Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yani iş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.
Tabii ki. Arkadaslari kullaniyor, temin ediyor, ortami hazirliyor. O sartlarda "hayir ben kullanmam" demesi imkansiz. Birincide uzak durur, ikincide uzak durur, ucuncude baslar. Basladiktan sonra da tekrar birakmaz.

Bu isler oyle sigarayi biraktim aslinda ama yemekten sonra bir tane icerim yaa gibi olmuyor. Ustelik kendisi birakip arkadaslari devam ettigi surece arkadaslari da israr edecek kullanmasi icin.

Size şöyle soyleyeyim. Donem donem muptezellik duzeyinde ot kullanan, yanisira kokainden asite bircok kimyasali da zaman zaman kullanan bir arkadasim "lya hayatimda bir kere meth denedim ve gercekten tovbe ettim, cok kotu bir sey, bir daha asla" diye anlatmisti. Sizin kocaniz bir de bunun bagimlisi. Durumun ağırlığına buradan pay biçin.

Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yani iş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.
istediği kadar çevresinden uzak olsun, artık bunların satışı telegramdan kolaylıkla yapılıyor, isterse arkadaş çevresini değişsin ister şehir değişsin hatta ülke değişsin. Farkeden bişey yok üzgünüm. Artık zina internette tek tuşla eskort buluyorsun, kumar internette tek tuşla milyonlar borçlanıyorsun, uyuşturucu cirit atıyor tek tuşla torbacı kapında. İnsan bir kere kırmızı çizgiyi geçti mi artık o kişi her an oraya düşebilir demek (ki eşinizin uyusturucu kullanımı kırmızı çizgiyi kmlerce geçmiş) insan tövbe edebilir çok pişman olabilir ama tövbesi pişmanlığı artık kendi ile allah arasında. sizin geri dönmeniz yanında olmanız kendinize saygısızlık. hatta ÇOCUKLARINIZIN KUL HAKKINA GİRİYORSUNUZ !! . Kumar oynayanlar, uyuşturucu kullananlar kendi karısını çocuklarını bile satıyor. Zaten krize girdiği an canınız da tehlikede onu saymıyorum bile.

Öncelikle sizi anlıyorum birden bire eşinizin bilmediğiniz karanlık yüzünü gördünüz. Yanında olup fedakar bir role bürünmek istiyorsunuz fakat bu sizin “cocukluk hayatınızla ilgili” hastalıklı bir durum. Çünkü siz kurban olmak istiyorsunuz. fedakarlığı bir yaşam biçimi bellemişsiniz. Size tavsiyem 1-2 sene temiz dolaştığını bilseniz bile sakın eşinizle barışmayın çünkü buna cok meyillisiniz anladığım kadarıyla. Sürekli eşinizin merhametinden, eski halindeki abdesti namazından bahsediyorsunuz. Onunla mantık için evlenmişsiniz zaten. Şuan mantığın tamamen dışında ve hayatınızı daha iyi bir yere taşımanız gerek. Boşanmayı düşünmek istemiyorsunuz cevaplarınızın farkındayım ya da ileride yeniden birleşmek istiyorsunuz çok sağlıksız bi durumdasınız mutlaka psikoterapi almanızı öneririm hayatınız bir anda tersine döndüğü için alt üst oldunuz. Memursanız tayin aldırın bi şekilde kendinize yeni bir başlangıç yapın. Kısmetinizde daha iyi bir erkek de olabilir ama hayatınızda birisi olmasa bile çok mutlu olucaksınız. Güvenmediğiniz bi adamla nasıl sırtınızı dönüp uyuyabilirsiniz. Bu adamla mı yaşlanmayı düşünüyorsunuz. EN İYİ İHTİMALLE BU ADAM ŞİZOFREN OLUCAK tehlikenin farkına varın.
Size kocaman sarılıyorum. Kendinizi seçmeyi BAŞARACAĞINIZA inanıyorum. BIRAKMAK, SIKI SIKI TUTMAKTAN DAHA KOLAYDIR. Lütfen bırakın.

Çocuklarının babasız büyümesi, annesiz buyumelerinden daha iyidir. Ya da senin çocukların olmadan yaşama ihtimalinden. Zira bu halüsinasyonlarin çok farklı şekilde sonuçları olabilir Allah korusun bı gün senin ya da çocukların boğazına sarilsa oh babasız buyumediler çok şükür mi diyeceksin?

İhtisas alanınız nedir hanımefendi ? Gerçekten bilgili orijinal birine benziyorsunuz ? O şekilde bir çözüm bulunabilir mi dediğiniz gibi
Alayliyim diyeyim bu konuda :) estağfurullah. Şöyle bir cok farmakolojik ve psikolojik çalışmanın istatistiksel analiz surecini yonettim gerek amerikada gerek İngilterede gerekse turkiyede. Alayliyim diye gülümseme sebebim duygudurum bozukluguna sahip olmam sebebiyle genc yaslardan itibaren bircok farmakolojik maddeyi deneyimlemis olmam. Bu drug konusunun turkiyede konusulamiyor olmasi cok abes aslinda konusulmadikca artiyor zaten kullanim da. Halbuki eczanelerde eroin dahil bir cok maddenin muadili (opioidler) zaten receteyle satiliyor. Yani buna aman allahim diye sasirmak cok abes. 6 yasindan itibaren cocuklara dahi verilen burdaki cogu gen-z cocuk sahibi kadinin da yakindan bildiği bir ilaç aslinda bildigin kokain mesela. Hatta kokaini çektiğinde yarım saatte dagilir ama o ilacla 3-5 saat rahat gidersin. Bu ikiyüzlülük bana cok garip geliyor. Aslinda insanlar farkinda da değil dogrusu.

Neyse bu devlet eliyle satışı bir kenara birakiyorum bu noktada çünkü menthin karsiligi yok eczanelerde :) dolayisiyla birakmaya çalışırken agonist tedavileri de yok. Baştan gelicem bu kisma simdi. Bir kisinin asla kullanmamasi gereken üç madde var aslinda; eroin, meth (esinizin kullandigi formu) ve crack kokain (kokaini sigara yapip icmek). Bu üçünün filmlerden de bileceginiz üzere ölümcül sonuclari var. Ha diğerlerinin de tabiki var ama o kadar hizli ve yıkıcı degil. Şaşırtıcı şekilde aslinda bu üçünden de toplumsal saglik acisindan daha zararli ne var sizce bir numarada? Herkesin ictigi alkol. Yani alkol dahi almayanlar konuşsun haklaridir ama alkol içen insan uyustucuyu b.klamadan önce bi zahmet düşünsün çünkü devlet eliyle satiliyor ama alacagin doz sana kalmış tesirindeyken komaya da girersin adam da öldürürsün yani, ispatli.

Ama ben demiyorum ki alkol kullaniosan mdma ye de dusmelisin. Tabiki de kullanmayan kesinlikle kullanmasın. Hepsinde bir sure sonra hayattan zevk almamaya baslayacaksiniz. Dopamin ya da seratonin reseptorleriniz ölecek. Heyecan verici ya da duygusal bir sey yasadiginizda hissetmemeye baslayacaksiniz beyin kimyaniz degismis olacak. Ayrica 1 saatin altinda bir surede nabzi 140-150 dolaylarina cikaran maddeler bunlar. Durdugunuz yerde sanki depar atiyormussunuz gibi atacak kalbiniz. Kalp krizi riski cok artiyor pek tabi. Ama insanlar da durduk yerde düşmüyor heralde. Hayat agir geliyor hicbir zevk vermiyor ki bu yola giriliyor. Sonuca geleyim eger illa icecekse ve bir merkeze yatmayi kabul etmiyorsa iki haftada bir veya ayda bir kullanmak üzere mdma e gecis yapabilir evet bu sekilde kurtulan insanlar biliyorum cunku klinik yani yok elbette ama merkezlerde de zaten agonist tedavi yok. Komple ilacsiz tedaviye gecilio.

Sen tabiki ugrasma bu adamla konu sahibi kac kurtul ama diyelim kalmak zorunda kaldin o zaman adami digerine ikna edersen adam siddet meyillisi bi zombi gibi gezmez en azindan.

Siz bu konuda yönlendirme yapacak yetkinlikte değilsiniz. Bu konuda detaylı bilginiz olması sizi sadece bilgi sahibi yapar. Kaldı ki buna yekisi olan hekimler bile bunu burada konuşamaz yazamaz.

Özendirme suçu TCK 190/1 imiş, bu da Google'dan erişebileceğiniz bir bilgi. Sizi şikayet edeceğim. Utanıp sebep olabileceklerinizden korkmak yerine pişkin pişkin konuşuyorsunuz hala.

Çocuğuma zarar verse bunun vebali altına girebilecek misin? Çocukla tek başınayken kullanan bir adam, o kafayla halüsinasyon görüp çocuğu doğrasa haberin olmaz.
Dün yolda bir kişinşm uyuşturucu içtiğini gördük resmen zombi gibiydi gözleri kapalı zombi gibi hareketler yapıyordu sonra düşüp bayıldı o kadar kötü ki Kendıne bunu yapan zaten ailesıne neler yapmaz ya çok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…