nefret ettigim şey vallahi... ya o msjların içerigini görmene izin versin yada artık bi şekilde ipleri kopart. şüpheyle yaşayamassın.aynı evdesin sürekli elinde telefon görüyosun falann olcak iş degil dayanılmaz yani.. ben olsam kafayı yerdim herhalde yada o telefonu parçalardım
yok izin vermiyor o kadının attğı mesajlar moralimi bozmasın diye istemiyormuş yada işle ilgili özel bir konuymuş gözüm sürekli üzereinde inanın bu durumdan nefret ediyorum ama kendime engel olamıyorum sorduğumdaysa herzaman aynı şeyler onu çok sıkıyormuşum rahat bırakmıyormuşum bunalıyormuş evdede rahat yokmuş
yok izin vermiyor o kadının attğı mesajlar moralimi bozmasın diye istemiyormuş yada işle ilgili özel bir konuymuş gözüm sürekli üzereinde inanın bu durumdan nefret ediyorum ama kendime engel olamıyorum sorduğumdaysa herzaman aynı şeyler onu çok sıkıyormuşum rahat bırakmıyormuşum bunalıyormuş evdede rahat yokmuş
pfff :97: yani evde huzur yok çünkü sen karını bırakıp telefonunla meşgulsn..yani canım bilmiyorum da bu işi çözmeli yani. madem senin moralinin bozulmasını istemiyo yapmıcak..işi ne ki bunun özel bişi olcak :88:
telefon alın yazısımı ki değişmesin...değiştirsin telefonunu bi zahmet.çok sinir bozucu düpedüz size yapılmış saygısızlık...
işi yüzünden değiştiremezmiş o kadaın yüzünden o kadar tartıktıkki sayısı bile belli değildir savcılığa gidelim şikayet edelim dedim kaç kere ama gitmiyor sonra kadın arayınca yine arıyor ben napıcam diye bana soruyor
sapıklık yapan numarayı operatöre bildirip hakkında engelleme getirebilirsiniz canım.
senin de telefonunu kardeşin falan özelden arasın günde 40-50 kere kim olduğunu bilmediğini söyle. kendisi delirirse telefonunu değiştir falan derse ya da savcılığa şikayet edelim derse ayak dire, değiştirme,sana yaptığının farkına varsın. kadın arıyor ama demekki eşin başka zamanlarda konuşuyorki o kadınla kaç aydan sonra hala arayacak cesareti buluyor kendinde.kadın eşini özelden mi arıyor normal görünen numaradanmı?
Senin bir onceki actigin konuyu biliyorum, her an takip ettiginide biliyorum ve inan bana cok kotu bir durum bu.
Ya esler arasinda gizli sakli olmaz ki!!!
Ne varki bunda senin caninin ne zaman isterse esinin telefonunu alip kurcaliya bilirsin ayni sekilde oda seninkini kurcaliyabilir bundan dogal ne var ki? sevgilin degil herseyini paylastigin ayni yastiga bas koydugun esin bu!!!
Kiskancik evliligi cok zedeler yani sacma buldum ben sahsen arnizdaki bu anlasmayi.
Esimde bana bu tavirlari sergilese bende bu durumu kotuye yorarim kesinlikle.
Allah sabir versin cnm
çok teşekkür ederim canım beni bu konudan o kadar bıktırdıki telefonuna dokunmamaya yemin ettim ne hali varsa görsün diyorum ama bir yandanda içim rahat etmiyor işte hazmedemiyorum
ne halivarsa görücek ama evliken degil ya. bu nasıl iştir çözemedim.cidden allah sabır versin yani .bnmde başıma geldi bu gibi bişi uzaklaştramadım iş dedi bişi dedi aylar geçti..resti cekince yola geldi ama işişten coktan geçti knşmasın yüzyüze gelmesin ne fark eder.şmdide cokkk uzak hissediorum kendimi bitişe yakındır yanii..
faturalı hatsa netten takip edin.bilmiorm yapıomusunuz ama bu işe yarayabilir..
şu an bile karşımda mesajlaşıyor çıldırıyorumm anlamadım canım eşiminkinimi takip edeyim netten?
şu an bile karşımda mesajlaşıyor çıldırıyorumm anlamadım canım eşiminkinimi takip edeyim netten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?