsa tamam.fakat kadın beni hatırladınmı dediğine göre eski bişi bu.ama sen bunu gösterince adam kendini savunacak haklı olarak eskidendi diycek ki bu zaten belli...ama sen onu kocana hatırlatmış olacaksın,kadının hala onu istediğini kocana göstermiş olucaksın,yaşanıp bitirilmiş bir şeyin küllerinden yeniden doğmasına kapı açma bence...kocanın aklında o kadın yaşanılıp bitirilmiş ve unutmuş ve unutulmuş biri olarak kalsın.kadında aldığı cevap karşısında zaten yazmaz bir daha.kocalarımızın herşeyi bilmesine gerek yok diye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?