eşimin memleketine gitmek istemiyorum

ayşeece madem eşinden bi ses yok seninde huzurun kaçıcak gitme ,sesini çıkarma eşine bu senelikde gitmeyin zaten eşinde zorlamıyormuş ne güzel yerimseniben

eşimin ailesi yüzünden nerdeyse gecen sene eşimle ayrılıyoduk.öyle bir aileki bizden para koparana kadar tüm sülaleyi arattılar. hakarete uğradık.arayan ne biçim insanlarsınız boğazınızdan nasıl geciyor lokma falan deyip hakaret ettiler. kayınbabam görümcemin altınlarını almış kaynanam arıyo ödeyin diyo bilmemne.hadi gectim hepsini ne bir saygı ne bir sevgi.dalga gecer gibi davranıyolar bana.kaynanam beni hiç istemiyor. aklında baskası varmış bana hep bunları anlatıyor. oraya gittiğimde 2hafta boyunca hergün temizlik yaptırıyolar. daha ne anlatayım

ne temiziliği arkadaşım sinir oldum şimdi öyle adama temizlik mi yapılır gidersende.hastayım de yapma bahaneler bul aaa kötükedihüso

ayse offfff ayse... ne meseleler bunlar...
sımdı anladıgım kadarıyla esın bu durumu cozmus ve gıtmemenın aıle saglıgınız
acısında ıyı olduguna kanaat getırmıs.
yıne de sen, esının aılesınden tamamen kopmasını ıstemıyorsun, ılerıyı dusunerek...

bence gıtme. arkadasın da soyledıgı gıbı esınle bu mevzuyu net bır sekılde konus.
yoksa (omur uzun) her zaman bunun sıkıntısını cekersın. sen esıne "ne gerekıyorsa
dusun, danısmak ıstersen ben burdayım, ıstedıgını (saygınlıgımı koruyacagını bılıyorum)
yapmaya hazırım" de. ve bunu esıne hıssettır. zaten sanırım suan hıssıyatın bu yonde.
bılıyorsun kı -kotulugunun dokunacagına emın oldugun kısıye mesafelı duracaksın- dıye
bır durum var. hele kı aılen mevzu bahısse... baksana en onemlı seyı; bebegı ertelemıssın.
tabı bunların hepsı esınden emınsen yapacagın seylerdır.
benım hıssettıgım; bu durum esınden cocuk sahıbı olup-olmama konusunda senı suphelendırmıs.
esınle aranı onlar bozamasa da, bu durumlar ve senın yıpranman bozar. kendıne dıkkat et...
ınsaellah hersey gonlunce olur...

evet gelecek korkutuyor belki biraz zamana ihtiyacım var bebek konusunda. 1 yıldır bukadar isterken şimdi kafam karışık.ben geleceği düşünüyorum. ve ne olursa olsun eşimin ailesinden kopmasını istemiyorum. sonuçta anne baba. benle iyi değiller diye eşimlede kopacak değiller ya. işte ben biraz vicdan yaptım ama aslında susup oturmak en güzeli

ne temiziliği arkadaşım sinir oldum şimdi öyle adama temizlik mi yapılır gidersende.hastayım de yapma bahaneler bul aaa kötükedihüso

sen misafirsin otur dinlen kzım demediler. direk süpürme silmebirde köy evi.evin içinde bir kedi.mesela hiç unutmuyorum bir sabah kalktım odamızın kapısı açık kaynanamla gözgöze geldik. o kapı nasıl açılmış.farzet acıldı kalk kapat

ayşeece madem eşinden bi ses yok seninde huzurun kaçıcak gitme ,sesini çıkarma eşine bu senelikde gitmeyin zaten eşinde zorlamıyormuş ne güzel yerimseniben

aslında ailesini görmüyoda değil. aralıkta geldiler. sadece kayınbabam gelmedi.diğer anne ve kardesleri hepsi bizdeydi gördü eşim.görmese neyse

sakın gitme eşin sana gidelim demiyosa sende deme ama gidelim derse ben gitmek istemiyorum de onlar biz gelinlere istediğini yapacak olmayacak lafları söyleyecek bizde kös kös yanlarına mı gidicez gelinleri ne zannediyolar ki acaba sonrada eşinin ailesiyle arasına girme denecek sakın arkadaşım herkes haddini bilsin ne demek öyle boyuna laf söyleyecek başkasını beğeniyomuş ta ayıp ya sonrada seni suçlu çıkarırlar taviz verme bizimde onurumuz var bizimde annemiz babamız var onlara zahmetsiz gelin geldik diye ezdirmeyelim kendimizi çok sinirlendim yaa bende de bi değişik versiyonu var ben aynı yerde oturuyorum ama eşim annesine hiç gitmez bende 10 günde bir falan giderim ama bana bi laf söylesin aynen iade ederim tırsar biraz dinsizin hakkından imansız gelir

eniştesi arar ayse kredi çeksin babamın durumu iyi değil. ben kredi çekecemişim. banane ya.varmı böyle cahillik ya. cahilde bir yere kadar. ben kafam hiç gelmez cahile falan

diyorum sana sesini çıkarma boşver diye madem görmüş yeter ona

illa gidelim derse orda olacakları sölerim. kabulse razıysa giderim. ama gidelim dicek yüzü yok bence

korkuyorum ilerde eşim gitmek istemedin bende senin ailene gitmem falan derse. ozaman çok kötü olur işte

valla şaştım kaldım sen ne dertliymişsin sempatiksalakcinni

tamam iyi yapıyosunda biraz fazla takıyosun bu sorunları hepimiz yaşıyoruz

tek gitsin canım eşin gerçi aklım kalır diyosun para tırtıklarlar diye ama boşver sen gidince sorun çıkacagına eşin gitsin versin üç beş kuruş çenenelerini kaparlar ...ay çokmu acımasız yazdım benimde başımda böle paracı bi görümce varda ay yine kötü hissettim kendimi seviyodum ya ben görümcemi ..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Back
X