- 14 Mart 2022
- 96
- 91
- 3
- Konu Sahibi kedimiriltisi
-
Kıskanç değilim ama bu durum midemi bulandırdıKadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi
Merhabalar. Ultra ve yerli yersiz kiskanc bir insan oldugumu belirterek basliyorum anlatmaya kizlar. Esim emlakci, bir kadina ofis satti bize yakin bir lokasyonda, kadinla yasitlar. Zengin epey, ama kadin cok yilisik bir kadin. Neyse bugun ofisine cagirmis benimkini, bir yere daha bakmak istemis bu aldigi yerden haric. Cay icerken kadin tak diye yere kapaklanip dusmus kotu bir sekilde. Benimki de bu saate kadar meraklandi soyle boyle acaba noldu. Kadin aradi dedi hastanedeyim benimki hemen diyor kim var yaninizda hemen geliyorum, firladi gitti. Kadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi bunca saat, olay 2 gibi oldu. Bana da yazmis simdi serum takilacak bir saate gelirim evine birakip. Sinir oldum belki de bir sey yok sacmaliyorum ama hosuma gitmedi iste..
Haa sunu da yazmayi unuttum, kadin bir gun bahsetmis iste aramiz kotu esimle bosanacagiz edecegiz diye. Gel de sinirden aklini oynatma allahim ya.
Cok iyi niyetlisinGeçmiş olsun nasılsınız diye araması normal bence.
Ama hastahaneye eşinizden önce başka gidecek yokmuş mu
Gelince bı sorun bakalım neden yalnızmış,çocukları falan neredeymis.
Belki gerçekten zor durumdadır hemen itham etmeyelim insanlık namına yardımcı da olabilir.
Ya aben olsam arardim hatta eşime de bı ara ne olmuş bakalim derdimCok iyi niyetlisin
Merak etmesi normal de ,arayip sormazdim ben .
Her ayilip,bayilan musterisini ararsa isi zor.
Ben olsam beraber giderdimMerhabalar. Ultra ve yerli yersiz kiskanc bir insan oldugumu belirterek basliyorum anlatmaya kizlar. Esim emlakci, bir kadina ofis satti bize yakin bir lokasyonda, kadinla yasitlar. Zengin epey, ama kadin cok yilisik bir kadin. Neyse bugun ofisine cagirmis benimkini, bir yere daha bakmak istemis bu aldigi yerden haric. Cay icerken kadin tak diye yere kapaklanip dusmus kotu bir sekilde. Benimki de bu saate kadar meraklandi soyle boyle acaba noldu. Kadin aradi dedi hastanedeyim benimki hemen diyor kim var yaninizda hemen geliyorum, firladi gitti. Kadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi bunca saat, olay 2 gibi oldu. Bana da yazmis simdi serum takilacak bir saate gelirim evine birakip. Sinir oldum belki de bir sey yok sacmaliyorum ama hosuma gitmedi iste..
Ben olsam eşimin de gitmesini istemem. Ne alaka yaBen olsam beraber giderdim
Iste, cok mantiksiz yahuBen olsam eşimin de gitmesini istemem. Ne alaka ya
Ne münasebetle ? Altı üstü bir iş yeri satıyor ailevi ve özel meselemi niçin anlatayım ki ? Esinizde tuhaf . Ben olsam müsade etmezdim hoop dur şurada derdim .Haa sunu da yazmayi unuttum, kadin bir gun bahsetmis iste aramiz kotu esimle bosanacagiz edecegiz diye. Gel de sinirden aklini oynatma allahim ya.
Ay bir de koşarak gitmiş. Bunlar bi haltlar yemiyorsa benim adım da calci değilIste, cok mantiksiz yahu
Sanane Elin karisindan ?
Genelde bunu diğer kadınla beraber olabilmek için söylerlerHaa sunu da yazmayi unuttum, kadin bir gun bahsetmis iste aramiz kotu esimle bosanacagiz edecegiz diye. Gel de sinirden aklini oynatma allahim ya.
Ben böyle durumlarda önce eşime kızarım başka kadınlardan yapılanlara pek şaşırmam ama neden kadınlar erkek arkadaşına ya da eşine hesap sormak sinirlenmek yerine önce karşı tarafa sinirlenir onu anlamıyorum bende. Bu çok şahit olduğum bir durum. Eşiniz böyle her zor durumdayken arayan kadınlara koşup gidecek demek ki sorun kadından önce eşinizde bence.Merhabalar. Ultra ve yerli yersiz kiskanc bir insan oldugumu belirterek basliyorum anlatmaya kizlar. Esim emlakci, bir kadina ofis satti bize yakin bir lokasyonda, kadinla yasitlar. Zengin epey, ama kadin cok yilisik bir kadin. Neyse bugun ofisine cagirmis benimkini, bir yere daha bakmak istemis bu aldigi yerden haric. Cay icerken kadin tak diye yere kapaklanip dusmus kotu bir sekilde. Benimki de bu saate kadar meraklandi soyle boyle acaba noldu. Kadin aradi dedi hastanedeyim benimki hemen diyor kim var yaninizda hemen geliyorum, firladi gitti. Kadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi bunca saat, olay 2 gibi oldu. Bana da yazmis simdi serum takilacak bir saate gelirim evine birakip. Sinir oldum belki de bir sey yok sacmaliyorum ama hosuma gitmedi iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?