eşim pek karıstırtmaz ama bilmiyorum belki duygusallıkla söylüyorum da ben hep geri planda olurum gibi geliyor bir de aynı sehirde hiç yasamadık belki değişimler olabilir mi acaba diye düşünüyorum
ben bu konuda kadınların her zaman ailesine yakın oturması taraftarıyım. biraz bencillik gibi olacak ama, doğum yapan, hassaslaşan hatta en kolay depresyona giren yine biz kadınlarız.. o yüzden biraz daha diretin, mutsuz olduğunuzdan falan bahsedin. eminim yumuşayacaktır :)
fiona
biz de seneye tayinciyiz nasip olursa
eşim ve ben farklı memleketteniz
eşlerden biri orada yaşamak istemiyorsa bu ister erkek ister kadın olsun fark etmez
karşı tatafta buna saygı duymalı
bence farlı bi şehre yerleşin
iki aileye de aynı mesafe uzaklıkta
biz öyle yapmayı düşünüyoruz
fiona
eğer eşinin ailesi ile mükemmel ilişki içinde değilsen kesinlikle taviz verme
çümnkü orada tek kalacaksın
o taraf hep baskın olacak
bi akraba ortamında hep yalnız olacaksın
en basitinden yaz tatilinde ben orada sıkıntıda patlıyorum
tanımadığım insanlar,çevre
ne kadar yakınlaşsan da el kızısın sonuçta
buna ben de katılıyorum ama 3 yıldır savastıgım konu bu zaten maalesef ne yaptıysam olmadı, ailemin memleketine gelmeyi bile içgüveysi olmak gibi algılıyor zaten. onun ailesinin sehrine 1 saat uzakta olan bi sehir var ikimizin sehirlerinin arasında olan, orayı kabul ediyordu önceden. şimdiyse illaki ailesinin memleketi gibi konusuyor
fiona
benim kv hem soğuktur
hem de laf çakmak için fırsat kollar
tatilimizi zehir eder,gittiğimize pişman eder bizi
benim eşim memleketinde okumuş ve bayılıyor oraya
bayınılmayacak gibi diil ki ben de çok seviyorum onun memleketini
ama ama ama
3 yıl sonunda edindiğimiz tecrübe şu
oraya gidersek
akrabaların dedikodusundan kurtulamayacağız
tanımadığım insanlara gezmeye sürükleyecek kv
ve herkesin içinde bana gönderme yapacak
kv lere göre bi hayat yaşıycaz
her yaptığın göze batacak,sağda solda dedikodunu yapacak
ve sen bunları duymaya başlıycaksın
bi hafta sonunu bile beraber geçiremeyeceksiniz vs vs vs
yyok rkadaşım ben bunlara gelemem
ama baş edebilirim diyorsan o başka
ama cnm baş edemem diyorsan kesinlikle eşini ikna et
en önemli şey sizin mutluluğunuz
bence git bide şu tarafı var en azından yatıya gelmezler.. şimdi gelkiyorlardır geldilermide 1 hafta kalırlar öle değilmi.. sen eşinin memleketine gidersen haftada bi görüşürsünüz zaten.. oda akşam yemekleri olur..senin annen gelir kalmaya daha iyi bence ohhh
su ana kadar 1 kez geldiler kalmaya 1 haftalıgına o yüzden aynı sehirde yasarsak daha cok görüşürüz bence. zaten öyle bi durumda görüşme olayını abartırlarsa ben de annemi sık sık cagırırım sanırım
hımm.. sen düşün genede derimbakk benimde yakın ailesi abartmıyorum 4-5 ay olmuştur bize yemeğe geleli öle zırt pırt gelemmezler zaten bizim olayımız farklı bizde eşimle 1-3 haftada bir gideriz..kendi annem daha yakın bana.. daha çok annemde geçer zamanım.. ama çpk şükür bi sıkıntımız yok eşimle ..
benim de kv ile aramız mesafeli bilmiyorum cok fazla gelin gidin moduna girer mi..benim de en büyük hayalim anneme yakın olacagım tarz bi evlilikti ama maalesef yasayamadım bu konuda hayal kırıklıgı yasıyorum
bizde ilden ilçeye göçtük eşimin işinden dolayı burda ne doğru düzgün lokanta var ne kıyafet alacak hesaplı alışveriş yeri .çok şeyden mahrumuz,ufak yer olunca
esnaf .çok sahteklar ve kazıkçı, fırından çıkan ekmeğin tadıda yok, düşük kalite un kullanıyorlar, kıyafet alışı için ile gidiyoruz neden ,daha fazla para vereylm kl? sonradan gelince zaten komşular için ha varsın ha yoksun, yerli halk sonradan gelenlere mesafeli, zaten akraba evliliği .çok
eğer il'e göçeceksen iyi ufak yer lse tavsiye etmem ,akrabaları nasıl .çok müdahaleci değillerse karar senin ,blrde buranım suyu çok kireli hazır suyla ancak yemek ve çay pişiriyoruz, ilçe inan şehirden pahalı, rekabet az esnaf kazıkçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?