Eşimin musterisiyle olan garip durumu

kedimiriltisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
96
91
3
Merhabalar. Ultra ve yerli yersiz kiskanc bir insan oldugumu belirterek basliyorum anlatmaya kizlar. Esim emlakci, bir kadina ofis satti bize yakin bir lokasyonda, kadinla yasitlar. Zengin epey, ama kadin cok yilisik bir kadin. Neyse bugun ofisine cagirmis benimkini, bir yere daha bakmak istemis bu aldigi yerden haric. Cay icerken kadin tak diye yere kapaklanip dusmus kotu bir sekilde. Benimki de bu saate kadar meraklandi soyle boyle acaba noldu. Kadin aradi dedi hastanedeyim benimki hemen diyor kim var yaninizda hemen geliyorum, firladi gitti. Kadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi bunca saat, olay 2 gibi oldu. Bana da yazmis simdi serum takilacak bir saate gelirim evine birakip. Sinir oldum belki de bir sey yok sacmaliyorum ama hosuma gitmedi iste..

Geçmiş olsun nasılsınız diye araması normal bence.
Ama hastahaneye eşinizden önce başka gidecek yokmuş mu
Gelince bı sorun bakalım neden yalnızmış,çocukları falan neredeymis.
Belki gerçekten zor durumdadır hemen itham etmeyelim insanlık namına yardımcı da olabilir.

Haa sunu da yazmayi unuttum, kadin bir gun bahsetmis iste aramiz kotu esimle bosanacagiz edecegiz diye. Gel de sinirden aklini oynatma allahim ya.

Şayet eşiniz insanlık namına hastaneye gittiyse , siz de kendisine eşlik etseydiniz keşke.

Eşiniz kadına ilgi duyduğu için değil de ; kadına bir yer daha satarsa, alacağı "komisyon" u düşünerek aramış ve hastaneye gitmiş de olabilir.

Cok iyi niyetlisin
Merak etmesi normal de ,arayip sormazdim ben .
Her ayilip,bayilan musterisini ararsa isi zor.

Cok iyi niyetlisin
Merak etmesi normal de ,arayip sormazdim ben .
Her ayilip,bayilan musterisini ararsa isi zor.
Ya aben olsam arardim hatta eşime de bı ara ne olmuş bakalim derdim
Ama eşim hemen ben gidiyorum derse o ozaman olmaz ya ikimiz gideriz ya o da gitmez.
Bizimde dükkanımız var ama öyle çok samimi olmadığımız,tanımadığımız musteriler için çok ilgilenmiyoruz açıkçası

Ben olsam beraber giderdim

Haa sunu da yazmayi unuttum, kadin bir gun bahsetmis iste aramiz kotu esimle bosanacagiz edecegiz diye. Gel de sinirden aklini oynatma allahim ya.
Ne münasebetle ? Altı üstü bir iş yeri satıyor ailevi ve özel meselemi niçin anlatayım ki ? Esinizde tuhaf . Ben olsam müsade etmezdim hoop dur şurada derdim .

Genelde bunu diğer kadınla beraber olabilmek için söylerler
Zaten kötüyüz, boşanıcaz falan filan bilirsiniz işte
Hiç normal şeyler değil bunlar.
Kıskanç olduğunuza eşiniz mi sizi inandırdı?
Hatalar yapıp sizi manipüle etmiş gibi.

Ben böyle durumlarda önce eşime kızarım başka kadınlardan yapılanlara pek şaşırmam ama neden kadınlar erkek arkadaşına ya da eşine hesap sormak sinirlenmek yerine önce karşı tarafa sinirlenir onu anlamıyorum bende. Bu çok şahit olduğum bir durum. Eşiniz böyle her zor durumdayken arayan kadınlara koşup gidecek demek ki sorun kadından önce eşinizde bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…