Eşimin mesajları beni çileden çıkartıyor

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
merhaba arkadaşlar daha öncede bir derdimi paylaşmıştım okuyanlarınız vardır aldatıldığımı hissediyorum başlığı altında.. o konuyla ilgili bir gelişme olmadı beklemedeyim hala..
neyse arkadaşlar eşimin telefonuna sık sık gelip giden mesajlar var. aslında uzun zamandır böyle ama başlarda fazla önemsemiyordum son günlerde hele geçen hafta anlattığım konuyu yaşadıktan sonra bu mesajlar canımı sıkmaya başladı. çok fazla tartıştık bu konu yüzünden bir kaç defa eşimden gizli telefonunu karıştırdım ve bir keresinde yalanını yakaladım ama o her zamanki gibi bir bahaneyle konuyu geçiştirdi bende o günden sonra telefonuna elimi sürmem diye yemin ettim anlayacağınız artık telefonuna bakamıyorum da. bu konu o kadar canımı sıkıyorki telefonu eşimin elinde görsem yada bir mesaj geldiğini görsem hemen tavırlarım değişiyor suratım asılıyor ya da bir şekilde belli ediyorum bu defa da tartışmaya başlıyoruz
bir de eşimin bir telefon sapığı var tanıştığımız günden beri hayatımızda eşim gelen mesajları onun attığını rahatsız ettiğini söylüyor bazen o kadının gerçekten sapık olup olmadığından da şüpheleniyorum. artık sürekli eşimi izlemek istemiyorum böyle yaparak kendimi de onu da çok yoruyorum farkındayım ama gelen mesajları görünce dayanamıyorum
kısacası arkadaşlar eşimle oturup tartışmadan konuşmak istiyorum bu konunun beni ne kadar rahatsız ettiğini anlamasını istiyorum ama sinirlenmeden sakin sakin nasıl konuşacağımı bilmiyorum çünkü ne zaman bu konuyla ilgili konuşsak sonu tartışma oluyor nasıl konuşabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız?

nefret ettigim şey vallahi... ya o msjların içerigini görmene izin versin yada artık bi şekilde ipleri kopart. şüpheyle yaşayamassın.aynı evdesin sürekli elinde telefon görüyosun falann olcak iş degil dayanılmaz yani.. ben olsam kafayı yerdim herhalde yada o telefonu parçalardım

yok izin vermiyor o kadının attğı mesajlar moralimi bozmasın diye istemiyormuş yada işle ilgili özel bir konuymuş gözüm sürekli üzereinde inanın bu durumdan nefret ediyorum ama kendime engel olamıyorum sorduğumdaysa herzaman aynı şeyler onu çok sıkıyormuşum rahat bırakmıyormuşum bunalıyormuş evdede rahat yokmuş

pfff :97: yani evde huzur yok çünkü sen karını bırakıp telefonunla meşgulsn..yani canım bilmiyorum da bu işi çözmeli yani. madem senin moralinin bozulmasını istemiyo yapmıcak..işi ne ki bunun özel bişi olcak :88:

telefon alın yazısımı ki değişmesin...değiştirsin telefonunu bi zahmet.çok sinir bozucu düpedüz size yapılmış saygısızlık...

galerici kendisi araba alıp satıyor öyle çok özel olacak birşey yok ama herşeyi benimle paylaşmak zorunda değilmiş aynı şeyi ben yaptım bir keresinde.. yani onun yanında bir arkadaşımla mesajlaşıyordum hemen aldı telefonu elimden onun varken neden mesajlaşıyormuşum.. sonrası yine kavga

telefon alın yazısımı ki değişmesin...değiştirsin telefonunu bi zahmet.çok sinir bozucu düpedüz size yapılmış saygısızlık...

işi yüzünden değiştiremezmiş o kadaın yüzünden o kadar tartıktıkki sayısı bile belli değildir savcılığa gidelim şikayet edelim dedim kaç kere ama gitmiyor sonra kadın arayınca yine arıyor ben napıcam diye bana soruyor

senin de telefonunu kardeşin falan özelden arasın günde 40-50 kere kim olduğunu bilmediğini söyle. kendisi delirirse telefonunu değiştir falan derse ya da savcılığa şikayet edelim derse ayak dire, değiştirme,sana yaptığının farkına varsın. kadın arıyor ama demekki eşin başka zamanlarda konuşuyorki o kadınla kaç aydan sonra hala arayacak cesareti buluyor kendinde.kadın eşini özelden mi arıyor normal görünen numaradanmı?

Senin bir onceki actigin konuyu biliyorum, her an takip ettiginide biliyorum ve inan bana cok kotu bir durum bu.

Ya esler arasinda gizli sakli olmaz ki!!!

Ne varki bunda senin caninin ne zaman isterse esinin telefonunu alip kurcaliya bilirsin ayni sekilde oda seninkini kurcaliyabilir bundan dogal ne var ki? sevgilin degil herseyini paylastigin ayni yastiga bas koydugun esin bu!!!

Kiskancik evliligi cok zedeler yani sacma buldum ben sahsen arnizdaki bu anlasmayi.

Esimde bana bu tavirlari sergilese bende bu durumu kotuye yorarim kesinlikle.

Allah sabir versin cnm

numarası özele kapalı normal görünen numaradan arıyor başka numaralardan arıyor sürekli arıyor yani.. bir keresinde arkadaşım gece 1de çağrı attı diye ertesi gün ortalığı havaya kaldırdı haberim yokken arkadaşımı aramış eşine ulaşmış o ben,m gibi değil yani
onunla öyle bir konuşma yapmak istiyorumki üste çıkamasın beni anlasın istiyorum

çok teşekkür ederim canım beni bu konudan o kadar bıktırdıki telefonuna dokunmamaya yemin ettim ne hali varsa görsün diyorum ama bir yandanda içim rahat etmiyor işte hazmedemiyorum

çok teşekkür ederim canım beni bu konudan o kadar bıktırdıki telefonuna dokunmamaya yemin ettim ne hali varsa görsün diyorum ama bir yandanda içim rahat etmiyor işte hazmedemiyorum

ne halivarsa görücek ama evliken degil ya. bu nasıl iştir çözemedim.cidden allah sabır versin yani .bnmde başıma geldi bu gibi bişi uzaklaştramadım iş dedi bişi dedi aylar geçti..resti cekince yola geldi ama işişten coktan geçti knşmasın yüzyüze gelmesin ne fark eder.şmdide cokkk uzak hissediorum kendimi bitişe yakındır yanii..

faturalı hatsa netten takip edin.bilmiorm yapıomusunuz ama bu işe yarayabilir..

şu an bile karşımda mesajlaşıyor çıldırıyorumm anlamadım canım eşiminkinimi takip edeyim netten?

Tepkilerinde çok haklisin, suphelenmekte de haklisin.
E$in sen bu konuyla ilgili konustugunda beni sikma, bunaltma diyip konuyu dikkate almiyorsa sen sakinligini nasil muhafaza edipte onunla konusacaksin ki? Sakin kalman çok zor, hakli olarak. Belki soyle bir sey yapabilirsin; esini karsina alip benim sana soylemek istediklerim var diyerek, hazirladigin konusma bitene dek sana soru veya yorum yapmamasini isteyebilirsin. Ve bu konusmayi onceden kafanda tasarlayabilirsin, hatta yzabilirsin. Ilk bolumde ona duydugun guvenden bahsedebilirsin(tabi ilk zamanlardaki) evlilikte durustlugun, seffafligin olmazsa olmaz oldugundan vs bahsedebilirsin. Seni rahatsiz eden seylerden, ve onlardan neden rahatsiz oldugundan vs bahsedebilirsin. Son kisimda da ondan bekledigin ve istedigin seyleri soyleyebilirsin. Bazi kurallar koyup, evliliginize ve iliskinize zarar veren seyleri yasaklayabilirsin. Valla su durumda alttan gizli gizli gozdagi da vermelisin. Evlilikte cok bunaltiyorsun, herseyime karisiyorsun, ozgurlugumu kisitliyorsun gibi yaklasimlari anlamiyorum. Bunu diyebilen insanlar evliligi henuz anlamamis insanlar olsa gerek.

Son düzenleme:
şu an bile karşımda mesajlaşıyor çıldırıyorumm anlamadım canım eşiminkinimi takip edeyim netten?

Bu nasil bir sabirdir boyle?
Senin ona hesap sormaya hakkin var!
Senin su an kiminle mesajlastigini ogrenmeye hakkin var...
Ha baktin ki o adam senin haklarindan ve evliligin anlamindan bihaber
ona gore davran...

evet.hangi numaralarla msjlaşıp konusuyo görebilrsin . o kadını da ararsan iyi olabilir neden evli bi adamla knşuo ne paylaşıyo yanii.bu cok onur kırıcı bi durum ama bilemiyorum ne yapabilceni..boşanmak istesen bile haklısın yani

Kusura bakmayın da, siz aldatmasına izin veriyorsanız biz daha ne diyebiliriz ki buradan?!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…