eşimin memleketine gitmek istemiyorum

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
evet arkadaslar kafam okadar karışıkki.biz sözde bu ay sonu eşimin memlekete gitcektik. ama eşim istemiyor. gerekçesi benim ailesiyle sorunlu olmam.aranızda sorun var. ne diye gitcez diyor.gecen yılda gitmedik. çünkü para istediler gönderdik .600lira.oraya gidecek para kalmadı. ve çok laf ettiler. aramız bozuktu. özellikle eşimle ailesinin. ben karışmadım okadar lafa sessiz kaldım. eşim gidelim dese giderdim. ama bu yıl istemiyorum. eşime demedim aslada demem gitmeyelim istemiyorum diye. aralık ayında geldiler ailesi eşimin burnumuzdan getirdiler.şimdi bende gidelim demiyorum ama biliyorumki eşim gitmek istiyor benden bekliyor. ama ben telefonda dahi görüşmediğim insanların yanına gitmekte istemiyorum. eşim bensizde gitmiyor.gidersek sorun yasar kavga edersinizi diyor. napmalıyımmmmmmmmmmm

ışinizi, toplantınızı falan bahane edip onu tek gönderseniz bir hafta falan? Siz de kendi ailenizi falan ziyaret etseniz bu dönemde? Hem o ailesini görmüş olur hem de siz gerilmemiş olursunuz.Bensiz gitmez diyorsunuz ama bir yolunu bulup tek göndermek en makul çözüm gibi geldi bana.

İşinizi, toplantınızı falan bahane edip onu tek gönderseniz bir hafta falan? Siz de kendi ailenizi falan ziyaret etseniz bu dönemde? Hem o ailesini görmüş olur hem de siz gerilmemiş olursunuz.Bensiz gitmez diyorsunuz ama bir yolunu bulup tek göndermek en makul çözüm gibi geldi bana.

eşime sen git demiştim kışın izin alamamıştım. yok sensiz gitmem diyor. zaten bensiz giderse aklım kalır.. eşimi dolduruşa getiririler. para almaya yolmaya calışırlar eminim.ben gidersem yapamazlat.ama ben gidelim demiyorum. ben
im ailem yakın yerde oturuyor bana. 1.5saatlik mesafede. 3haftada bir görüyorum onları

Hiçbir iletişim yoksa, gidince de sıkıntılar olacaksa, bence de gitmemek en iyisi.
Ama eşiniz ailesinden ayrı kalmamalı tabi, herkes ailesiyle görüşebilir, görüşmelide.
Arkadaşa katılıyorum, eşiniz tek gitsin, görsün ailesini, özlem gidersin.

eşim gitmiyor bir türlü gitse rahatlarım. ama diyoki onların orda eşisiz gitmek yanlış anlaşılırmış

bence eşinle beraber gidin. zaten senede bi kere görüyosun anladığım kadarıyla. eşinin hatrına 1 hafta dişini sık. kaybeden sen olmazsın eşin de rahat rahat ailesini görmüş olur aklı sende kalmaz.

senin gitmek istemediğini biliyosa o yüzden söylemiyodur bence. o da özlemiştir ailesini akrabalarını. biz ne kadar sevmesek de eşlerimizin aileleriyle görüşmelerine engel olamayız değilse onların mutsuz olmasına sebep oluruz. dediğim gibi sadece kısa bi süre katlanmaya çalış eşin için. sonrasında tüm yaz senin..

orası öyle canım ama korkuyorum. gittiğim sürece ortam iyi olmucak. daha sarpa vurabilir. hiç tahammülüm kalmadı onlara.para mevzu açılsa laf etseler naparım bilmeme. çok sustum buzaöamana kadar ama artık susmayı düşünmüyorum.

aysecim sen verceksin kararı iyice düşün. ben de eşimin ailesiyle mümkün olduğunca az görüşmeye çalışıyorum anlıyorum seni. ama benim görüşlerim bu yönde. tabi ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin.

eşimin ailesi yüzünden nerdeyse gecen sene eşimle ayrılıyoduk.öyle bir aileki bizden para koparana kadar tüm sülaleyi arattılar. hakarete uğradık.arayan ne biçim insanlarsınız boğazınızdan nasıl geciyor lokma falan deyip hakaret ettiler. kayınbabam görümcemin altınlarını almış kaynanam arıyo ödeyin diyo bilmemne.hadi gectim hepsini ne bir saygı ne bir sevgi.dalga gecer gibi davranıyolar bana.kaynanam beni hiç istemiyor. aklında baskası varmış bana hep bunları anlatıyor. oraya gittiğimde 2hafta boyunca hergün temizlik yaptırıyolar. daha ne anlatayım

eşinize gittiğiniz taktirde olacakları anlatın ama kendisinin gitmesini istediğinizi ailesinden kopmasını istemediğinizi illede gitmem dersede kendisiyle ne olursa olsun gideceğinizi söyleyin derim.

yani kısaca hislerinizi anlatın sizi anlayacaktır eminim
çünkü isteseniz eşinizi bile göndermemek elinizdeyken aksine onu ailesinden koparmamak için çare arayacak kadar iyi niyetli birisiniz.
dilerim herşey gönlünüzce olur ve dilerim eşinizin ailesi ıslah olur

Oraya gitmemen eşinle aranızda uçurumlara sebep olacaksa git.

Eşin dert etmeyecekse gitmemeni ,sen git ben gitmem de

Eşinin ailesiyle ilişkilerinin düzelme ihtimali varsa git,yoksa zaten boşver inceldiği yerden kopsun

Seni pek sevmiyorlar anladığım kadarıyla yokluğunu da sadece laf yapmak için kullanırlar yoksa sanmıyorum umursayacaklarını..

ahh ah vahh vahh gelinim gelmemiş mi diyecekler sanki aysecim

eşiniz gidelim demiyorsa sizde gidelim demeyin.mutsuz ve huzursuz olmaktansa gitmemeniz daha iyi.eşimin geçen hafta bir hafta izini vardı eşimi zorla gönderdim ailesinin yanına bende hamile olduğum için gidemedim.nedense gittiğim zaman hiç rahat edemiyorum.tabi elimden geldiğince onlara belli etmiyorum.arada seviye olmalı mutlaka seviye olsun ki saygıda olur ozaman

eşinize gittiğiniz taktirde olacakları anlatın ama kendisinin gitmesini istediğinizi ailesinden kopmasını istemediğinizi illede gitmem dersede kendisiyle ne olursa olsun gideceğinizi söyleyin derim.

yani kısaca hislerinizi anlatın sizi anlayacaktır eminim
çünkü isteseniz eşinizi bile göndermemek elinizdeyken aksine onu ailesinden koparmamak için çare arayacak kadar iyi niyetli birisiniz.
dilerim herşey gönlünüzce olur ve dilerim eşinizin ailesi ıslah olur

sağol canım gercekten laf olsun diye değil çok iyi niyetli davrandım.okadar lafa rağmen aradım sordum. cvp bile vermedim. bizi para makinesi gibi görüyolar ona bile sustum.ama yeter. yine giderim ben eşim isterse ama gidelim demiyo aksine gitmek istemiyorum sorun olur diyo. bende bir bildiği var heralde diye gidelim demiyorum. birde yeter artık diyorum canım atak etti. eşimle boşanmamıza sebep olacak kişilerle işim olmasa daha iyi. eşim yok canımızımı alcanız yok para dedikçe. arattılar dayısıyla emmisiyle.buraya geldiler yemeklerimi beğenmediler. boyuma laf ettiler. biraz minyonum ben. eşimde uzun. boy farkı var ama biz sorun etmiyoruz. kaynanam sorun görüyo. diyoki bilmemnenin gelini pekte güzel sırım gibi yani uzun boylu pek yakışıyolar diyo.adanadaki bir kızdan bahsediyo pek güzelmiş pek istemişte bilmemne.birde şimdi görüşmüyoz hangi yüzle gitcem bilmem. eşimde benle aynı düşüncede seninle sorunları var. gidersek iyi olmaz diyo bende sustum. birkaç kez gidelimde dedim yok dedi. daha ne yapayımmmmmmmm

eşiniz gidelim demiyorsa sizde gidelim demeyin.mutsuz ve huzursuz olmaktansa gitmemeniz daha iyi.eşimin geçen hafta bir hafta izini vardı eşimi zorla gönderdim ailesinin yanına bende hamile olduğum için gidemedim.nedense gittiğim zaman hiç rahat edemiyorum.tabi elimden geldiğince onlara belli etmiyorum.arada seviye olmalı mutlaka seviye olsun ki saygıda olur ozaman

eşim zorlamıyor. aksine gitmeyelim diyor sorun olur dahada diyor. ama ben ilerde basıma kalkarsa diyorum. doğrusu bikaç kez gidelim dedim yok dedi. daha ne yapayım

Oraya gitmemen eşinle aranızda uçurumlara sebep olacaksa git.

Eşin dert etmeyecekse gitmemeni ,sen git ben gitmem de

Eşinin ailesiyle ilişkilerinin düzelme ihtimali varsa git,yoksa zaten boşver inceldiği yerden kopsun

Seni pek sevmiyorlar anladığım kadarıyla yokluğunu da sadece laf yapmak için kullanırlar yoksa sanmıyorum umursayacaklarını..

ahh ah vahh vahh gelinim gelmemiş mi diyecekler sanki aysecim

portakalım olayları sen biliyosun yakından. kafam allak pullak. inan bebeği bile erteledim.bu yüzden.kafam iyi değilki.saldımmm inan

ayse offfff ayse... ne meseleler bunlar...
sımdı anladıgım kadarıyla esın bu durumu cozmus ve gıtmemenın aıle saglıgınız
acısında ıyı olduguna kanaat getırmıs.
yıne de sen, esının aılesınden tamamen kopmasını ıstemıyorsun, ılerıyı dusunerek...

bence gıtme. arkadasın da soyledıgı gıbı esınle bu mevzuyu net bır sekılde konus.
yoksa (omur uzun) her zaman bunun sıkıntısını cekersın. sen esıne "ne gerekıyorsa
dusun, danısmak ıstersen ben burdayım, ıstedıgını (saygınlıgımı koruyacagını bılıyorum)
yapmaya hazırım" de. ve bunu esıne hıssettır. zaten sanırım suan hıssıyatın bu yonde.
bılıyorsun kı -kotulugunun dokunacagına emın oldugun kısıye mesafelı duracaksın- dıye
bır durum var. hele kı aılen mevzu bahısse... baksana en onemlı seyı; bebegı ertelemıssın.
tabı bunların hepsı esınden emınsen yapacagın seylerdır.
benım hıssettıgım; bu durum esınden cocuk sahıbı olup-olmama konusunda senı suphelendırmıs.
esınle aranı onlar bozamasa da, bu durumlar ve senın yıpranman bozar. kendıne dıkkat et...
ınsaellah hersey gonlunce olur...

sağol canım gercekten laf olsun diye değil çok iyi niyetli davrandım.okadar lafa rağmen aradım sordum. cvp bile vermedim. bizi para makinesi gibi görüyolar ona bile sustum.ama yeter. yine giderim ben eşim isterse ama gidelim demiyo aksine gitmek istemiyorum sorun olur diyo. bende bir bildiği var heralde diye gidelim demiyorum. birde yeter artık diyorum canım atak etti. eşimle boşanmamıza sebep olacak kişilerle işim olmasa daha iyi. eşim yok canımızımı alcanız yok para dedikçe. arattılar dayısıyla emmisiyle.buraya geldiler yemeklerimi beğenmediler. boyuma laf ettiler. biraz minyonum ben. eşimde uzun. boy farkı var ama biz sorun etmiyoruz. kaynanam sorun görüyo. diyoki bilmemnenin gelini pekte güzel sırım gibi yani uzun boylu pek yakışıyolar diyo.adanadaki bir kızdan bahsediyo pek güzelmiş pek istemişte bilmemne.birde şimdi görüşmüyoz hangi yüzle gitcem bilmem. eşimde benle aynı düşüncede seninle sorunları var. gidersek iyi olmaz diyo bende sustum. birkaç kez gidelimde dedim yok dedi. daha ne yapayımmmmmmmm

o zaman hiç sorma canım ne yapayım diye, kendinide üzme vicdanınıda rahat tut yapacağını yapmış diyeceğini demiş çok bile etmişsin
otur oturduğun yere kaydirigubbakcemile3
eşinede maşallah ama :nazar:

Back
X