Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En doğrusunu yaptın bacım guvende olmanız çok önemli çok sevindim.

Sadece kadının evden gitmesi güvende olacağı anlamına gelmiyor ki.Sizi kaybettikten sonra maalesef hirslanacak,her seyini kaybetmis bir adamin ilerde size ve çocuklarınıza zarar vermemesi adına tedavi yolu varsa olması lazım zaten.Bu konudaki çabanizi anlıyorum ve hak veriyorum.

Yani tedavi olmasını istiyorum. Sonuçta zalim bi adam değildi. O nedenle zaten bu durumda olmasına çok üzülüyorum. Ama şu durumda da ben sadece kendi çocuklarıma ancak gücüm yetiyor.

Lütfen özel,yanlız buluşma teklif eder,çocukları görmeyi bahane ederse tedbir almadan güvenli ortam yaratmadan adım atmayın.Bu saaten sonra kaybedecek bir şeyim yok moduna girebilir

Öğretmen değildir umarım. Çocuklara zarar vermesin kriz anında.

Geri adım atmayın.
Düzeldim laflarına kanmayın.
Şuraya gel görüşelim derse gitmeyin.
Normalde iyi biri olabilir ama kullandığı şey onu olmadığı birine de dönüştürebilir.
Ailesi sorumluluğu almalı bu noktada.
Allah kolaylık versin.

Bu yaptığınız suç. Her konuda aykırı olma çabanız korkunç bir hal aldı.

Yani tedavi olmasını istiyorum. Sonuçta zalim bi adam değildi. O nedenle zaten bu durumda olmasına çok üzülüyorum. Ama şu durumda da ben sadece kendi çocuklarıma ancak gücüm yetiyor.
Size sayfalarca yorum yapılmış ama net kısa bi soru sorucam size. Evlatlarınız mı yoksa kocanız mı? Seçin. Başka bi B planı yok.
Evladım diyosanız bıçak gibi kesmek zorundasınız, yanına bile göndermeniz görüş günü alması bile çok tehlikeli. Her yere başvurmanız ödününüz kopması gerekirken siz hala iyi adamdı, kayınbabam gelsin konuşsun derdindesiniz. Ee bu insanlar konuştuk tedavi olacak der ikna eder sizi, ağlar intihar edecem der tıpış tıpış dönersiniz.
Sizin ilk duygunuz şok değil korku olmalıydı, merhamet değil ödünüz kopmalıydı. Lütfen yanlış anlamayın bir saha çalışanı olarak binlerce gördüğüm insandan vakadan yola çıkıyorum ve eğer kocamda kocam diyecek, düzelir çok iyi adamdı diyecek bir profil kadınsanız o çocuklar sizden de alınmalı.
Devlete verilmeliler, lütfen bunu farklı anlamayın ama sizde normal değilsiniz yani cevaplarınız bi tuhaf. Sizin öfkeden korkudan deliye dönmeniz gerekirken iyi adamdı diyosunuz sizi tanımadığı an çekip gidicektiniz, o şişeyi bulduğunuz an bitirecektiniz. Anlamıyorum annelik denen şey koruma iç güdüsü nasıl izin verir böyle durmaya, nasıl durdunuz o evde?
Ben dehşete düştüm, o artık eşiniz değil çocuklarınızın babası değil ve sizde anneyseniz ona göre davranmaya başlayın.
En başta dediğim gibi ya eş ya çocuklar başka bi seçeneğiniz yok sizin

Ay lütfen artık çocuklarınızı kocanıza kurban etmekten vazgeçin. Bu maddeyi içenler ne yaptığını bilmiyor. Kızınızı alıp yolda bi arabanın altına atabilir. Siz düzelmez mi diyorsunuz. Düzelip düzelmeyeceğini o düşünsün. Çocukları görüp göremeyeceğini o düşünsün. Lütfen kendinize gelin çocuklarınızı bu adamdan koruyun.

Siz sanırım son yazdıklarımı okumadınız. Evden çocuklarımı alıp annemin babamın yanına döndüğümü belirtmiştim. Daha ne devlet sizden almalı gibi saçma sapan gaddarca bi yorum yapabiliyorsunuz. İlk defa böyle birşey görüyorum ben hayatımda. Sizin gibi böyle bir konuya vakıf değilim. Bu maddenin neler yaptıracağına sizin kadar vakıf olmadığım için konuyu hepinize sorup bilgi alma gereği duydum. Düzelip düzelmeyeceğine dair ise burada yaşanan tanık olunan örnekler var ise diye sorma gereği duydum. Vallahi böyle yorumlar yüzünden ciddi durumlarda bile hiçbirşey danışası sorası gelmiyor insanın

Yorumumu okudunuz mu evden çıktığımıza dair ?

Bu yaptığınız suç. Her konuda aykırı olma çabanız korkunç bir hal aldı.
Yo sadece siz anlamıyorsunuz. Tabiki bi merkeze gitmesi daha mantikli. Ve tabiki deneysel. Ama nasil ki rehab merkezlerinde alkolu birakmak icin bir anda yoksunluk cekmesin diye benzodiazepinler veriliyorsa bu dedigimi de yapanlar var. Söylediğim maddeyi bu sefer de ona bagimli olsun diye soylemiorum. Birakirken ikna olmasi icin yardimci olsun diye diyorum. Tekrar soyluyorum tedaviyi reddedenler icin. Ayrica bi iki defa aldin diye bagimli olmuyorsun fiziksel baglayiciligi olmayan bisey. Kaldi ki mdma deneysel terapilerde kullanilmaya baslandi. Post travmatik stres bozuklugunda mesela kontrollu olarak veriliyor yasadigi travmalari tekrar konusabilmesi farkindalik gelistirebilmesi icin kişinin. Normal insana git kullan demiyorum benim aykiriligim sizin cehaletinizde gizli :) atasözü buldum sayenizde.

Sadrce rehabilitasyona gitmesi yetmez.

Once kendisi gercekten istemeli.

Sonra tum cevresini değiştirmeli. Arkadaslariyla gorusmeyi kesmeli. Hatta tasinmali. Madde kullanan kimseyle gorusmemeli, ortamlara girmemeli.

Rehabilitasyon kesin cozum degil. Rehabilitasyondan cikip tekrar baslayan bir suru insan var.

Uyusturucu, sigara gibi salt fiziksel bagimlilik degil. Uyusturucunun getirdigi kafaya, hisse, ruh haline bagimli oluyorlar. Bu da oyle kolay birakilmiyor, vazgecilmiyor.

Ustelik meth cok daha agir bir uyusturucu.

İhtisas alanınız nedir hanımefendi ? Gerçekten bilgili orijinal birine benziyorsunuz ? O şekilde bir çözüm bulunabilir mi dediğiniz gibi

Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yani iş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.

Bir arkadaşına bile denk gelmesi tekrar başlamasına sebep yani iş yerindeki arkadaşlarından değildir ama yetiştiği mahalle sebep oldu sanırım. Rabbim çocuklarımızı daima korusun.
Bu tarz insanlar iş ortamı dahil her yerde kendisine kendisi gibi birilerini mutlaka buluyor.

Ya tedavi olcak madem güvenmeni istiyor bırakıcak ki 2 yıldır bir savaş vermişsin. Bu tür m*ddeler cok korkunc sonuçlar doğurabiliyor bence canini ve cocuklarını koruma vakti evet eşin ama onu içenler annesini bile k*siyor hiç mi haber okumıyosunuz? Uzun vadede artık bu farklı boyutlara geliyor parasız kaldıkca gırtlağa yapışan türlerden.ayrıca atak geçirip seni tanımamış hala korkmuyor musun?

İhtisas alanınız nedir hanımefendi ? Gerçekten bilgili orijinal birine benziyorsunuz ? O şekilde bir çözüm bulunabilir mi dediğiniz gibi
Sormayın çok orijinaldir kendileri..

Bırakın bunları bunlarla uğraşamazsınız çocuklarınızla kendinize dikkat edin. Eşiniz kopmuş artık. İstiyorsa kurtulur örneği yok neredeyse!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…