Eşimin meraklı ailesi ve her şeyde söz sahibi olmaları

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
Merhaba arkadaşlar 7 senedir evliyim ve kaynım ve kayınpederimin her şeye karışması ve meraklılıklarından bıktım nasıl konuşsam bilmiyorum ama her defasında eşime özel şeyleri anlatma diyorum bir şey olmaz deyip geçiyor.Bir bakıyorum adet günümü dahi biliyorlar bıktım artık.evime kim gelir gider nereye giderim her şey maddi durumum.Ve ne zaman param olsa illaki bi bilirler para isterler ne yapayım nasıl söylesem de artık sussalar.bir çıkar yolunu bulur muyum

Arkadaşıma gitsem e çok gitti bu ara diyor telefonda.alışverişe gidiyoruz niye gidiyorsunuz diyor kocam pasif

Adet gününü mü biliyorlar??
Eşinin ağzına çimento dök.
O nasıl muhabbetler ya.
Sesini çıkar bi zahmet 7 yıl olmuş şimdiye kadar susmuşsan yüz bulmuşlardır ne tuhaf insanlar.

Bence sorun eş. Ne demek adet gününü bilmeleri. Fırsatı veren eşiniz onlara kızmayın boşuna.

Problem eşinde
O zaman eşine herşeyi söyleme sen de.

Ya arkadaşlar o kadar mıç mıçlar ki kaynım ister eşim yapar hadi onu geçtim ağız bakar.evimi taşıdım yine yetiyorlar uzaktan neler yaşadım.yönlendiriyorlar.eşime her defasında söyledim kıskanç dedi çıktı

Acaba direk kaynımla konuşsam ne olur diyorum sonra konuyu çarpıtır kardeşini doldurur diye korkuyorum

Senin kocan gevsek baska sey bulamismi anlatacak bizim de kp kayinlarim var ne maasimi bilirler ne günümü tövbe yaaa

Merak edip sormaları garip de,
Eşin de anlatmasın niye anlatıyor?
Kayınla konuşmak şu durumda çok komik olur, önce eşinle konuşmalısın.

suc ne kp nede kayinda.suc kendini es sanan agzinda bi baklayi tutamayan esinizde.benim en hassas oldgum sey guven bizimle ilgili seyleri anlatiyorsa k.bakmayin ama benim gozumde erkek degildir o.sizde sert bi sekilde uyarin ne bicim adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…