- 17 Haziran 2024
- 950
- 3.573
- 33
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
En doğrusunu yaptın bacım guvende olmanız çok önemli çok sevindim.Ben şuanda çocuklarımı alıp ailemin yanına döndüm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Olayın şokunu atlatamadığım için fikir almak gereği duydum. Fikirleriniz benim için çok kıymetliydi. Anladım ki kadın kadının yurduymuş. Kalbimi kırıp ağır yorum yazanlara da hak verdim. Benim acil olarak harekete geçmem için yaptılar haklılar. İnsan kendi başına gelince şokun etkisini hemen atlatamıyor. Şuan güvendeyiz inşallah. Farklı bir gelişme olur ise farklı bir konu başlığı açıp sizleri haberdar edeceğim. Allaha emanet olun.
Yani tedavi olmasını istiyorum. Sonuçta zalim bi adam değildi. O nedenle zaten bu durumda olmasına çok üzülüyorum. Ama şu durumda da ben sadece kendi çocuklarıma ancak gücüm yetiyor.Sadece kadının evden gitmesi güvende olacağı anlamına gelmiyor ki.Sizi kaybettikten sonra maalesef hirslanacak,her seyini kaybetmis bir adamin ilerde size ve çocuklarınıza zarar vermemesi adına tedavi yolu varsa olması lazım zaten.Bu konudaki çabanizi anlıyorum ve hak veriyorum.
Lütfen özel,yanlız buluşma teklif eder,çocukları görmeyi bahane ederse tedbir almadan güvenli ortam yaratmadan adım atmayın.Bu saaten sonra kaybedecek bir şeyim yok moduna girebilirBen şuanda çocuklarımı alıp ailemin yanına döndüm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Olayın şokunu atlatamadığım için fikir almak gereği duydum. Fikirleriniz benim için çok kıymetliydi. Anladım ki kadın kadının yurduymuş. Kalbimi kırıp ağır yorum yazanlara da hak verdim. Benim acil olarak harekete geçmem için yaptılar haklılar. İnsan kendi başına gelince şokun etkisini hemen atlatamıyor. Şuan güvendeyiz inşallah. Farklı bir gelişme olur ise farklı bir konu başlığı açıp sizleri haberdar edeceğim. Allaha emanet olun.
Öğretmen değildir umarım. Çocuklara zarar vermesin kriz anında.Kendisi memur. Muhtemelen rezil durumlara düşecek. Bize de zarar verme ihtimali çok yüksek. Çünkü krize girdiğinde aklı gitmişti. Bu maddeyi kullanınca mı akılları gidiyor? Yoksa ulaşamadıklarında mı krize giriyorlar
Geri adım atmayın.Ben şuanda çocuklarımı alıp ailemin yanına döndüm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Olayın şokunu atlatamadığım için fikir almak gereği duydum. Fikirleriniz benim için çok kıymetliydi. Anladım ki kadın kadının yurduymuş. Kalbimi kırıp ağır yorum yazanlara da hak verdim. Benim acil olarak harekete geçmem için yaptılar haklılar. İnsan kendi başına gelince şokun etkisini hemen atlatamıyor. Şuan güvendeyiz inşallah. Farklı bir gelişme olur ise farklı bir konu başlığı açıp sizleri haberdar edeceğim. Allaha emanet olun.
Bu yaptığınız suç. Her konuda aykırı olma çabanız korkunç bir hal aldı.Meth içmeyi hic anlamam cok toksik bir madde insani agir psikoza sokabiliyor ve cok uyarici belki 24 saat tetikte geziyorsun dopamin yıkımı cok fazla, merkezi sinir sisteminde kalici hasar bırakıyor. Bari alacaksa ayda bir falan mdma formunu alsin dans eder sevgi gosterir seratonini tavan gezer :))
Size sayfalarca yorum yapılmış ama net kısa bi soru sorucam size. Evlatlarınız mı yoksa kocanız mı? Seçin. Başka bi B planı yok.Yani tedavi olmasını istiyorum. Sonuçta zalim bi adam değildi. O nedenle zaten bu durumda olmasına çok üzülüyorum. Ama şu durumda da ben sadece kendi çocuklarıma ancak gücüm yetiyor.
Siz sanırım son yazdıklarımı okumadınız. Evden çocuklarımı alıp annemin babamın yanına döndüğümü belirtmiştim. Daha ne devlet sizden almalı gibi saçma sapan gaddarca bi yorum yapabiliyorsunuz. İlk defa böyle birşey görüyorum ben hayatımda. Sizin gibi böyle bir konuya vakıf değilim. Bu maddenin neler yaptıracağına sizin kadar vakıf olmadığım için konuyu hepinize sorup bilgi alma gereği duydum. Düzelip düzelmeyeceğine dair ise burada yaşanan tanık olunan örnekler var ise diye sorma gereği duydum. Vallahi böyle yorumlar yüzünden ciddi durumlarda bile hiçbirşey danışası sorası gelmiyor insanınSize sayfalarca yorum yapılmış ama net kısa bi soru sorucam size. Evlatlarınız mı yoksa kocanız mı? Seçin. Başka bi B planı yok.
Evladım diyosanız bıçak gibi kesmek zorundasınız, yanına bile göndermeniz görüş günü alması bile çok tehlikeli. Her yere başvurmanız ödününüz kopması gerekirken siz hala iyi adamdı, kayınbabam gelsin konuşsun derdindesiniz. Ee bu insanlar konuştuk tedavi olacak der ikna eder sizi, ağlar intihar edecem der tıpış tıpış dönersiniz.
Sizin ilk duygunuz şok değil korku olmalıydı, merhamet değil ödünüz kopmalıydı. Lütfen yanlış anlamayın bir saha çalışanı olarak binlerce gördüğüm insandan vakadan yola çıkıyorum ve eğer kocamda kocam diyecek, düzelir çok iyi adamdı diyecek bir profil kadınsanız o çocuklar sizden de alınmalı.
Devlete verilmeliler, lütfen bunu farklı anlamayın ama sizde normal değilsiniz yani cevaplarınız bi tuhaf. Sizin öfkeden korkudan deliye dönmeniz gerekirken iyi adamdı diyosunuz sizi tanımadığı an çekip gidicektiniz, o şişeyi bulduğunuz an bitirecektiniz. Anlamıyorum annelik denen şey koruma iç güdüsü nasıl izin verir böyle durmaya, nasıl durdunuz o evde?
Ben dehşete düştüm, o artık eşiniz değil çocuklarınızın babası değil ve sizde anneyseniz ona göre davranmaya başlayın.
En başta dediğim gibi ya eş ya çocuklar başka bi seçeneğiniz yok sizin
Hayır değilÖğretmen değildir umarım. Çocuklara zarar vermesin kriz anında.
Yorumumu okudunuz mu evden çıktığımıza dair ?Ay lütfen artık çocuklarınızı kocanıza kurban etmekten vazgeçin. Bu maddeyi içenler ne yaptığını bilmiyor. Kızınızı alıp yolda bi arabanın altına atabilir. Siz düzelmez mi diyorsunuz. Düzelip düzelmeyeceğini o düşünsün. Çocukları görüp göremeyeceğini o düşünsün. Lütfen kendinize gelin çocuklarınızı bu adamdan koruyun.
Yo sadece siz anlamıyorsunuz. Tabiki bi merkeze gitmesi daha mantikli. Ve tabiki deneysel. Ama nasil ki rehab merkezlerinde alkolu birakmak icin bir anda yoksunluk cekmesin diye benzodiazepinler veriliyorsa bu dedigimi de yapanlar var. Söylediğim maddeyi bu sefer de ona bagimli olsun diye soylemiorum. Birakirken ikna olmasi icin yardimci olsun diye diyorum. Tekrar soyluyorum tedaviyi reddedenler icin. Ayrica bi iki defa aldin diye bagimli olmuyorsun fiziksel baglayiciligi olmayan bisey. Kaldi ki mdma deneysel terapilerde kullanilmaya baslandi. Post travmatik stres bozuklugunda mesela kontrollu olarak veriliyor yasadigi travmalari tekrar konusabilmesi farkindalik gelistirebilmesi icin kişinin. Normal insana git kullan demiyorum benim aykiriligim sizin cehaletinizde gizli :) atasözü buldum sayenizde.Bu yaptığınız suç. Her konuda aykırı olma çabanız korkunç bir hal aldı.
Sadrce rehabilitasyona gitmesi yetmez.Yani tedavi olmasını istiyorum. Sonuçta zalim bi adam değildi. O nedenle zaten bu durumda olmasına çok üzülüyorum. Ama şu durumda da ben sadece kendi çocuklarıma ancak gücüm yetiyor.
İhtisas alanınız nedir hanımefendi ? Gerçekten bilgili orijinal birine benziyorsunuz ? O şekilde bir çözüm bulunabilir mi dediğiniz gibiYo sadece siz anlamıyorsunuz. Tabiki bi merkeze gitmesi daha mantikli. Ve tabiki deneysel. Ama nasil ki rehab merkezlerinde alkolu birakmak icin bir anda yoksunluk cekmesin diye benzodiazepinler veriliyorsa bu dedigimi de yapanlar var. Söylediğim maddeyi bu sefer de ona bagimli olsun diye soylemiorum. Birakirken ikna olmasi icin yardimci olsun diye diyorum. Tekrar soyluyorum tedaviyi reddedenler icin. Ayrica bi iki defa aldin diye bagimli olmuyorsun fiziksel baglayiciligi olmayan bisey. Kaldi ki mdma deneysel terapilerde kullanilmaya baslandi. Post travmatik stres bozuklugunda mesela kontrollu olarak veriliyor yasadigi travmalari tekrar konusabilmesi farkindalik gelistirebilmesi icin kişinin. Normal insana git kullan demiyorum benim aykiriligim sizin cehaletinizde gizli :) atasözü buldum sayenizde.
Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yaniSadrce rehabilitasyona gitmesi yetmez.
Once kendisi gercekten istemeli.
Sonra tum cevresini değiştirmeli. Arkadaslariyla gorusmeyi kesmeli. Hatta tasinmali. Madde kullanan kimseyle gorusmemeli, ortamlara girmemeli.
Rehabilitasyon kesin cozum degil. Rehabilitasyondan cikip tekrar baslayan bir suru insan var.
Uyusturucu, sigara gibi salt fiziksel bagimlilik degil. Uyusturucunun getirdigi kafaya, hisse, ruh haline bagimli oluyorlar. Bu da oyle kolay birakilmiyor, vazgecilmiyor.
Ustelik meth cok daha agir bir uyusturucu.
Bu tarz insanlar iş ortamı dahil her yerde kendisine kendisi gibi birilerini mutlaka buluyor.Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yaniiş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.
Ya tedavi olcak madem güvenmeni istiyor bırakıcak ki 2 yıldır bir savaş vermişsin. Bu tür m*ddeler cok korkunc sonuçlar doğurabiliyor bence canini ve cocuklarını koruma vakti evet eşin ama onu içenler annesini bile k*siyor hiç mi haber okumıyosunuz? Uzun vadede artık bu farklı boyutlara geliyor parasız kaldıkca gırtlağa yapışan türlerden.ayrıca atak geçirip seni tanımamış hala korkmuyor musun?Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Sormayın çok orijinaldir kendileri..İhtisas alanınız nedir hanımefendi ? Gerçekten bilgili orijinal birine benziyorsunuz ? O şekilde bir çözüm bulunabilir mi dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?