- 19 Ocak 2021
- 292
- 107
- 53
- 35
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
Zaten etkisiz eleman gibi.2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu ds veremiyor.
Normalde uyumlu iyi bi insandı ama evlendiğimizden beri ruh hali gel gitliydi ama ben bipolar felan olduğunu düşünmüştüm fakat durum başkaymış. Tedavi için ikna etmeye uğraşmayayım mı?Çocuklarının ve kendinin canını kurtar ne mücadelesi? Hastalıkla mücadele edilir, dsrlıkla mücadele edilir herif bile bile çocuklarını seni unutup böyle şeylere meylettiyse hakettiği tek şey boşanman.
Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil miOkula eğitim için gelen polis metin en tehlikeli madde olduğunu, bulaşanın kurtulamadığını söylemişti.
Kızınız için ayrılmanız en sağlıklısı. Maalesef halüsinasyonlar daha da artacak. Canınıza da yazık çok tehlikeli oluyorlar. Polis anlattığında dehşete düşmüştük
Tedavi için ikna edin ama tek değil ailesine de söyleyin sizinle birlik olsunlar. O madde etkisindeyken ne yapacağı belli olmaz güvenli olacağınız bir yerde olun.Normalde uyumlu iyi bi insandı ama evlendiğimizden beri ruh hali gel gitliydi ama ben bipolar felan olduğunu düşünmüştüm fakat durum başkaymış. Tedavi için ikna etmeye uğraşmayayım mı?
Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir miBen hiç kullanmadım ama bi ara bu bagımlılarla mücadele şeylerini çok izliyordum. Kimseyi kınamak istemem kesinlikle yanlış anlamayın ama met dediğiniz beyni eriten en çok dışarıya zarar verdiren en beyni yiyip bitiren olduğunu duymuştum. Sizin yerinizde olsam malesef mücadele edemem çocuklar var ortada direk ayrılır kurtulurum o da kurtulabilirseniz delil toplayın içtiğine dair sonra hem çocuklardan hem kendinizden uzaklaştırma kararı aldırın mümkünse gizlilik kararıyla başka şehire taşının durum o kadar vahim gözüküyor …
Ya tabi ki yalan söylüyor, muhtemelen yıllardır çeşitli uyuşturucu madde kullanıyor ama kimyasal en korkuncu ve bırakmaz asla ve daha da korkunç olan şey bunu çocuğunuzun yanında yapması. Bir dakika dahi durmamız hata yanında.Meti ilk defa denediğini söyledi bi daha kullanmam dedi ama hep yalan söylüyor değil mi
Tedavisi yok demişlerdiTedavi için ikna edin ama tek değil ailesine de söyleyin sizinle birlik olsunlar. O madde etkisindeyken ne yapacağı belli olmaz güvenli olacağınız bir yerde olun.
Zor durumlarda hep yanımızda oldu. Onun için çok üzülüyorum. Elimden gelen bişey olmaz mı. Çocuklarım iki tane ve çok küçüklerYa tabi ki yalan söylüyor, muhtemelen yıllardır çeşitli uyuşturucu madde kullanıyor ama kimyasal en korkuncu ve bırakmaz asla ve daha da korkunç olan şey bunu çocuğunuzun yanında yapması. Bir dakika dahi durmamız hata yanında.
Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi
Kurtulmasının imkanı yok mu hiç. O kadar üzülüyorum kiTedavisi yok demişlerdiçünkü kimyasalmış. Ozaman polis daha akla yatkın açıklamalar yapmıştı tabi ama aklımda kalanlar en tehlikeli uyarıcı madde olduğu, tedavisi olmadığı, bulaşanların halüsinasyon gördüğü bunun neticesinde tehlikeli olup çevresine zarar verip daha sonra yaptıklarını hatırlamadığı...
benim vereceğim tek tavsiye kaçması
Canım kendin bunu çok küçümsüyorsun yanlış anlama ama bu böyle ay iki şey yaptım bıraktım gibi bi şey değil diye biliyorum ben. Bu konuda çok bilgim yok ama amateme yatmadı gerek tedavi için. Ama çocuğunun yanında içtiyse … bilemiyorum…Şuan 6 gündür sigara dahil kullanmıyor. Sürekli bişeyler izliyo oyun oynuyor telefondan. Beynini sürekli meşgul ediyor spora başlayacak. Ama kendi kendine kurtulması imkansız değil mi. Tedaviye girse iyileşir mi
Kendisi memur. Muhtemelen rezil durumlara düşecek. Bize de zarar verme ihtimali çok yüksek. Çünkü krize girdiğinde aklı gitmişti. Bu maddeyi kullanınca mı akılları gidiyor? Yoksa ulaşamadıklarında mı krize giriyorlarTek yapamayabilir. Kendini düşünüyorsa bırakmak için destek alsın. Resmen beyni yiyor. Aklını çok arar ama bulamaz.Sokaklara düşer.
Bilemiyorum. İnşallah düzelir diye dua edebiliyorum.Kurtulmasının imkanı yok mu hiç. O kadar üzülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?