- 28 Ağustos 2014
- 220
- 84
- 38
- Konu Sahibi cikolata kiz03
Kizlar sizinde esiniz hep mesaiye kaliyormu yaaa aksam eve gelcekmi gelmicekmi blmiyorum snir oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esim kendi isini yaptigi halde 8'de geliyor. Ekmek parasi napalim.
Ay, sukretmem gerektigini hep bu siteden ogreniyorum ya. :) uzuluyorum valla ne yalan soyleyeyim. Insallah sizin esinizin de erken gelecegi gunleriniz olur. :)8de gelmesine uzuluyir musunuz? Benimki 12de evde olsa dünyalar benim olur.
Ay, sukretmem gerektigini hep bu siteden ogreniyorum ya. :) uzuluyorum valla ne yalan soyleyeyim. Insallah sizin esinizin de erken gelecegi gunleriniz olur. :)
Evet zor gercekten. Yemek sektoru filan mi? Bir ara calismistim, cok zor bilirim. Allah yardimcisi olsun ekmek parasi pesinde kosanlarin.Inşallah insallah. Bizim de kendi işimiz ama b2 ayda bir gün sadece izin yapabiliyor gece en erken 00.00da geliyor bazen. Ben neyse de kocama cok üzülüyorum Allah güç kuvvet versin onlara inşallah. Gerçekten cok zor. .
Evet zor gercekten. Yemek sektoru filan mi? Bir ara calismistim, cok zor bilirim. Allah yardimcisi olsun ekmek parasi pesinde kosanlarin.
Bende hep bu sitede sukrediyorum
Evet cnm dogru dyosunevet..tek derdiniz bu olsun...
bu sitede öyle arkadaşlar var ki eşi geciktiğinde aklına direkt aldatılma ihtimali gelen...
siz enazından nerde olduğunu biliyosunuz eşinizin..