Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MuaLLime Rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
292
107
53
35
Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?

Okula eğitim için gelen polis metin en tehlikeli madde olduğunu, bulaşanın kurtulamadığını söylemişti.
Kızınız için ayrılmanız en sağlıklısı. Maalesef halüsinasyonlar daha da artacak. Canınıza da yazık çok tehlikeli oluyorlar. Polis anlattığında dehşete düşmüştük

Normalde uyumlu iyi bi insandı ama evlendiğimizden beri ruh hali gel gitliydi ama ben bipolar felan olduğunu düşünmüştüm fakat durum başkaymış. Tedavi için ikna etmeye uğraşmayayım mı?

Ben hiç kullanmadım ama bi ara bu bagımlılarla mücadele şeylerini çok izliyordum. Kimseyi kınamak istemem kesinlikle yanlış anlamayın ama met dediğiniz beyni eriten en çok dışarıya zarar verdiren en beyni yiyip bitiren olduğunu duymuştum. Sizin yerinizde olsam malesef mücadele edemem çocuklar var ortada direk ayrılır kurtulurum o da kurtulabilirseniz delil toplayın içtiğine dair sonra hem çocuklardan hem kendinizden uzaklaştırma kararı aldırın mümkünse gizlilik kararıyla başka şehire taşının durum o kadar vahim gözüküyor …

Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil mi

Normalde uyumlu iyi bi insandı ama evlendiğimizden beri ruh hali gel gitliydi ama ben bipolar felan olduğunu düşünmüştüm fakat durum başkaymış. Tedavi için ikna etmeye uğraşmayayım mı?
Tedavi için ikna edin ama tek değil ailesine de söyleyin sizinle birlik olsunlar. O madde etkisindeyken ne yapacağı belli olmaz güvenli olacağınız bir yerde olun.

Eyvaahhh eyvahhh.

Acil acil ailene haber ver. Hemen bir karar alın.Babana özellikle danış.

Zaten aklı gidecek. Rezil kepaze durumuna düşecek. Ki düşmeye de başlamış. Onun ailesine de haber ver. Bırakması için uğraşsınlar.

Eve bile bakmıyor. Evine getiriyor,çocuğun yanında içiyor. Yazık ya.

Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi

Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil mi
Ya tabi ki yalan söylüyor, muhtemelen yıllardır çeşitli uyuşturucu madde kullanıyor ama kimyasal en korkuncu ve bırakmaz asla ve daha da korkunç olan şey bunu çocuğunuzun yanında yapması. Bir dakika dahi durmamız hata yanında.

Tedavi için ikna edin ama tek değil ailesine de söyleyin sizinle birlik olsunlar. O madde etkisindeyken ne yapacağı belli olmaz güvenli olacağınız bir yerde olun.
Tedavisi yok demişlerdi çünkü kimyasalmış. Ozaman polis daha akla yatkın açıklamalar yapmıştı tabi ama aklımda kalanlar en tehlikeli uyarıcı madde olduğu, tedavisi olmadığı, bulaşanların halüsinasyon gördüğü bunun neticesinde tehlikeli olup çevresine zarar verip daha sonra yaptıklarını hatırlamadığı...
benim vereceğim tek tavsiye kaçması

Zor durumlarda hep yanımızda oldu. Onun için çok üzülüyorum. Elimden gelen bişey olmaz mı. Çocuklarım iki tane ve çok küçükler

Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi

Tek yapamayabilir. Kendini düşünüyorsa bırakmak için destek alsın. Resmen beyni yiyor. Aklını çok arar ama bulamaz.Sokaklara düşer.

Kurtulmasının imkanı yok mu hiç. O kadar üzülüyorum ki

Canım kendin bunu çok küçümsüyorsun yanlış anlama ama bu böyle ay iki şey yaptım bıraktım gibi bi şey değil diye biliyorum ben. Bu konuda çok bilgim yok ama amateme yatmadı gerek tedavi için. Ama çocuğunun yanında içtiyse … bilemiyorum…

Tek yapamayabilir. Kendini düşünüyorsa bırakmak için destek alsın. Resmen beyni yiyor. Aklını çok arar ama bulamaz.Sokaklara düşer.
Kendisi memur. Muhtemelen rezil durumlara düşecek. Bize de zarar verme ihtimali çok yüksek. Çünkü krize girdiğinde aklı gitmişti. Bu maddeyi kullanınca mı akılları gidiyor? Yoksa ulaşamadıklarında mı krize giriyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…