• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin mesaileri

Ben de çok sık kalıyorum, benim eşim de sorun ediyor mudur acaba? =)
Şaka bir yana, sinir olmayın hatta üzülün adamın haline. İş bu sonuçta, eğlenerek yapılan bir şey değil ki.

Ne iş yaptığına bağlı biraz.
İşiyle ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olun her zaman, kafanızın rahat olması için. :)

Bende hep eşimi bekliyorum mesaiye çok kalıyor çok yoruluyor kiyamiyorum ama yapacak birsey yok bizim için çalışıyorlar

Esimle ayni meslekteyiz muhasebeciyiz ama ben suan calismiyorum sanirim bencillik ediyorum kdv donemo oldgu icin gec geliyor hayir sabahtan demiyolar aksam mesai var dye tam vkis saati gwliyor mesai dyolar bnde hergun napicami sasirdim buna snir oluyorum dogru dyosnuz ekmek parasi saygisizlik etmiyorum sadece bgun braz fazla uzuldum galiba

Benimkinin mesailik işi yok ama her gun 2 3 gibi geliyor. 2 ayda bir anca tüm gününü bana ayirabiliyor. Kötü bir sey yapmadiklari surece bence sorun yok. Ekmek parası iste..

Ben oldum olası mesailerden kıllanırım sevmem benimki gececi gidiyo her iki güne bi onda hiç sorun etmedim nedense. Ama benimde başka sorunlarım var bu ara.

Ay, sukretmem gerektigini hep bu siteden ogreniyorum ya. :) uzuluyorum valla ne yalan soyleyeyim. Insallah sizin esinizin de erken gelecegi gunleriniz olur. :)

Inşallah insallah. Bizim de kendi işimiz ama b2 ayda bir gün sadece izin yapabiliyor gece en erken 00.00da geliyor bazen. Ben neyse de kocama cok üzülüyorum Allah güç kuvvet versin onlara inşallah. Gerçekten cok zor. .

Inşallah insallah. Bizim de kendi işimiz ama b2 ayda bir gün sadece izin yapabiliyor gece en erken 00.00da geliyor bazen. Ben neyse de kocama cok üzülüyorum Allah güç kuvvet versin onlara inşallah. Gerçekten cok zor. .
Evet zor gercekten. Yemek sektoru filan mi? Bir ara calismistim, cok zor bilirim. Allah yardimcisi olsun ekmek parasi pesinde kosanlarin.

Evet zor gercekten. Yemek sektoru filan mi? Bir ara calismistim, cok zor bilirim. Allah yardimcisi olsun ekmek parasi pesinde kosanlarin.

Amin. Evet yemek sektörü ve esim de isletmecisi olunca maalesef hep ona ihtiyaç var. Bazen diyorum kendi işimiz olmasaydı acaba daha mi rahat ederdik. Ama her seyin hayirlisi. Cok şükür çalışmasının karşılığını da alıyoruz.
Allah onlara zeval vermesin insallah..

Back
X