- 20 Kasım 2018
- 15.467
- 58.351
- 598
- 35
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
Tabii ki. Arkadaslari kullaniyor, temin ediyor, ortami hazirliyor. O sartlarda "hayir ben kullanmam" demesi imkansiz. Birincide uzak durur, ikincide uzak durur, ucuncude baslar. Basladiktan sonra da tekrar birakmaz.Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yaniiş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.
istediği kadar çevresinden uzak olsun, artık bunların satışı telegramdan kolaylıkla yapılıyor, isterse arkadaş çevresini değişsin ister şehir değişsin hatta ülke değişsin. Farkeden bişey yok üzgünüm. Artık zina internette tek tuşla eskort buluyorsun, kumar internette tek tuşla milyonlar borçlanıyorsun, uyuşturucu cirit atıyor tek tuşla torbacı kapında. İnsan bir kere kırmızı çizgiyi geçti mi artık o kişi her an oraya düşebilir demek (ki eşinizin uyusturucu kullanımı kırmızı çizgiyi kmlerce geçmiş) insan tövbe edebilir çok pişman olabilir ama tövbesi pişmanlığı artık kendi ile allah arasında. sizin geri dönmeniz yanında olmanız kendinize saygısızlık. hatta ÇOCUKLARINIZIN KUL HAKKINA GİRİYORSUNUZ !! . Kumar oynayanlar, uyuşturucu kullananlar kendi karısını çocuklarını bile satıyor. Zaten krize girdiği an canınız da tehlikede onu saymıyorum bile.Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yaniiş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.
Alayliyim diyeyim bu konuda :) estağfurullah. Şöyle bir cok farmakolojik ve psikolojik çalışmanın istatistiksel analiz surecini yonettim gerek amerikada gerek İngilterede gerekse turkiyede. Alayliyim diye gülümseme sebebim duygudurum bozukluguna sahip olmam sebebiyle genc yaslardan itibaren bircok farmakolojik maddeyi deneyimlemis olmam. Bu drug konusunun turkiyede konusulamiyor olmasi cok abes aslinda konusulmadikca artiyor zaten kullanim da. Halbuki eczanelerde eroin dahil bir cok maddenin muadili (opioidler) zaten receteyle satiliyor. Yani buna aman allahim diye sasirmak cok abes. 6 yasindan itibaren cocuklara dahi verilen burdaki cogu gen-z cocuk sahibi kadinin da yakindan bildiği bir ilaç aslinda bildigin kokain mesela. Hatta kokaini çektiğinde yarım saatte dagilir ama o ilacla 3-5 saat rahat gidersin. Bu ikiyüzlülük bana cok garip geliyor. Aslinda insanlar farkinda da değil dogrusu.İhtisas alanınız nedir hanımefendi ? Gerçekten bilgili orijinal birine benziyorsunuz ? O şekilde bir çözüm bulunabilir mi dediğiniz gibi
Çocuklarımı alıp ailemin yanına döndümGüncel durumun nedir ? Ne yaptın konu sahibi
Değerli yönetici, lütfen konuyu yorumlara kapatabilir misiniz?Lütfen TCK 190/1’e muhalif mesajlar yazmayalım.
Siz bu konuda yönlendirme yapacak yetkinlikte değilsiniz. Bu konuda detaylı bilginiz olması sizi sadece bilgi sahibi yapar. Kaldı ki buna yekisi olan hekimler bile bunu burada konuşamaz yazamaz.Yo sadece siz anlamıyorsunuz. Tabiki bi merkeze gitmesi daha mantikli. Ve tabiki deneysel. Ama nasil ki rehab merkezlerinde alkolu birakmak icin bir anda yoksunluk cekmesin diye benzodiazepinler veriliyorsa bu dedigimi de yapanlar var. Söylediğim maddeyi bu sefer de ona bagimli olsun diye soylemiorum. Birakirken ikna olmasi icin yardimci olsun diye diyorum. Tekrar soyluyorum tedaviyi reddedenler icin. Ayrica bi iki defa aldin diye bagimli olmuyorsun fiziksel baglayiciligi olmayan bisey. Kaldi ki mdma deneysel terapilerde kullanilmaya baslandi. Post travmatik stres bozuklugunda mesela kontrollu olarak veriliyor yasadigi travmalari tekrar konusabilmesi farkindalik gelistirebilmesi icin kişinin. Normal insana git kullan demiyorum benim aykiriligim sizin cehaletinizde gizli :) atasözü buldum sayenizde.
Terk ettim olarak söylemedim. Annemlerde kalacağımızı söyledim. Ara ara gidip kalıyorum, o nedenle sorun olmadı.Evi terkettiniz ve eşiniz de hay hay mı dedi hemen ? İlginç
Dün yolda bir kişinşm uyuşturucu içtiğini gördük resmen zombi gibiydi gözleri kapalı zombi gibi hareketler yapıyordu sonra düşüp bayıldı o kadar kötü ki Kendıne bunu yapan zaten ailesıne neler yapmaz ya çok üzülüyorumÇocuğuma zarar verse bunun vebali altına girebilecek misin? Çocukla tek başınayken kullanan bir adam, o kafayla halüsinasyon görüp çocuğu doğrasa haberin olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?